פורסם 2009 ביוני 616 שנים AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+Epox EP-8KDA3JnVIDIA GeForce 6800 GTWDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE)טמפ בתמונהחשבתי שזה הספקהיה מחובר לספק 450W ג'ינרי שהיה בערך 6 שנים הוחלף לספק של JSP 300W ועדיין הקריסות ממשיכות[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 616 שנים קודם כל,צר לי לאכזב אותך אבל JSP זה גם ג"נרי בכל אופן אני לא יכול לספק עצות בנושא לפני שתספקיותר מידע,תגדיר "קורס" ,האם מדובר בריסטרט אוטומטיאו מסך כחול או שהוא מתכבה לגמרי,ומה אתה עושהלפני שזה קורה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר קודם כל,צר לי לאכזב אותך אבל JSP זה גם ג"נרי בכל אופן אני לא יכול לספק עצות בנושא לפני שתספקיותר מידע,תגדיר "קורס" ,האם מדובר בריסטרט אוטומטיאו מסך כחול או שהוא מתכבה לגמרי,ומה אתה עושהלפני שזה קורהלפעמיים במצב מנוחה לפעמיים תוך כדי משחק...מה שקורה זה שפשוט פתאום התמונה קופאת ונהיית מרוחה כזאת ומלה קווים כאלו
פורסם 2009 ביוני 716 שנים תבדוק אם יש ללוח קבלים נוזלים/נפוחיםhttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195
פורסם 2009 ביוני 916 שנים תוריד memtest.. אולי יש בעיית חשמל פרט לספק שהוחלף.אם מדובר בריסטרט פתאומי כנס ל system properties> advanced> startup n recovery> settings שם תוריד את הוי על auto restart
פורסם 2009 ביוני 916 שנים קורס במסכים כחולים או פשוט נכבה / עושה ריסטאם (1) - אתה יכול להעביר DUMPים לבדיקה? זה יכול להצביע על מה הבעיה- גם הייתי בודק MEMTEST 86אם (2) - הייתי בודק קצרים (האם הלוח מחובר כמו שצריך למארז) או האם הוא מתחמם ..זה קורה בזמנים קבועים או רנדומליים לגמרי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.