עבור לתוכן

בעיה ב EDMAX BR-6524N

Featured Replies

פורסם

הוא עבד בסדר עד עכשיו .

בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים .

כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט .

אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט .

זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .

פורסם

איך הגעת למסקנה שמדובר דווקא בתקלה בראוטר?

בד"כ מה שאתה מתאר (אולי תתן יותר פרטים והמסקנה תהיה שונה...) נוצר מתוכנות P2P שמשתמשות ביותר מידי חיבורים, וה- TCP half open connction נמצאים על ערך נמוך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע .

אני לא מבין ברשתות .אני מבין שבשיל תוכנות כגון אימיול צריך לפתוח פורטים וזהו . לא ככה זה ?

ונגיד נתנתה לי לינק לתוכנה להוריד אותה ?כדי שתבדוק לי אם מספר החיבורים יותר מדי או לא ?

וכאשר הוא מתנתק אני בכלל לא מריצ את התוכנה הP2P

תוכנת ההורדה כמו האימיול לא רצה כאשר הוא מתנתק .

28163246.th.png

הנה התמונה .קישור--->

http://img195.imageshack.us/img195/5049/28163246.png

פורסם
  • מחבר

עזרה דחופ כל 10 -30 דקות הוא מתנתק .

כאשר חיברתי עם המודם עצמו לא התנתק ו כל כך פעמיים .

תעזרו לי בבקשה .

פורסם

תתחיל בזה שאיפה שכתוב "Connection Type" בתמונה אצלך, תשנה מ- "Connect on Demand" ל- "Continuous".

עדכן כאן אם עדיין יש בעיה...

איזה מודם של בזק יש לך ?

פורסם
  • מחבר

גם עם זה היה לי בעיה עםContinuous .

עכשיו אני מנסה ב MANUAL .

פורסם

עשית את העדכון קושחה האחרון?

תבדוק מה הגרסא של ה Firmware שלך...

פורסם

לי יש ראוטר כמו שלך...

בעיקרון הוא הראוטר הכי טוב שהיה לי, אבל מדי שבועיים צריך לרסט אותו כי האינטרנט נהיה איטי אם לא...

ראיתי שיש עדכון קושחה חדש, תתקין אותו ואולי זה יפתור לך את הבעיה ואם לא תממש אחריות ותחליף.

הורדתי את העדכון והתקנתי אותו, והפתיע אותי לטובה שזה לא איפס את ההגדרות בראוטר, כל ההגדרות נשמרו וזה חסך לי כאב ראש.

ואני מקווה שאתה יודע שצריך לעדכן רק שכבל רשת מחובר לראוטר.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל הוא היה בסדר מאז שהבאתי אותו לא היה צריך לעשות לו שום רריסטרט . רק לפני חודש .וזהו ועכשיו מתחילת היומיים האלו הוא מעצבן אותי אני לא יודע מה לעשות

תן לי קישור לקשוחה החדשה .......בבקשה

בקשר לעידכן .

רק הכבל רשת מהמחשב לרשת וזהו כבל מהמודם לאינטרנט צריך להסיר אותו ?ויש לי גם אקסספוינט למטה גם אותו להסיר ?

פורסם
  • מחבר

להסיר את הכל או להשאיר ?

פורסם

מה להסיר?

אהה לא שמתי לב שערכת את ההודעה...

תחבר בכבל רשת את המחשב לראוטר, תנתק את החיבור האלחוטי זמנית תפעיל את החיבור הרגיל (אם הוא לא דלוק כבר) שהוא בדרך כלל נקרא LOCAL AREA CONNECTION בהגדרות רשת במחשב כדי שיהיה חיבור בין המחשב לראוטר. וזהו תכנס להגדרות תעשה TOOLS ושם יש עדכון קושחה..

אין צורך לנתק את המודם מהראוטר, הוא לא מפריע..

לילה טוב ובהצלחה, זה ממש פשוט..

פורסם
  • מחבר

עידכון :עשיתי את הכל מהתחלה שמתי על הכפתור מאחורה עשרים שניות זה מחזיר אותו לאיך שהיה מהחנות או מהיצרן DEFAULT

וגםאחרי זה שמתי את את החייגן אך אלא שלא שמתי את החייגן ב CONNECT ON DEMEGED ולא שמתי את החייגן על MANUAL אלא ששמתי אותו על Continuous ועד עכשיו אין שום ניתוק מאתמול עד עכשיו אין שום ניתוק .אם יקרה משהו אני אעדכן אותכם ....

בלי הFIRMWARE העידכון ובלי שום דבר .

פורסם
  • מחבר

אני מבקש סליחה על הדאבל פוסט .

אחרי יום וחצי הוא התנתק יצאתי מה וינדוס וכשנכנסתי הוא התחבר.

מה לעשות יש לכם פתרון .

פורסם

אמרת שלא ניסית עדכון קושחה, אז תנסה...

ואין לי מושג לגבי זה שאם עושים ריסט למחשב אז זה כן מתחבר, זה גם קורה אצלי אחרי UTORRENT או שאני נותן למחשב להיות מנותק מהיוטורנט 5 דקות או לעשות ריסט וזהו והאינטרנט יעבוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים