עבור לתוכן

משהו שאני רוצה להגיד בנושא קונסולות-מחשב

Featured Replies

פורסם

אור, אני חיברתי פעם מחשב לטלוויזיה, ושיחקתי. זה פחות כיף לשחק עם מקלדת ועכבר שכל שניה מחליקים לך מהברכיים מאשר לשחק פשוט עם שלט. סיבה נוספת שאני אוהב לשחק עם שלט זה פשוט כי יש כמות קבועה של כפתורים וקל יותר לזכור אותם.

חן, אם אתה יודע להשתמש בשלט, וזה לא כזה קשה, אתה תדע לשחק FPS עם שלט. אני יותר טוב במשחקים FPS עם שלט מאשר עם מקלדת ועכבר למען האמת. אבל הPS3 לא תמות בקרוב ולא בעוד כמה שנים, היא למעשה תיהיה כמו הPS2 ששרדה עד היום והיא פאקינג בת יותר מ8 שנים. עד אז גם היא עלתה 3000 ש"ח רק שתדע.

• תגובות 178
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי מי שכתב "תשדוד בנק ולא תצטרך לעבוד" - יש הבדל בין לא לשדוד לבין להישדד.

מחיר המשחקים יקר בהרבה יותר ממה שהם שווים - כמכרתי משחקים , אני זוכר כPRO EVOLUTION יצא ועלה 400 ש"ח - כאילו WTF !

אף משחק - אבל אף ! מבחינתי לא שווה יותר מ60 ש"ח וגם זה בתנאי שהוא בגרפיקה מהממת,סאונד מטורף , משחקיות כיפית , ארוך , עם הנאה צרופה לכל אורכו ואפשרות לרשת !!!!

לכן לשלם 400 ש"ח זה נקרא להישדד על ידם כאשר להוריד נקרא לשדוד (על פיך).

אני חושב שלמחשב יש ביצועים ויכולות ביצועים הרבה יותר גבוהות מלקונסולה.

לכן כל מי שמדבר פה על הצורך שיש בשדרוג מחשב - נו באמת ! ברור שצריך לשדרג כי המשחקים משתדרגים ומגיעים לרמות גבוהות יותר , ובתור גיימר תמיד תשאף לטוב ביותר !

זה כמו להגיד "למה לשדרג לLCD FHD הרי ערוץ 1 משדרים אותו דבר" - זה בדיוק ההשוואה של הPS2 למחשב.

יש לקונסולות מלא משחקים , ובמקרה ספיציפי PS2 עם ים משחקים עתיקים , אולי כיפיים אבל עם איכות גרפית עלובה ביותר ! (לעומת המחשב).

קונסולוה היא כמו ערוץ 1 - תמיד משדרים אותה איכות אז אין צורך לשדרג.

מחשב זה כמו Yes max HD - תמיד אפשר וכדאי לשדרג כי גם המשחקים עוברים שדרוג.

מה שכן ! אין האחד מחליף את השני , כל מכשיר עם הייעוד שלו ועם המשחקים שלו.

ה360 יכול להיות אחלה HTC - מרכז מולטמדיה מצויין - מציג סרטים סדרות וכמובן משחקים שנשדדו.

המחשב הוא יותר לזמן אישי , לבצע את כל השודים ולהעבירם אל ה360 , כאשר יש גם משחקים שישדדו עבור המחשב , גלישה , תוכנות מסרים , וכל שאר הירקות.

המחשב לא יכול להחליף את הקונסולות לא בגלל יכולותיו (שמן הסתם גבוהים יותר) אלא בגלל חוסר פיתוח של חלק ניכר מהמשחקים שהבולט ביניהן הוא המשחקי מכות.

לגבי זמן טעינה אפסי שטענו פה - יש לי 2 דברים לציין.

א.יש פתרונות לטעינה מהירה (ואפילו יש דיון על אחד מהם בפורום לוחות אם ומעבדים).

ב.מי מכבה את המחשב בכלל ! (או בקיצור אל תכבה - ולא תחכה)

פורסם

תשמע, למען האמת בעניין של המחיר משחקים, זה מאד סוביקטיבי...

זה גם מאד תלוי אם אתה משלם על המשחק, או מבקש כסף מגורמים אחרים (למשל הורים)

בגדול היחס צריך להיות עלות המשחק לשעה פחות או יותר, בנוסף לתשלום פרמיות מסוימות.

לדוגמא: מכורי פרו בתכלס אמורים להיות מוכנים להשקיע גם 1000 שקל במשחק (וזה באמת מה שחלק גדול מהם עושה, משקיע גם 3000 שקל כי הוא קונה את ה PS3 רק בשביל לשחק פרו - אח שלי הוא אחד כזה)

ועדין העלות לשעה שלהם היא ממש נמוכה, כי הם משחקים שעות על גבי שעות במשחק, והוא מחזיק להם לשנה שלמה לפחות.

משחקים כמו GOD OF WAR למשל, מחזיקים 10-20 שעות גג, אז אפשר לטעון שעליהם לא שווה לבזבז 400 שקלים..

בכל מקרה אני אישית יכול להגיד שזה באמת משתנה, שנים שלא קניתי משחק למחשב, אבל קניתי כמה וכמה לPS

כמו כן, בינתיים לא מצאתי שום סיבה לקנות משחק ל IPHONE אלא להסתפק בחינמים, בעיקר כי אני מפסיק לשחק בהם אחרי יום ועל כן גם אם הם עולים עשרה שקלים, הם לא עוברים מבחינתי...

פורסם

מחיר המשחקים יקר בהרבה יותר ממה שהם שווים - כמכרתי משחקים , אני זוכר כPRO EVOLUTION יצא ועלה 400 ש"ח - כאילו WTF !

אף משחק - אבל אף ! מבחינתי לא שווה יותר מ60 ש"ח וגם זה בתנאי שהוא בגרפיקה מהממת,סאונד מטורף , משחקיות כיפית , ארוך , עם הנאה צרופה לכל אורכו ואפשרות לרשת !!!!

לכן כל מי שמדבר פה על הצורך שיש בשדרוג מחשב - נו באמת ! ברור שצריך לשדרג כי המשחקים משתדרגים ומגיעים לרמות גבוהות יותר , ובתור גיימר תמיד תשאף לטוב ביותר !

זה כמו להגיד "למה לשדרג לLCD FHD הרי ערוץ 1 משדרים אותו דבר" - זה בדיוק ההשוואה של הPS2 למחשב.

יש לקונסולות מלא משחקים , ובמקרה ספיציפי PS2 עם ים משחקים עתיקים , אולי כיפיים אבל עם איכות גרפית עלובה ביותר ! (לעומת המחשב).

ה360 יכול להיות אחלה HTC - מרכז מולטמדיה מצויין - מציג סרטים סדרות וכמובן משחקים שנשדדו.

המחשב הוא יותר לזמן אישי , לבצע את כל השודים ולהעבירם אל ה360 , כאשר יש גם משחקים שישדדו עבור המחשב , גלישה , תוכנות מסרים , וכל שאר הירקות.

המחשב לא יכול להחליף את הקונסולות לא בגלל יכולותיו (שמן הסתם גבוהים יותר) אלא בגלל חוסר פיתוח של חלק ניכר מהמשחקים שהבולט ביניהן הוא המשחקי מכות.

צודק, תעשיית המשחקים כל הזמן מתלוננת על פיראטיות אבל משום מה למרות ש90% מורידים הם מגדילים רווחים כל שנה.

ובקשר לדיון קונסולה - למשחקים עם חברים.

מחשב כשרוצים לשחק לבד באיכות.

פורסם

כו,צודקים לגמרי.

מה הטעם לקנות קונסולה ומשחקים כשבסוף אתה מסיים אותם ואז כאילו בזבזת כסף על כלום?

ולמה לקנות בגדים בהמון כסף שבסוף נהרסים נשחקים ונזרקים?

ומה הטעם בכלל לאכול משהו חוץ מלחם ומים,שהרי זה עולה המון כסף ובסוף מחליק בגרון ושכחת שאכלת משהו בכלל וסתם בזבזת כסף..לא חבל?!?

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כל ילדי ההורדות כאן למיניהם..כל ילדי ה"למה לשלם על משחק אם אפשר להוריד",כל ילדי ה"לא הייתי משלם יותר מחמישה עשר אגורות למשחק הכי טוב בעולם" למיניהם..זה לא המקום בשבילכם,יש פורומים ישראלים אחרים שתמצאו אנשים נורא דומים לכם שחושבים בדיוק אותו הדבר וישמחו לעזור לכם ולהסכים אתכם בנושא..כאן אתם סתם בדרך לקבל באן..תעשו לעצמכם ולפורום הזה טובה.

פורסם
למה לשדרג לLCD FHD הרי ערוץ 1 משדרים אותו דבר"

:lol: :lol: :lol:

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

1+ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נכון,זו הבעייה בסוני 3:קונים את המשחק,גומרים אותו...ואז נגיד יש לו אפשרות רשת אז משחקים...אבל כמה אפשר לטחון ת'רשת שלו?

פורסם

וזה שונה ממחשב כי?

חן, אני חוזר ואומר, תפסיק להגיד דברים שאין לך מושג בהם ::)

פורסם

במחיר מציאה של $7,999 8)

פורסם
  • מחבר

זה שונה כי במחשב אם יש לך את המשחק בצורה שאסור לדבר עליה כאן בפורום אחרי שאתה גומר אותו אתה מוחק ושלום הלאה,בPS3 לעומת זאת אתה קונה גומר משחק ברשת כמה שמשחק ואז המשחק יושב אצלך

פורסם

זה שונה כי במחשב אם יש לך את המשחק בצורה שאסור לדבר עליה כאן בפורום אחרי שאתה גומר אותו אתה מוחק ושלום הלאה,בPS3 לעומת זאת אתה קונה גומר משחק ברשת כמה שמשחק ואז המשחק יושב אצלך

אבל כשאתה קונה משחק אתה באמת תמצה אותו ולא תשחק בו שעתיים

אני אישית שיחקתי 30+ בכמעט כל המשחקים שלי ולפחות בשניים שלוש עברתי את המאה שעות

כל עוד אתה נהנה מזה מה זה משנה ?

פורסם

זה שונה כי במחשב אם יש לך את המשחק בצורה שאסור לדבר עליה כאן בפורום אחרי שאתה גומר אותו אתה מוחק ושלום הלאה' date='בPS3 לעומת זאת אתה קונה גומר משחק ברשת כמה שמשחק ואז המשחק יושב אצלך

[/quote']

אבל קיבינימאט איתך אתה לא יכול להשוות משחקים שאתה גונב ומוריד לעומת משחקים שאתה קונה :s07: :s07:

די, כמה אטום אתה יכול להיות1?@#$!#$

פורסם
  • מחבר

בוא תסביר לי מה פה לא ניתן להשוואה

סה"כ זה אותו משחק,רק שאתה "קנית אותו בחינם" או שבPS3 הלכת לחנות,נתת למוכר כסף אמיתי וקנית את המשחק

ואם מדברים על אותו משחק בPS3 ובמחשב אז ברור שזה אותו דבר,הרי השלבים הם אותם שלבי והמשימות הן אותן המשימות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים