עבור לתוכן

האם הלוח שלי תומך בהתקנה של צורב SATA?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3)

כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים.

מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי?

המון תודה,

ורד

פורסם

אין דבר כזה שכונן קשיח "נתמך" וכונן תקליטורים לא. אם יש לך חיבור SATA פנוי בלוח אז לא תהיה בעיה.

פורסם

ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3)

כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים.

מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי?

המון תודה,

ורד

לפני שמת והוחלף במסגרת האחריות בלוח הנוכחי שלי, היה לי לוח מאוד דומה, ואני יודע שהוא תמך בצורבי SATA. מלבד זאת ישנה התשובה העדיפה של דניאל פה למעלה :)

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה שכונן קשיח "נתמך" וכונן תקליטורים לא. אם יש לך חיבור SATA פנוי בלוח אז לא תהיה בעיה.

הנחתי ככה, אבל... עדיף לדעת בוודאות. המון תודה... עכשיו רק צריכה לבחור צורב!

פורסם

ישנם צורבים מומלצים בסטיקי. לא יצאו הרבה צורבים לאחרונה ואלו שיצאו עדיין לא נבדקו לעומק או שאינם רלוונטיים/מומלצים, כך שהסטיקי מעודכן אפילו שהוא לא השתנה רבות בשנה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

ישנם צורבים מומלצים בסטיקי. לא יצאו הרבה צורבים לאחרונה ואלו שיצאו עדיין לא נבדקו לעומק או שאינם רלוונטיים/מומלצים, כך שהסטיקי מעודכן אפילו שהוא לא השתנה רבות בשנה האחרונה.

כן, תודה רבה - כתבתי את הפוסט שלי בעקבות הסטיקי - ראיתי שהמבחר הגדול יותר הוא של SATA.

תודה שוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים