פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אני מניח שהוא אחד מאלה שמריץ את קרייסיס על VH ב10-15 FPS,אבל מוכן לסבול כי זה קרייסיס וזה VH... לידיעתך אני משחק WARHEAD על רזו'(FHD) על 4X ובהגדרות המתקדמות זה על האחרון והמשחק עובד חלק וסידרתי את הבעייה ועכשיו המשחק הזה טס לי במקס' הגדרות והמשחק מרתק המטרה היא,לאסוף את כל האנשים שהיו שותפים במה שקרה לך המשימות זה סתם
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים לא יודע אם אמרו את זה פה כבר אבל שמתם לב לפרסומת הסמויה ל NOKIA 6120?? זה הפלאפון שיוצרים איתו קשר כל הזמן
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים דיברנו על זה לפני בערך 20 עמ', לא מצפים ממנו שיעבור על כל הדיון....אני דווקא מצפה ממנו שיעבור על כל הדיון.ותלמד לחפש.תנסה לרשום "נוקיה" בחיפוש על הדיון הזה.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מי מחפש נוקיה בעברית, מה אנחנו ישראלים או משהו כזה? בכל מקרה די עם הספאם המשחק חמוד, יחסית קל, אבל המשימות של המדליות יחסית חוזרות על עצמן ואז זה נהיה משעמם...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מה נסגר בסוף עם האחות שלו? ואליזבט פרקר (החברה)? יש איזה משימת משנה שמוסיפה פרטים על העניין?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים לא. אחותו אצל הדוקטור וכנראה תהיה בסדר אחרי שיקום ואליזבת פרקר.... ובכן אולי בחלק הבא הוא יהרוג את הנבלה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.