פורסם 2009 ביוני 916 שנים http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני מניח שהמשקל המקורי הוא 1.7 קילו.. דווקא יכל להיות נחמד נייד במשקל כזה..זה אפקטיבי..גם נייד,גם נשק קר לשעת חירום,אפוד מגן נישא,הכנה לשירות קרבי בצבא..המון פונקציות..
פורסם 2009 ביוני 916 שנים ולכן זה הנושא... "איך לא לעברת פרסומת " : זה נראה כאילו עשו COPY PASTE ישר לתוך גוגל TRANSLATE ואז העתיקו אותו למצגת בלי לבדוק...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים Google Translate היה כותב את המשקל נכון, הם פשוט כתבו 7 נקודה 1 במקום 1 נקודה 7, אפשר לחשוב.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר יש פה אנשים יותר כבדים מפואד מה זה משנה איך הם תרגמו? חברת ענק ששלחה את זה הרגע למאות אלפי לקוחותיה בלי עריכה זה פשוט
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אוקיי, אבל אין קשר לתרגום לעברית. זאת שגיאה שיכולה להיות גם שגיאת הקלדה שעלולה לקרות לכל אחד. הבעיה היא שלא עשו לפרסומת הגהה לפני ששיחררו אותה.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אוקיי, אבל אין קשר לתרגום לעברית. זאת שגיאה שיכולה להיות גם שגיאת הקלדה שעלולה לקרות לכל אחד. הבעיה היא שלא עשו לפרסומת הגהה לפני ששיחררו אותה. זה בדיוק מה שהוא הסביר בתגובה שלפניך
פורסם 2009 ביוני 916 שנים יש פה אנשים יותר כבדים מפואד מה זה משנה איך הם תרגמו? חברת ענק ששלחה את זה הרגע למאות אלפי לקוחותיה בלי עריכה זה פשוט אידיאולוג'יק היא ממש לא חברת ענק...
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים 7.1 פאונד שווה 3.2 קילו וזה הגיוני ... ו3.2 קילו זה "קליל" מבחינתך??ראית את הפרסומת בכלל?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים זה נתון די חשוב .. אנחנו אולי מבינים שזו טעות אבל אני חושב שהרבה אנשים שראו את זה סגרו את החלון באותו רגע אני מתחיל להבין למה חברות פושטות רגל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.