עבור לתוכן

TCPOptimizer לויסטה - יעבוד?

Featured Replies

פורסם

היי,

הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש)

מישהו ניסה?

ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית :silly:

*אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

פורסם

TCPOptimizer זאת תוכנה שמשנה פרמטרים רק במחשב שלך, לכן לא תהיה לה שום השפעה על איטיות שנובעת מהתשתית, ספקית או עומסים אחרים באינטרנט.

התוכנה הזאת לא באה למקסמם את מהירות ההורדה, היא באה כדי לעשות אופטימיזציה להגדרות. אם בבדיקה מהספקית שלך אתה מוריד במלוא המהירות, ההגדרות שלך כבר מספיק טובות/לא תרגיש כלום לאחר האופטמיזציה. השימוש בתוכנה הוא בעיקר כאשר יש בעיה.

אם אתה מחפש דרך להעלות את המהירות שלך בתוכנות שיתוף, אז שתדע שהסיבות לאיטיות בהן לא נובעות מבעיה בהגדרות שאותן התוכנה משנה.

ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית

אז הוא יגלוש ב2 מגה, עם או בלי להריץ את הTCPOptimizer...

פורסם

ושאלה המקורית: לא, הוא מתוכנן לXP, בויסטה ההגדרות משתנות בהתאם למה שמערכת ההפעלה רוצה, בעיקרון זה פותר אותך מלעשות את האופטימיזציה הזאת

אבל לויסטה יש משהו אחר

פורסם

התוכנה הייתה נחמדה בתקופת SP2 של XP

כיום אין לה הרבה משמעות

עדיך לעשות TWEAKING לדפדפנים למיניהם

אני ממליץ על פיירפוקס ויש מספיק אתרים עם הסברים על TWEAKING

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לכם למה אני שואל.

ראיתי בעצמי שבזכות התוכנה הזאת מהירות ההורדה הייתה ממש מעבר למה שהיא אמורה להיות.

יש אולי דרך שאני יוכל להתקין XP על המחשב שלי ואוכל להעביר קבצים בין שני הוינדוסים?

פורסם

יש לך תוכנה של אותם חבר'ה שתעשה לך כל מיני tweak'ים לויסטה, תוכל למצוא אותה פה: http://www.speedguide.net/downloads.php

היא לא תאפשר, כמו שאמרתי, לגרום לך להוריד יותר מהר ממגבלת החבילה שלך בספקית/תשתית (הנמוכה מבינהן).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה,

אני בהחלט ינסה, אבל הייתי רוצה לעשות איזה שהוא נקודת שמירה במחשב כדי שאם משהו יעבוד פחות טוב אז אני יוכל לחזור לאותה הנקודה שלפני.

יש כזה דבר?

ואם אפשר במילה אחת, מה זה טוויקס?

פורסם
  • מחבר

בהחלט מילה אחת ;D

ומה לגבי שמירת מצב המחשב כרגע והחזרתו (אם יהיה צורך) כמו שכתבתי מקודם?

פורסם

TCPOPTIMIZER

יש אפשרות לשחזר הגדרות ברירת מחדל של חלונות[br]פורסם בתאריך: 9.06.2009 בשעה 00:57:08

TCPOPTIMIZER

יש אפשרות לשחזר הגדרות ברירת מחדל של חלונות[br]פורסם בתאריך: 9.06.2009 בשעה 00:57:21

TCPOPTIMIZER

יש אפשרות לשחזר הגדרות ברירת מחדל של חלונות

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון בתוך הוינדוס או בתוך התוכנה?

כי אמרו פה שהיא לא מתאימה לויסטה נראה לי

פורסם

אני יגיד את זה עוד פעם

בויסטה ההגדרות האלה משתנות אוטומטית בהתאם לאיך שהחיבור שלך מתפקד בזמן אמת

אז או שבאמת תנסה טוויק לדפדפן או שעזוב את זה וזהו, אתה כבר במצב אופטימלי מבחינת חיבור, לא כמו בXP

אם יש לך בעיות אז זה כבר הספק או התשתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים