פורסם 2009 ביוני 716 שנים שלום לכול חבריי הפורום..זוהי ההודעה הראשונה שליאז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה...הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט).המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login .נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב.ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופמתחמם בצורה מטאורית..מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי...פירטיי המחשבACER TravelMate 5730/5530http://www.dooyoo.co.uk/laptops/acer-travelmate-5730g-844g32n/details/
פורסם 2009 ביוני 816 שנים רק כדי לוודא שהבנתי נכון,ב"xp boot" התכוונתה דיסק של xp לייבשעולה מהדיסק ללא התקנה אם תוכנות שונות כבר מותקנות? אני מציע לך לנסות last known good configurationמהתפריט של הF8 פשוט לחץ עליו כל הזמן עד שיעלההתוכנה שהשתמשתה לבדיקת הדיסק קשיח,האם היאשל היצרן דיסק קשיח הספציפי? אם לא אז זאת אולי הבעיהאפשרות אחרת היא שהבקר sata מוגדר בביוס לahci או raidבמקום אמולוציה של ideאל תתעסק בזה. שלח אותו למעבדה עם כל הקושי שבדבראם כל הכבוד,זאת החלטה שלו ושלו בלבד אם הוארוצה להתעסק אם זה
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר תודה לכולכם דרורלה לקחתי את עצתך... למרות שאני בטח צריך לומר קדיש על ההארד דיסק.... מאיר אני מתנצל על הניסוח החסר אני פשוט מתעסק בתחום הזה לא מעט זמן ולפעמים אני לא מספיק ברור לאף אחד מלבד עצמי אז בהמשך לשאלתך כן מדובר בXP BOOT עם תוכנות נוספות והוא קורס לפניי העלייה. בנוגע לבדיקה היא נערכה גם ע"י mhhd וגם על ידיי תוכנת בדיקת של WD . ההגדרות בביוס נכונות מה גם שערכתי בדיקה כזו בעבר עם mhhd. על הלפטופ הזה. מה גם שבזמן הבדיקה הזו המעבד התחמם בצורה מטאורית דבר שמצביע על תקלה מערכתית ונתק כלשהו .... אעדכן כשאקבל את התשובה מהמעבדה.. ושוב תודה לכולכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.