פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שלום יש לי בעיה אם המשחק הזה.כל פעם שיש סרטון או קטע סרט של המשחק הוא פשוט זז בצורה איטית שחבל על הזמןהסאונד נשמע בתקיעות ופשוט אי אפשר להסתכל על זה...אני מודע לכך שיש לי מחשב חלש (אולי הבעיה נובעת מכך),אבל למישהו הייתה או יש את הבעיההזאת ויודע במקרה איך פותרים אותה(אם יש לפיתרון חוץ ממחשב חדש).תודה מראש.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שלום יש לי בעיה אם המשחק הזה.כל פעם שיש סרטון או קטע סרט של המשחק הוא פשוט זז בצורה איטית שחבל על הזמןהסאונד נשמע בתקיעות ופשוט אי אפשר להסתכל על זה...אני מודע לכך שיש לי מחשב חלש (אולי הבעיה נובעת מכך),אבל למישהו הייתה או יש את הבעיההזאת ויודע במקרה איך פותרים אותה(אם יש לפיתרון חוץ ממחשב חדש).תודה מראש.ואיך אתה מצפה שנעזור אם אנחנו אפילו לא יודעים מה המפרט של המחשב שלך??
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים ואיך אתה מצפה שנעזור אם אנחנו אפילו לא יודעים מה המפרט של המחשב שלך??מעבד:2processors - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz מהירות:2.98 GHzזיכרון:2.0 GBכרטיס מסך:Nvidia Geforce 8600GTצריך מידע נוסף?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים לא ממש...זה נראה כאילו הזיכרון והמעבד קצת מגבילים אותך.אין הרבה מה לעשות בנידון...
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים סיימתי את ה story mode על normal...זהו? נגמר?אין משהו מעניין שאפשר לעשות שם חוץ מה events?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ראיתי ביוטיוב מספר סרטונים שמראים שיש מדליות platinium ב events איך אני מקבל את האפשרות הזאת?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים הא?!אני חשבתי צריך את כל ה WDI בשביל הפלאטיניוםועד פעם חוזר לשאלה שלי...יש עוד משהו שאפשר לעשות שם?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים שלום יש לי בעיה אם המשחק הזה.כל פעם שיש סרטון או קטע סרט של המשחק הוא פשוט זז בצורה איטית שחבל על הזמןהסאונד נשמע בתקיעות ופשוט אי אפשר להסתכל על זה...אני מודע לכך שיש לי מחשב חלש (אולי הבעיה נובעת מכך),אבל למישהו הייתה או יש את הבעיההזאת ויודע במקרה איך פותרים אותה(אם יש לפיתרון חוץ ממחשב חדש).תודה מראש.כנראה הגדרת,קצב דגימה ועמוק סיבייות ל-24 ביטתוריד וזה ייעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.