פורסם 2009 ביוני 616 שנים היי,המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסךאם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים.פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי.לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191והאם צדקתי באבחנה שלי ?תודה רבה!!!
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אם במרצד אתה מתכוון לנקודות לבנות כאלה שמתעופפות במסךאז זה הזכרונות לא, הכוונה לכל מיני קווים וצורות בערך כמו זה : http://img157.imageshack.us/i/1005071929hs1.jpg/אגב אם לא ציינתי יש לי award bios ובהפעלת המחשב היה צפצוף אחד ארוך
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אתה בטוח שמדובר בצפצוף יחיד ארוך ולא אחד ארוך ולאחריו שני קצרים? יכול להיות, האמת לא בטוח בזה אבל אני מפחד לעשות ריסטרט ולבדוק כי המחשב כרגע פועל חצי שעה ולא מרצד אני מנצל את הזמן לגיבוי.... מה ההבדל ביניהם אגב ? אם זה רק אחד ארוך או עם 2 קצרים אחריו ? תודה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים בעקרון בביוס של AWARD אין קוד צפצופים המשוייך לצפצוף ארוך יחידבגלל זה שאלתי אם יכול להיות שהיו עד שני קצרים1 ארוך+2 קצרים = כרטיס מסך תקול או לא יושב טוב
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר בעקרון בביוס של AWARD אין קוד צפצופים המשוייך לצפצוף ארוך יחידבגלל זה שאלתי אם יכול להיות שהיו עד שני קצרים1 ארוך+2 קצרים = כרטיס מסך תקול או לא יושב טובאז בעקרון מה שעשיתי זה טוב ? פתחתי את המחשב, ניקיתי מאבק רב שהיה בו, ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי בחזרה...עכשיו אם כל זה לא עזר אתה ממליץ שאקנה כרטיס חדש ? אם כן האם הכרטיס בלינק למעלה הוא טוב לבינתיים ?תודה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים כן,עשיתה מה שהיה צריך לעשות,וכן אם הצפצופים יחזרו שובוזה אכן כמו שאמרתי^ אז תקנה כרטיס מסך חדשהכרטיס שהזכרתה בסדר יחסית אבל נחות יותר מבחינת ביצועים בהשוואהלזה שכרגע יש לך,אם זה ישנה לך או לא זה כבר תלוי אם אתה משחקמשחקים או לא
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר כן,עשיתה מה שהיה צריך לעשות,וכן אם הצפצופים יחזרו שובוזה אכן כמו שאמרתי^ אז תקנה כרטיס מסך חדשהכרטיס שהזכרתה בסדר יחסית אבל נחות יותר מבחינת ביצועים בהשוואהלזה שכרגע יש לך,אם זה ישנה לך או לא זה כבר תלוי אם אתה משחקמשחקים או לא הבנתי, תודה רבהתוכל להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמת ביצועים עד 500-400 שקל ?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים בסביבות ה500 הHD 4830 הוא הבחירה הכי טובהאבל זה לא תמיד רעיון טוב לשדרג כרטיס מסך במחשבישן כי יכול להיות שלא ינצל אותו כראוי,תביא את המפרטאולי לא שווה להשקיע יותר מדי על זה אם הוא יותרמדי מיושן
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אוקי המפרט הוא AMD Athlon 64 X2 3800+DFI lanparty ultra-D UT2 gig rameVGA geforce 7900 GT COמסך 19'' של סמסונג Syncmaster 931C תודה רבה!
פורסם 2009 ביוני 616 שנים לך על HD 4550 שעולה בסביבות 240-260 שקלהHD 4830 לא ינוצל במלואו אם המעבד הזהאבל מצד שני ה4830 עדיין יכול להיות השקעה טובה (אם אתה מתכנן לעשות שדרוגים בקרוב)
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר לך על HD 4550 שעולה בסביבות 240-260 שקלהHD 4830 לא ינוצל במלואו אם המעבד הזהאבל מצד שני ה4830 עדיין יכול להיות השקעה טובה (אם אתה מתכנן לעשות שדרוגים בקרוב)אוקי תודה רבה, אני לא מתכנן שדרוגים נוספים , אולי מסך חדש אבל לא בקרובאלך על ה 4550 , אז הוא דומה בביצועיו לכרטיס הנוכחי שלי ?אגב עדיף של אסוס או גיגהבייט ?אגב לגבי ההרכבה של כרטיס חדש, אני צריך לדעת משהו מיוחד או פשוט לפרק את הישן ולהרכיב על אותו חריץ ? ושאלה אחרונה .. האם המחשב שלי ינצל HD 4670 ?תודה מראש!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.