עבור לתוכן

כרטיס מסך עם יציאת DisplayPort - יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

* יש כרטיסי מסך שמוציאים סאונד ב-DVI

* אין מסכים (לפחות אני לא מכיר וחקרתי את הנושא קצת) שמקבלים סאונד דרך DP

פורסם

אם אני לא טועה בכרטיס שלי יש גם יציאת DP.

HD4870 של פאליט.

פורסם

DVI מעביר רק תמונה, בשביל להעביר גם סאונד הוא צריך DVI 2 HDMI ושוב כניראה שאין לו HDMI פנוי.

פורסם

DVI מעביר רק תמונה, בשביל להעביר גם סאונד הוא צריך DVI 2 HDMI ושוב כניראה שאין לו HDMI פנוי.

זה כי אולי המסכים לא תומכים בסאונד דרך DVI, כמו שהם לא תומכים בסאונד דרך DP.

פורסם
  • מחבר

DVI לא מתאים כי הוא רוצה גם SOUND לא הבנתי למה הוא לא רוצה HDMI, כניראה יש רק HDMI אחד במשחק ומחובר אליו ה XBOX.

נכון מאד :)

* יש כרטיסי מסך שמוציאים סאונד ב-DVI

* אין מסכים (לפחות אני לא מכיר וחקרתי את הנושא קצת) שמקבלים סאונד דרך DP

1. סאונד ב DVI?? זה פרוטוקול וידאו בלבד, אתה בטוח בקשר לזה?

2. כל הקטע של DP הוא שניתן להעביר בו וידאו וסאונד ברזולוציות גבוהות יותר מאלו של HDMI. אבל הוא ממש לא מצליח, אולי בגלל שרוב האנשים מסתפקים ברזולוציות בהן תומך ה HDMI

פורסם

1. סאונד ב DVI?? זה פרוטוקול וידאו בלבד, אתה בטוח בקשר לזה?

DVI ו-HDMI זה אותו דבר מבחינה חשמלית ומבחינת הפרוטוקול. רק הצורה של החיבור שונה.

זה שבעבר וגם כיום רוב היצרנים של המסכים והכרטיסים בוחרים לא לממש סאונד דרך DVI היא החלטה שלהם נטו.

2. כל הקטע של DP הוא שניתן להעביר בו וידאו וסאונד ברזולוציות גבוהות יותר מאלו של HDMI. אבל הוא ממש לא מצליח, אולי בגלל שרוב האנשים מסתפקים ברזולוציות בהן תומך ה HDMI

HDMI 1.3 (כמו גם Dual-Link DVI) תומכים גם הם ברזולוציה המקסימלית של DP, שהיא WQXGA=2560x1600.

פורסם

יש הרבה כרטיסים של Saphire אם אני לא טועה שמגיעים עם DP, רק שאני לא זוכר איזה ספציפית. קיימים כרטיסים עם DP, ומי שאומר אחרת לא בדק או לא מעודכן.

http://hwzone.co.il/news/1245702958/19718/

ידעתי שכתבתי משהו בסגנון...

פורסם

מהו השימוש העיקרי בכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים