פורסם 2009 ביוני 916 שנים שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment .בעיה בזיכרונות ?הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB .הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ?ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט "יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים Memtest על הזכרונות (כל אחד בנפרד)כמו כן - כל פעם שיש מסך כחול המערכת יוצרת DUMP , האם תוכל להעלות אותו? (בצורה זו אפשר לדעת האם יש תוכנה שגורמת ל CORRUPTION)http://support.microsoft.com/kb/315263
פורסם 2009 ביוני 916 שנים לפני שאתה מריץ memtest תנסה לעבוד עם זיכרון אחד אולי באחד מהם יש פגם אם לא הלךתריץ memtest
פורסם 2009 ביוני 916 שנים בכל מקרה באיזהשהו שלב הוא יצטרך לבדוק את הזיכרונות, עדיף שיבדוק אותם פעם אחת כל אחד בנפרדפעם שנייה ביחד
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים תעשה בבקשה מה שביקשו ממך למעלה וגם תעשה את הדבר הזהתיכנס להתחל , הפעלה (RUN) , תכתוב REGEDITותיכנס לפה : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Managementואחרי זה תראה בצד ימין אם הPagedPoolSize הערך שלו הוא 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.