פורסם 2009 ביוני 816 שנים חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה.רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו?וככה להינצל מכאב הראש של ההורים.ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אתה משלם את הדוח ישירות, לבית מגיע רק הכפל קנס. תשלם בדואר - הם לא לוקחים עמלה.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים קרה לי כמה פעמים לא רק בכחול לבן!בכל מקרה תלך עם הכסף והדוח לדואר ותשלם אותו לא יגיע לך כלום הבייתה!וחשוב שתשמור את הקבלה ששילמתה!
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אתה יכול לשלם את זה גם באינטרנט, דרך אתר משטרת ישראל או דרך האתר של הרשות המקומית (תלוי ממי קיבלת את הקנס).
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אתה משלם את הדוח ישירות, לבית מגיע רק הכפל קנס. תשלם בדואר - הם לא לוקחים עמלה.אני מבין מדבריך שאחרי 90 יום אני מקבל לבית את הכנס הכפול ? ומה אם מישהו תלש לי את הדו"ח מהשמשה\ הדו"ח התעופף לו באוויר ולא ידעתי שקיבלתי דו"ח ?אחרי 90 יום אני מקבל דואר רשום על כך שיש לי כנס כפול לשלם ? זה פשוט לא הגיוני !
פורסם 2009 ביוני 916 שנים במקרה שזאת לא המשטרה, לא מקבלים ישר כפל קנס אחרי כמה חודשים (זה משתנה מעירייה לעירייה) תקבל מכתב (בד"כ ממשרד עו"ד) לשלם את הסכום המקוריורק אח"כ מתחילים הכפל קנס למיניהם.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים לפני כמה שנים חטפתי קנס בטבריה, התאריך היה ל30 יום. שילמתי ביום ה30 ולמחרת כבר הגיע בדואר כפל קנס (מה שאומר שהם שלחו אותועוד לפני שעבר התאריך!). אחרי יומיים קיבלתי מכתב התנצלות שהמחשב שלהם טעה או משהו.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים לי יש אינסוף דוחות מגבעתיים/רמת גן/תל אביבאחרי 4 חודשים בערך מקבלים בקשה לתשלום עם חודש נוסף לבצע אותוורק אחר כך מתחילים הכפל קנס למיניהם (שקל מאוד לבטל אותם)
פורסם 2009 ביוני 916 שנים עירייהגם עד כמה שידוע לי, שוטרים לא נותנים קנס על חנייה בכחול לבן, רק פקחים
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אכן כחול-לבן זה רק עיריה, בד"כ מקום מותר לחניה בתשלום ולא היה תשלום.דו"ח בכלל משטרה וגם עיריה ששימים על השמשה ללא זיהוי נהג הוא דו"ח "הדבקה" והפקח/שוטר אמור לציין זאת בהעתק הדו"ח. אם לא משלמים מגיע בדואר רשום דו"ח חדש על שם וכתובת הבעלים הרשום של הרכב עום עוד חודש זמן לתשלום.רק אז מתחילים לספור כפל קנס וכו'.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים חחחחח קרה לי בדיוק מה שקרה לפתוח הדיון אתמולכחול לבן בחדרה (מצב שאני לא הולך להיכנס לעיר הזאת עוד פעם בחיים שלי) וקנס 100 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.