עבור לתוכן

חנות שעדיין מוכרת WD Elements Desktop

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא מסכים,

אני הייתי נוהג בדיוק כמוהם,

בדיסק היה מידע ששוויו בשעות עבודה ותחזוקה שווה ערך לסכום ב-5 ספרות בשקלים.

רק להאחר שמוצו כל האופציות עם חנויות, ובמיוחד היבואן (גם הנוכחי ובמיוחד הקודם) שהוציא לעצמו שם רע במיוחד (הסבר בהמשך)

עלתה המסקנה שאו שפותחים את המארז או שלא נוגעים בו והוא חשוב כמוצר לגריטה.

רק לאחר כל התהליך הם הגיעו להחלטה ואני הייתי נוהג ככה בדיוק אם הייתי שם את עצמי במקומם.

שאלה אם כן למה במידע כזה חשוב אין גיבוי וזה במקום.....

בקשר ליבואן, לא רק זה שנציג טלפוני שיקר לי, היה שם גם עובד מלייף, שאמור להכיר הייטב את המוצרים ולומר שיש הבדל בין הדגמים הישנים לחדשים וזאת למרות שויזואלית הם זהים לחלוטין (למעט חיבור חשמל) מה שיש באופיס דיפו זה wd10000eb035

ובקשר ליבואן הקודם: לאחר שפתחתי את המארז הבנו שעל המארז יש מדבקה של 1 טרה (wd10000e035) ועל הדיסק עצמו יש מדבקה סטנדרטית של wd4000aaks.

עקצו אותם חזק....

איך הם לא שמו לב עד עכשיו אין לי מושג

לא רק זה, המארז עצמו הוא ממש פשוט כזה ובדיעבד הייתי מעדיף מארז שאני קונה בנפרד

פורסם

למה אין גיבוי ????

אהה בא אני אגיד לך כי תמיד יחפשו איך לחפף.איך לעבוד כמו חפרים.מידע של 5 ספרות מגבים ב 5 עותקים ולא רק בכונן אומלל אחד.

יש דיסק לצריבה יש כונן נוסף יש זיכרון נייד יש אימל ועוד אלף ואחד צורות.סלח לי על הבוטות אבל בעלי הפרוייקט שלך גאוותנים טפשים ומפגרים.

מעדיפים לזרוק כסף מאשר להקשיב לבעל ניסיון כמוך זה מראה כמה הם שווים את המאמץ לעבוד איתם.. :screwy::kopfpatsch::nono:

בתור פריק חומרה אני ממליץ לבוא עם לפטופ לגבות הכל ובמצב חירום לשחזר.אבל כניראה הייקים שלך מאד פחדנים וכל דבר שונה מתפיסתם לא בא בחשבון

שיבושם להם ולכיסם :silly:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נצל"ש

יש לי גם WD ELEMENTS 500GB שקניתי לפני פחות משנה בבאג עדיין באחריות.

יום בהיר אחד אני מחבר את הכונן למחשב ושום דבר לא קורה, ניסיתי גם במחשב אחר והאור של המארז פשוט לא נדלק.

באג מוכנים להחליף לחדש אבל אני לא גיבית 90% מהמידע שעל הכונן...

גם התמיכה של WD בחו"ל לא כל כך מועילה, נראה לי הם אפילו לא יודעים מי מיבא את הדיסקים שלהם בארץ.

אני לא יודע בידיוק מה הבעיה אבל נראה לי שכל המידע שמור רק הבעיה זה החשמל.

עכשיו עד כמה שאני יודע טק-דטא מיבאים את המוצרים העסקיים של WD ואילו בנדא מגנטיק מיבאים את המוצרים האישיים.

יש טעם לפנות לאחד מהם כדי שיתקנו את ההארד דיסק?

פורסם

אף חברה לא תתקן את הכונן- אולי היבואן יציע שרות שחזור מידע בתשלום.

אולי רק ספק הכוח (או המעגל האלקטרוני) של הכונן נפגם. כך שאם תפתח את המארז (ותאבד את האחריות!) תוכל לחבר את הכונן למחשב ולשחזר את המידע.

עריכה: נראה שתהליך הפירוק לא מסובך- בסה"כ ארבעה ברגים.

http://www.flickr.com/photos/wombattw/tags/western

פורסם

בכיף שיחליפו לי לחדש יפתחו בעצמם וישחזרו אני מוכן לשלם על זה...

השאלה מי מהם עושה את זה אם בכלל.

פורסם

בכול מקרה האחריות תבטל, היבואן רק יפנה אותך לחברת שחזור מידע.

שיחזור מידע כרוך בעלויות מאוד גבוהות, ברוב המקרים.

שמות של חברות תוכל למצוא בגוגל, טיק טק ומיטסי הן הגדולות והוותיקות ביותר- אבל לא הזולות.

אם הבעיה רק בספק הכוח, אולי כדאי לנסות לפרק את הכונן בעצמך ולחברו למחשב.

פורסם

מסוף התגובה שלך נזכרתי שבספק כח שהוא לא בתוך ההארד דיסק הייתה גם מנורת בקרה ועד כמה שאני זוכר נכון היא צריכה להיות תמיד דלוקה כאשר הספק בחשמל.

עכשיו חיברתי את הספק והמנורה מהבהבת בחולשה... פשוט להחליף ספק וזהו?

פורסם

קודם כול הייתי מנתק את הספק מהכונן החיצוני- ליתר בטחון.

נראה שלפי נסיון פתוח השרשור זו משימה בעייתית- נסה ליצור קשר עם טק דטה ו בנדא מגנטיק כדי לבדוק האם ניתן לקנות ספק חלופי.

פורסם

פרק את המארז בלי להשאיר סימנים, חבר אותו למחשב ושמור את המידע, לבסוף החזר אותו למארז שלו ונצל את האחריות עליו.

זהו אינו ה-MyBook לכן לא אוכל להסביר ספציפית אבל אפשר לחפש בגוגל שכן סביר להניח שמישהו מתישהו פתח את המארז הזה.

פורסם

פרק את המארז בלי להשאיר סימנים, חבר אותו למחשב ושמור את המידע, לבסוף החזר אותו למארז שלו ונצל את האחריות עליו.

זהו אינו ה-MyBook לכן לא אוכל להסביר ספציפית אבל אפשר לחפש בגוגל שכן סביר להניח שמישהו מתישהו פתח את המארז הזה.

אף חברה לא תתקן את הכונן- אולי היבואן יציע שרות שחזור מידע בתשלום.

אולי רק ספק הכוח (או המעגל האלקטרוני) של הכונן נפגם. כך שאם תפתח את המארז (ותאבד את האחריות!) תוכל לחבר את הכונן למחשב ולשחזר את המידע.

עריכה: נראה שתהליך הפירוק לא מסובך- בסה"כ ארבעה ברגים.

http://www.flickr.com/photos/wombattw/tags/western

סתכל בתמונות אי אפשר לפרק בלי להשאיר סימנים, זה רק אם הם טיפשים ויחליפו לי במקום בלי לשלוח למעבדה קודם, ההארד דיסק עטוף במכסה כסוף...

פורסם

צודק, עכשיו הבנתי שיש שם גם את ה-Elements.

בכל אופן יש שם ברגים, אז מה הבעיה בפירוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים