עבור לתוכן

firefox זיכרון אתרים אחרונים

Featured Replies

פורסם

ב firefox יש אפשרות שלאחר סיום העבודה איתו הוא ישמור את האתרים האחרונים שהיו פתוחים ובפתיחה הבאה של הדפדפן האתרים הללו יעלו, משום מה זה לא קורה יותר אצלי, מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה?

פורסם

אלא אם שינת את הדיפולט...זה אמור לשאול אותך

קיים מצב נוסף שאם אתה באמצע הורדה כלשהי דרך ה-FIREFOX או שהחלון מנהל הורדות פתוח...אז הוא רק יזהיר אותך שאתה הולך לסגור ולא יציע לזכור להבא..

האם הוא לא מציע לזכור גם כאשר אתה לא מוריד כלום והחלון מנהל הורדות סגור?

פורסם

גם לי זה קורה, לפעמים שואל ולפעמים לא (כשיש כמה טאבים פתוחים) וזה ממש מעצבן. כבר מגירסא 3.0.0 זה היה ועד עכשיו (3.0.10) לא סידרו את זה.

פורסם
  • מחבר

אלא אם שינת את הדיפולט...זה אמור לשאול אותך

קיים מצב נוסף שאם אתה באמצע הורדה כלשהי דרך ה-FIREFOX או שהחלון מנהל הורדות פתוח...אז הוא רק יזהיר אותך שאתה הולך לסגור ולא יציע לזכור להבא..

האם הוא לא מציע לזכור גם כאשר אתה לא מוריד כלום והחלון מנהל הורדות סגור?

לא שיניתי את הדיפולט, ובחלון שהוא היה שואל מזמן כבר אמרתי לו שלא ישאל אותי יותר ותמיד יזכור אתרים אחרונים שהייתי בהם, העניין הוא שמשום מה פתאום הוא הפסיק לזכור את האתרים משהו לא מובן.... איך אפשר להחזיר שיזכור את האתרים?

פורסם

Tools > Options > Main > When Firefox Starts

שנה ל-Show my windows and tabs from last time.

פורסם

שניצל מה שאתה אומר לא יחזיר את השאלה האם לזכור להבא ברגע שסוגרים ..אלא פשוט יעשה את זה אוטומטית כל פעם ...

אם רוצים להחזיר את השאלה ברגע שבאים לסגור

צריך להכנס ל about:config

בפנים בשורת FILTER למעלה להדביק את ---> "browser.tabs.warnOnClose" (בלי הגרשיים)

זה יעדכן את הרשימה מתחת לשדה בודד.. הערך שלו יהיה FALSE ...דאבל קליק על הערך/שדה והוא ישתנה לTRUE

כעת לסגור...והכל אמור להיות בסדר והוא ישאל אתכם אם אתם רוצים לסגור

כנראה מה שקרה זה שפשוט בטעות סימנת את ה-V ב DO NOT ASK NEXT TIME ...

הערה : השדה הזה נקרא ככה רק מגרסה 3 . ככה שאם מישהו שיש לו גרסה 2 מנסה לעשות את זה...יש להכניס בפילטר את השדה "browser.warnOnQuit" חוץ מזה כל שאר ההוראות זהות

פורסם
  • מחבר

Tools > Options > Main > When Firefox Starts

שנה ל-Show my windows and tabs from last time.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים