פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אני מחובר עם קו טלפון רגיל.אגב, במקרה הטוב אני מתחבר על 33.6 (ה-XP מודיע בהתחברות).למי ההסבר על המהירות הגבוהה? באינטרנט אני לא מגיע למהירות כזו , אלא רק ל-33.6זה בגלל שנזק עשו לך על הקו טלפון את טכנולוגיית 1+1ואם אתה לא יודע למה אני מתכוון אתה יכול לקרוא פה ולהבין = http://www.gamer.co.il/gamer/topic.php?topicid=17116&forumid=11דרך אגב יש לי מודם 56K US ROBOTICS חיצוני , והוא מתחבר לי או ב 53,333 או ב 52,000
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר זה בגלל שנזק עשו לך על הקו טלפון את טכנולוגיית 1+1לא.אני גר בקיבוץ. כנראה שזה קשור איכשהוא.איכות הקווים אצל כולם היא 33.6... (עשיתי סקר קטן בין חברים)
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים ולמה העובדה שאתה גר בקיבוץ צריכה לשנות את העובדה שאולי עשו לך את זה(1+1)כנראה שלכל החברים שלך זה ככה ומה המרחק שלך מהמרכזיה של בזק?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים בואו נעשה ניסוי קטן. להודעה הזאת מצורף קובץ טקסט בגודל של כ-150KB. מענייין לאיזה קצב הורדה תוכלו להגיע איתו? Prog.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר בואו נעשה ניסוי קטן. להודעה הזאת מצורף קובץ טקסט בגודל של כ-150KB. מענייין לאיזה קצב הורדה תוכלו להגיע איתו? Prog. בעצמי אני בשוק, תסביר(ו) את זה:
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים שניה וחצי והוריד לי.. אני על 56Kזה יוצא בערך 100KB/S על חיבור אנלוגי. חביב לא? ;DProg.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אני גר בקיבוץ. כנראה שזה קשור איכשהוא.איכות הקווים אצל כולם היא 33.6... (עשיתי סקר קטן בין חברים)זה לא קשור בכלל , אז לכל החברים שלך יש 1+1 , ונזק ראתה איזה קיבוץ מסכן והחליטה להתלבש עליו כדי לחסוך בציוד :AR15:ומה המרחק שלך מהמרכזיה של בזק? הדבר הזה משפיע רק בטכלוגיית האינטרנט מהיר לא?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר אני גר בקיבוץ. כנראה שזה קשור איכשהוא.איכות הקווים אצל כולם היא 33.6... (עשיתי סקר קטן בין חברים)זה לא קשור בכלל , אז לכל החברים שלך יש 1+1 , ונזק ראתה איזה קיבוץ מסכן והחליטה להתלבש עליו כדי לחסוך בציוד :AR15:אתה טועה, החיבור הפנימי של הטלפונים בקיבוץ נעשה ע"י חברי קיבוץ ולא ע"י גורם חיצוני (בזק).בהנחה שההגבלה היא בקו עצמו, היא נעשתה שלא במודע/מתכוון. השאלה אם יש מה לעשות.ולגבי המרכזייה - אני לא מתקשר למרכזייה של בזק, אלא לשרת של הקיבוץ, שזה כמו לחייג לשלוחה פנימית בתוך הקיבוץ (4 ספרות).
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים תקלטו אצלי!!!חבל שזה לא מוריד דברים אחרים כך...חבל שאין תוכנה שהופכת קבצים גדולים לקבצים טקסטואליים, ואח"כ היה ניתן להמירם בחזרה למה שהם היו... :asthanos:
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר תקלטו אצלי!!!חבל שזה לא מוריד דברים אחרים כך...חבל שאין תוכנה שהופכת קבצים גדולים לקבצים טקסטואליים, ואח"כ היה ניתן להמירם בחזרה למה שהם היו... :asthanos:רעיון ל-START UP ;D
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים המודם לא מוסיף לביט כלום (אחרת זה לא היה אותו הביט)....שורה אחר כך...ולכן הוא מוסיף סיבית לחילה (start bit) וסיבית לסיום (stop bit) לכל שמונה ביטנו? החלטת?המודם ממסגר כל בייט עם שתי ביטים - overhead של 2 סיביות לכל 8 סיביותלא פחות ולא יותר.אכן מהירות של 5.6KB/s היא רק מהירות תאורטית מסיבות אחרות.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים תקלטו אצלי!!!חבל שזה לא מוריד דברים אחרים כך...חבל שאין תוכנה שהופכת קבצים גדולים לקבצים טקסטואליים, ואח"כ היה ניתן להמירם בחזרה למה שהם היו... רעיון ל-START UP כן, רק חבל שזה בלתי אפשרי.קובץ טקסט לא מתכווץ כל כך טוב רק מתוקף היותו קובץ טקסט.בד"כ מלל משתמש רק באחוז מסויים של קודי אסקי כך שאפשר לקודד כל "תו" בפחות משמונה סיביותבנוסף , מלל הוא הרבה פחות "אקראי" ממידע בינארי כמו קבצי תמונה וקול - תבניות במלל מאפשרות כיווץ של עד ל - 10-50 מהגודל המקורי.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים בהנחה שההגבלה היא בקו עצמו, היא נעשתה שלא במודע/מתכוון. השאלה אם יש מה לעשות.כן יש מה לעשות וזה גם בודק אם יש לך את זה בקו ואם יש לך את זה , זה גם פותר את הבעיה.תתקשר לנזק ותגיד שאתה רוצה לעשות ADSL ובשביל ADSL הקו צריך להיות נקי , אז הם יבדקו אם יש לך איזה משהו על הקו ויגידו לך שהם ישלחו טכנאי אליך הבייתה כדי לסדר לך את הקו , אחרי שהם גומרים תגיד שאתה לא רוצה ADSL ויש לך קו טלפון נקי וטוב ל56K ;D
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים e.t, זה בדיוק הקובץ שרציתי לשלוח לך ב-ICQ...רק שאני הכנתי קובץ בגודל 10 מגה בייט... רציתי להראות לך איך אתה מקבל אותו ממני במהירות של לפחות 500KB/s...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.