עבור לתוכן

הפעלת משחקים שעדיין נמצאים על המחשב לאחר פירמוט - אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה.

לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא.

1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ?

2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה)

תודה.

פורסם

1. חלק מהמשחקים יעבדו,וחלק לא...כעקרון יש משחקים שיכולים לעבוד בלי שהם "רשומים" בווינדוס (ע"י קובץ REG.),ויש כאלו שלא יפעלו במצב כזה,או יפעלו בצורה לא תקינה(שמירות לא יזוהו,למשל)..יש תוכנות אשר מאפשרות לך לשנות ולהוסיף לרג'יסטרי של ווינדוס,ואם אתה יודע מה להוסיף אתה יכול לגרום לווינדוס "לחשוב" שהמשחקים הותקנו בצורה תקינה..תנסה לחפש מידע על איך עושים את זה,או להיפך אתה יכול לנסות ולחפש ברשת קבצי REG. המתאימים למשחקים שלך,ואז כל מה שתצטרך לעשות הוא לציין איפה בדיוק נמצא המשחק(לדוגמא-C:/PROGRAM FILES/GAME),להפעיל את הקובץ ו"לרשום" את המשחק בווינדוס.

בהתחלה תנסה,יש סבירות לא רעה שהמשחקים יעבדו בלי כל הצרות הללו.

פורסם

אצלי רוב המשחקים (80-90% ככה) עובדים בלי בעיה אחרי פרמוט.

ואלה שלא עובדים, לא עובדים - לפעמים יש כל מיני דברים מסובכים שאפשר לעשות, אבל זה כאב ראש וזה עבודה ספציפית לכל משחק.

בד"כ מה שלא עובד כבר יותר מהר להתקין מחדש מאשר לחפש פתרון עקיף.

פורסם

אצלי STEAM עובד כל פעם מחדש אחרי פירמוט , אני מפעיל אותו , הוא מתקין אותו בהפעלה ראשונית וכל המשחקים שלי נמצאים עליו...

פורסם
  • מחבר

מה ז"א ה-STEAM מתקין את עצמו בהפעלה הראשונית ?

פורסם

הוא כאילו רושם שחסר משהו בהתקנה ואז מתקין את עצמו באישורך כמובן (לי הוא גם זכר את כל הפרטים של החשבון בלי בעיה).

נכנס לטאב של המשחקים שלי וכולם שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים