עבור לתוכן

איזו ספקית אינטרנט?

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה.

אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק.

בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת.

אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב שיש בארץ ספקית שלא חוסמת פורטים, אבל איזו מהן עדיפה? אתם גם מוזמנים לחלוק את הניסיון שלכם בחסימה הזאת.

פורסם

הייתי שנה ב012 וכמעט שנה לא יכולתי להוריד דברים בצורה נורמלית

ואז עברתי לנטוזיון (אותה חבילה של 1.5) ואני חייב להגיד שאני ממש מרוצה

אני אף פעם לא חשדתי אפילו לרגע שביצעו חסימה כלשהי והמהירות יחסית ל012 היא מדהימה

לגבי שאר החברות אני לא מכיר את הנתונים

פורסם

אני בנטוויז'ן, בחבילה של 5 מגה.

בעיקרון הם סבבה, אבל היו לי לא מעט בעיות איתם בתשתית של הוט עם חיבור ללא חייגן, והתמיכה שלהם מוזרה, התומכים הרגילים נחמדים, והתומכים הבחירים או ממש לא נחמדים או מעצבנים בנסיונות שלהם לחבר אותך בדרך אחרת.

אבל גם מדי פעם אני רואה בטורנטים הורדה איטית כאשר יש המון מעלים (משהו כמו 5000 אפילו).

אני מחויב אליהם עד אוגוסט לאחר מכן אני או אשכנע אותם לתת לי חבילת גיימר ללא תוספת תשלום, או שאני אעבור לחברה אחרת. אבל מה שכן עם התחייבויות גמרתי, ואני מציע גם לך לא להתחייב אף פעם יותר.

פורסם

מה שלא יהיה אל אל תגע ב-012

זבל שבזבל.

תנסה את החדשות.. אורנג' או 018

פורסם

אני בנטוויז'ן, בחבילה של 5 מגה.

בעיקרון הם סבבה, אבל היו לי לא מעט בעיות איתם בתשתית של הוט עם חיבור ללא חייגן, והתמיכה שלהם מוזרה, התומכים הרגילים נחמדים, והתומכים הבחירים או ממש לא נחמדים או מעצבנים בנסיונות שלהם לחבר אותך בדרך אחרת.

אבל גם מדי פעם אני רואה בטורנטים הורדה איטית כאשר יש המון מעלים (משהו כמו 5000 אפילו).

אני מחויב אליהם עד אוגוסט לאחר מכן אני או אשכנע אותם לתת לי חבילת גיימר ללא תוספת תשלום, או שאני אעבור לחברה אחרת. אבל מה שכן עם התחייבויות גמרתי, ואני מציע גם לך לא להתחייב אף פעם יותר.

אין חיה כזאת בנאדם, הם בחיים לא ייתנו לך גיימר בלי לשלם, ועוד ל- 5 מגה. אין שום מצב שבעולם, הם בונקר אחושרמוטה, אבל אני חייב לזקוף לזכותם את העובדה שהם הסכימו לשים אותי לתקופת ניסיון של חבילת גיימר לפני כמה זמן ואמרו שאחרי שבוע ייתקשר אליי נציג וישאל אם אני מרוצה, ואם לא (אני כן, אבל לא הולך לשים ת'חבילה הזו) אז ייחברו אותי למסלול הרגיל. ובוא אני אגלה לך סוד, עבר יותר משבוע ולא קיבלתי טלפון, ויש לי עדיין IP קבוע :silly:

אני בחבילת 2.5 וגם לי יש בעיה מוזרה בטורנטים... לפעמים מוריד לי על מקס (300KB) ולפעמים על 0.2.. משהו פה דפוק לאללה, אפילו עם חבילת הגיימר אני לא מוריד כמו שצריך...

שמעתי לאורנג' יש תקופת ניסיון של 3 חודשים ללא תשלום, תבדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לבזק והתחלתי להתווכח עם הנציג על זה שהם כן חוסמים, ויש סיבה לזה שבזמן האחרון יש מלא תלונות על חניקת מהירות ועל זה שברגע שהפעלתי הצפנה המהירות קפצה מ15 ל70. הוא פשוט המשיך להכחיש.

עריכה: התקשרתי היום לאורנג' וביקשתי חודש ללא התחייבות, נראה איך הולך להיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים