פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים שמעתי על גשר צפוני גשר דרומי גשר דרום מזרחי הפונה לים ענארף מה.. מה זה כל הדברים האלה ?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים זו שיטת התכנון המקובלת של לוחות אםהגשר הצפוני מנהל את התקשורת ביןמעבדזיכרוןAGPגשר דרומיהגשר הדרומי מנהל את התקשורת ביןבקרי IDEערוץ PCIהתקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים)USBיש לוחות שלא בנויים ככה, למשל יש ל ALI צ'יפסט שבנויי משבב אחד (למערכות סופר זולות, זה צ'יפס גרוע מאוד), ויש את ה AMD64/Opteron הגשר הצפוני למעשה נמצא בתוך המעבד עצמו.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר אני מבין שבפעם השניה שאמרת "גשר צפוני" התכוונת לגשר דרומיאיך אני מזהה את הגשרים האלה על הלוח עצמו.?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לפי המיקום שלהם...הצפוני בחלק העליו של הלוח אם ובדרך כלל יש עליו סינק קטןהדרומי נמצא יותר למטה ולרוב הוא ערום
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר אהה הצפוני זה שמתחת למעבד ויש עליו היטסינקוהדרומי זה כזה ליד החיבורים של ה IDE וכתוב עליו בדרך כלל SIS או משהו כזה..??
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני מבין שבפעם השניה שאמרת "גשר צפוני" התכוונת לגשר דרומיאיך אני מזהה את הגשרים האלה על הלוח עצמו.?תיקנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.