עבור לתוכן

ראוטרים של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית...

ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה).

כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי?

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

תבקש שיחליפו לך בבזקסטור לDLINK האלחוטי הוא לא רע בכלל

רק אל תשדרג קושחה

פורסם
  • מחבר

תבקש שיחליפו לך בבזקסטור לDLINK האלחוטי הוא לא רע בכלל

רק אל תשדרג קושחה

יש לי אפשרות שיחליפו לי תראוטר ל D-LINK שלהם בלי שום תוספת בתשלום? הדבר אפשרי בכלל?

פורסם

אתה יכול להתקשר ל166 שיבדקו לך את המודם מאצלהם ולבקש שיכתבו להחליף את המודם

אני בטוח שזה אפשרי

אם אני טועה אז סליחה

פורסם

לבזק יש בעיה לספק לאיזורים מסויימים מהירויות מסוימות, יכול מאוד להיות שזו הבעיה.

יכולה להיות בעיה נוספת, חברות ספק האינטרנט מציעות כל מיני שירותי אנטי וירוס למהלך הגלישה, דרך שרת סטרילי שלהם כביכול, אתה צריך לבדוק שאין לך דבר שכזה בחבילת הגלישה מכיוון שהרבה פעמים הדבר אכן שומר עליך ממזיקים אך מאיט לך את הגלישה.

פורסם

למה לא כדאי לעדכן קושחה ??

פורסם

הסימנס לרוב מתפקד טוב מאוד אלא אם מדובר בחדר חם בקיץ.

אז לרוב מתחילות תופעות של ניתוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים