עבור לתוכן

מבחן IQ נחמד - שתפו תוצאות -(נוסף עוד מבחן) (:

Featured Replies

פורסם

רגע אז אני לא באמת מטומטם?

• תגובות 57
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע אז אני לא באמת מטומטם?

איך הגעת למסקנה הזאת? :-X

פורסם

יצא לי לי 82 בטווח גילאים 18-19

פורסם

כנראה שאתה לא איינשטיין, אבל לא הייתי מוותר על לימודים או משהו בגלל שטות כזאת :P.

פורסם

ובכל מקרה רוב האנשים נכשלים בחיים בגלל מחסור בEQ, לא IQ.

פורסם

^

אתה מתכוון להגיד שרוב האנשים לא מממשים את הפוטנציאל הגלום בהם בשל EQ לוקה בחסר,ולאו דווקא חוסר בIQ..

"נכשלים בחיים" הוא ביטוי לא אובייקטיבי ולא מציאותי..מישהו ירגיש שהצליח בחייו אם יקום בבוקר,בעוד אחר יכול להרגיש ש"נכשל" גם אם הוא מרוויח מיליון שקל בחודש..

פורסם
  • מחבר

^

אתה מתכוון להגיד שרוב האנשים לא מממשים את הפוטנציאל הגלום בהם בשל EQ לוקה בחסר,ולאו דווקא חוסר בIQ..

"נכשלים בחיים" הוא ביטוי לא אובייקטיבי ולא מציאותי..מישהו ירגיש שהצליח בחייו אם יקום בבוקר,בעוד אחר יכול להרגיש ש"נכשל" גם אם הוא מרוויח מיליון שקל בחודש..

:xyxthumbs:

פורסם

^

לא ממש...

בנאדם יכול להיות תותח על בתחום מסוים, אבל אם אין לו מושג בעבודת צוות, פשוט אין טעם להעסיק אותו (אלא אם קוברים אותו באיזה קיוביקל...:P)

אני אישית מכיר "ילד מאיות" שנכנס לפאניקה תחת לחץ הדדליינים ואיבד את מקום עבודתו.

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא אמר לבין מה ש"הסברת" לו... :screwy:

פורסם

^^^

להגיד ש"איש הגשם" לא מנצל את הפוטנציאל הגלום בו - זה אנדרסטייטמנט.

בימינו, כמעט אף רעיון לא מגיע רחוק בלי שיתוף פעולה.

פורסם

^^^

להגיד ש"איש הגשם" לא מנצל את הפוטנציאל הגלום בו - זה אנדרסטייטמנט.

בימינו, כמעט אף רעיון לא מגיע רחוק בלי שיתוף פעולה.

פייי איזה מילים גדולות, חלקנו פה בקושי קיבלנו 120 אני מבקש להוריד במספר ההברות פר מילה ![br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 01:23:56

לא ממש...

בנאדם יכול להיות תותח על בתחום מסוים, אבל אם אין לו מושג בעבודת צוות, פשוט אין טעם להעסיק אותו (אלא אם קוברים אותו באיזה קיוביקל...:P)

לצערי אתה צודק.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין מה ההבדל בין

רוב האנשים לא מממשים את הפוטנציאל הגלום בהם בשל EQ לוקה בחסר,ולאו דווקא חוסר בIQ..

ו..

בנאדם יכול להיות תותח על בתחום מסוים, אבל אם אין לו מושג בעבודת צוות, פשוט אין טעם להעסיק אותו
פורסם

יש הבדל, השני זה מקרה פרטי של הראשון :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים