עבור לתוכן

שאלה אחת סטנדרטית ואחת ממש חובבנית P:..

Featured Replies

פורסם

קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי..

איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה?

חוצמזה,

תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים:

המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט של הכרטיס? כשאני יותר מניח שהבעיה היא בלוח כי הכרטיס כן עובד לפחות לכמה שניות כל פעם שמדליקים...ואז נכבה.. אבדוק היום את הכרטיס על מחשב אחר ו\או כרטיס אחר על המחשב שלי.. אבל אני בבית רק בערב, אם עד אז יש למישהו רעיונות אחרים\נוספים אשמח לשמוע.. וגם תשובה לשאלה ממקודם..תודה!

שחכתי לציין

אין ציפצופים - (רק אם אני משאיר הכל מחובר, אך מנתק את החשמל של הכרטיס מסך, אז יש ציפצוף מתמשך שנשאר כל עוד המחשב דלוק, אבל זה כי ניתקתי..)

לוח P5W DH DELUXE

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה.. אם אני לא טועה זה סוג של קליפס..לוחצים וזה נפתח. גם לי היה כזה עד ששברתי אותו חח

תנסה להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ותחזיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים