עבור לתוכן

משהו שאני רוצה להגיד בנושא קונסולות-מחשב

Featured Replies

פורסם

קיר מבין בסוף... ;)

שמע, GTA4 לא היה הפורט היחידי השנה, היו לא מעט, סתם דוגמא, וולברין.

ושוב אתה לא יכול להשוות את קונסולה למחשב, מה לא ברור פה? זה שני דברים שונים לשימושים שונים לחוויות שונות...

• תגובות 178
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי היה PS2 ומחשב.. היה PS2 כי הפסקתי לשחק בו ובמחשב אני עדיין משחק!

דבר אחר שלא נכון הוא שהיום אפשר לרכוש GAMEPAD למחשב ולשחק ממש כמו בקונסולות במחשב.

אני עדיין מעדיף מקלדת ועכבר אלה אם זה משחקי מכוניות או טיסה שגם להם קניתי בקרים.. תכלס מי שאוהב משחקי מחשב באמת

ישקיע בדברים האלה ולא ישחק עם מה שיש או מה שבא.. גם לקונסולות יש היום הרבה אביזרים שהופכים את המשחקים להרבה יותר מהנים וקלים.

דבר שני אני חייב להסכים שיש משחקים שהם רק לקונסולות! הייתי מחבר את הPS2 למקרן ומשחק עם חברים זו חוויה אדירה! במיוחד משחקי מכות, כדורסל , כדורגל

ממש כיף! אבל אני לא רואה אותי קונה PS3 כל עוד יש לי מחשב .. אם הייתי מחפש רק משחקים הייתי הולך על קונסולה ..אבל אני לא צריך רק משחקים.

כי במחשב אפשר גם לשחק לשמוע מוזיקה ולדבר במסנג'ר או סקייפ באותו רגע.. והמסנג'ר והסקייפ במיוחד נחוצים למולטי אבל גם בהם אני לא משחק יותר ::)

מבחינת זמן התיישנות של מחשב זה גם תלוי.. המחשב שלי כבר כמעט 3 שנים אצלי ואני רק מתחיל לחשוב לשדרג כרטיס מסך.. עד עכשיו משחקים רצים מעולה

ואם כבר קרייסיס המינוס היחיד שאני לא משחק עם AA ובDX9.. אבל עדיין רואים יותר טוב מקונסולה שניקנתה באותם השנים.

GTA IV עבד אצלי חלק בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אבל וולברין לא קירטע בצורה מטורפת כמו GTA,מה יש לך להגיד על זה?

וליביו:ראיתי שלא חסרות בעיות בPS3,כמו למשל חוסר התאמה לקריאת DVD צרובים כי העינית נשרפת בקלות,או למשל אם אתה משאיר את המכשיר דלוק יותר מידי זמן גם כן העינית יכולה להישרף

במחשב אין בעיות כאלה,אתה יכול להשאיר אותו גם יום שלם ויומיים דלוק ולא יקרה לו שום דבר

פורסם

ד"א לבחור ששאל - ברנאאוט פרדייס רץ על הPS3 בFHD ב30 פריימים לשניה עם AA.

(ככה זה כשמתקינים את העידכונים למשחק הזה ששיפרו המון)

חן - רק לשאלה האחרונה שלך - אין שום חוסר תאימות של DVDים צרובים.

עינית לא נשרפת - אלא נשחקת משימוש ארוך של אלפי שעות עם DVDים זולים צרובים (ואני לא מגזים עם השעות אם כבר ממעיט), מה שיקרה לכל עינית של כל כונן אופטי במצב מקביל.

לגבי השטות האחרונה - אני השארתי את הPS3 דלוק יותר מפעם אחת למשך ימים עם משחק בפנים (וכנ"ל אחי) - מאיפה מצאת את האגדה הזו?

תמשיך לשכנע את עצמך , זה מה שחשוב.

בניגוד אליך - יש לי גם מחשב וגם קונוסולה חזקים ככה שיש לי פרספקטיבה קצת יותר מאוזנת ותשים לב שרוב מי שמצודד בך - מחזיק רק מחשב בבית...

מקריות?

ליביו

פורסם
  • מחבר

אה ליביו,אם אני אקח מחשב טוב ואחבר אותו לטלוויזיה עם ברנאאוט פרדייז,אני לא אקבל 30 FPS ואפילו יותר בגלל הכרטיס מסך וגם כל זה על FHD?

פורסם

ליביו וHUBER צודקים בכל מילה.

ואני גם כבר אמרתי,אין מה לנסות להסביר לילד,הוא כבר סגור על עצמו...חבל על המאמץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא סגור,לא איכפת לי לקבל דעות של אנשים,אבל אני פשוט מעדיף מחשב....

פורסם

איך אתה יכול לאמר שאתה מעדיף מחשב אם לא שיחקת בקונסולה? זה כמו לאמר שאתה מעדיף את חווית הנהיגה בפג'ו של ההורים על למבורגיני

פורסם

אני לא סגור,לא איכפת לי לקבל דעות של אנשים,אבל אני פשוט מעדיף מחשב....

העיקר שאתה שלם עם עצמך...

פורסם

אה ליביו,אם אני אקח מחשב טוב ואחבר אותו לטלוויזיה עם ברנאאוט פרדייז,אני לא אקבל 30 FPS ואפילו יותר בגלל הכרטיס מסך וגם כל זה על FHD?

השאלה לא היתה מחשב טוב - השאלה היתה מול מחשב של 1500-2000 ש"ח.

או לצורך העניין גם מחשב מלפני שנתיים וחצי שעלה 4000 ש"ח...

פורסם

גם מחשב של 1500-2000 יריץ לך על FHD על הרבה יותר מ 30FPS

(burnout paradise

פורסם
  • מחבר

ואם נעלה את התקציב של המחשב ל5000-6000 שח זה ישנה משהו?

פורסם

אתה מפספס את כל הפואנטה, חן תפסיק להיות נודניק, תקרא מה שכותבים לך! :s07:

פורסם

הייתי ממשיך להגיב בדיון הזה אבל אני גם ככה יודע שזה חסר תועלת כי עוד שבוע חן יפתח דיון חדש

ועוד שבועים עוד אחד ועוד שלושה עוד אחד וכו וכו ועדיין לא יקנה כלום -אז מה הטעם בעצם ?

פורסם
  • מחבר

קרירין,תבין,ככה או ככה אני לא אקנה קונסולה,אבל אני מנסה להעלות איזשהי נקודה בנושא מחשב קונסולות ולכן הייתי רוצה שהדיון הזה כן ימשיך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים