עבור לתוכן

בעיות בהתקנת משחק מקורי מדיסק DL על samsung sh-s203b

Featured Replies

פורסם

שלום ,

זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה.

אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מעל הקבצים הפגומים. זה עסק די מסריח ואני לא רוצה לעשות את זה כל פעם שאני קונה משחק חדש.

בנתיים מצאתי איזה פתרון לsims שאני מקווה שיעבוד. נרשמי לEA ורשמתי את המוצר ואז הוא נתן לי אופציה להוריד אותו מהם מה שאני עושה כרגע. עדיין די נמעס לי מהמצב הזה ואני חושב שאני פשוט אקנה צורב DVD חדש כנראה של LG האם בכלל כדאי לי לנסות את זה? אני כבר זוכר שניסיתי להעתיק את לדיסק הקשיח ולהתקין משם והוא עשה לי בעיות בהעתקה. עידכון firmware לא עזר בכלל וגם לא לנקות את הראש.

האם כדאי לי ללכת ולהוציא 150 שקל ולקנות כונן דיסקים חדש?

פורסם

יכול להיות-

1. צורב/הכבל שלו לא תקולים.

2. דיסק קשיח/הכבל שלו תקולים.

3. זיכרונות תקולים.

1-2 נסה להחליף עם המחשב השני ותבדוק אם הבעיה נפתרת.

3. תבדוק בעזרת MEMTEST.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב ישן שגם עליו היו לי בעיות עם ההתקנה אני חושב שגם שם יש איזה צורב של סמסונג על IDE אם אני לא טועה.

האם יכול להיות לזה קשר לזה שיש לי כמה משחקים כמו silent storm שהתקינו לי starforce על המחשב?

ולקחת את הצורב מהמחשב של ההורים של אשתי זה לא הכי פרקטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים