פורסם 2009 ביוני 716 שנים מה נשמע חברים!?בגלל בלאגן מצטבר ובעיקר כפלי קבצים בין הלפטופ לנייח החלטתי לקנות הארד דיסק נייד ע'מ לגבות עליו את כל הדברים החשוביםולאחסן בו התקנות ותמונות ועוד דברי ערך כאלה ואחריםהגודל הנדרש הוא 500 ג'יגה עכשיו אין לי מושג בכלל מה שחשוב לי זה אמינות מעל הכלשיהיה מהיר, שלא יצטרך ספק כוח חיצוני ואם אפשר שיהיה קטן (2.5 יהיה מעולה אבל אמינות מעל הכל)התקציב גמיש אם יש צורך בכך אני מאזור המרכז וזהו, אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאןבתודה מראש,לירן
פורסם 2009 ביוני 716 שנים רק בשביל הנייד והנייח, אם כך למה 2.5?במחיר של 2.5 500GB אתה יכול לקנות 3.5 1TB.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר כדי שאני אוכל לנייד אותו במקרה הצורך, אם יש 3.5 בגודל נורמלי (ז'א שנכנס לתיק סטנדרטי של לפטופ), אז מצויין!כמו שאמרתי הדבר הכי חשוב לי זה שיהיה אמין
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אוקיי, אם זה מה שאתה מעדיף אז תקנה את ה-2.5 500GB הכי זול שתמצא, אין הבדלים גדולים בין הכוננים.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מה נשמע חברים!?בגלל בלאגן מצטבר ובעיקר כפלי קבצים בין הלפטופ לנייח החלטתי לקנות הארד דיסק נייד ע'מ לגבות עליו את כל הדברים החשוביםולאחסן בו התקנות ותמונות ועוד דברי ערך כאלה ואחריםהגודל הנדרש הוא 500 ג'יגה עכשיו אין לי מושג בכלל מה שחשוב לי זה אמינות מעל הכלשיהיה מהיר' date=' שלא יצטרך ספק כוח חיצוני ואם אפשר שיהיה קטן (2.5 יהיה מעולה אבל אמינות מעל הכל)התקציב גמיש אם יש צורך בכך אני מאזור המרכז וזהו, אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאןבתודה מראש,לירן[/quote']רכשתי לאחרונה 500GB חיצוני 2.5" של סמסונג במחיר של 490 ש"ח + 49 ש"ח דמי משלוח באתר מכירות פומביות ידועהמוצר מצויין ועובד טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.