עבור לתוכן

Prototype - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סיימתי!

הקרב האחרון של להרוג אותו מהר לא היה כ"כ קשה למען האמת.

הצלחתי מילולית בשנייה האחרונה, השתמשתי בdevestator ליחיד ההוא שניתן לפני המוות ועל המסך היה בו בזמן 0 וobjective complete

זה היה די דרמטי :)

:)

• תגובות 580
  • צפיות 46.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב סימתי את המשחק וזה הסיכום שלי

שיחקתי על רמה "קלה" אם גימפאד 360 שעובד מצוין אם המשחק

אהבתי חלקים מסוימים במשחק ושנאתי אחרים

אהבתי את הגרפיקה אבל לא אהבתי שבהתחלה יש סירטון CG יפה מאוד ואז מתחיל המשחק אם גרפיקה הרבה פחות טובה לאומת הסרטון

אם היו עושים את הסרטון במנוע של המשחק לדעתי זה היה מוצלח בהרבה כי המעבר כואב לעין

הסאונד סביר לא רע ולא טוב

השליטה לרוב נוחה

אורך החיים בסדר למשחק בסגנון

הציק לי מאוד החוסר גיוון וגם שמקבלים יכולות חדשות לרוב זה יותר קוסמטי מאשר משהו שמשנה את המשחק

יש קצת יכולות שכן משפיעות אבל זה מיעוט

הציק לי גם שהמשימות לטנקים ולמסוקים נדחפו לשם בלי לעשות באמת משימות נפרדות שבנויות לטנקים ולמסוקים

בסך הכל זה הזכיר לי משחקי ספידרמן ואת AC ולא אהבתי גם לא שנאתי ככה שניתן 70 בסולם קרירין זה משחק בסדר לא יותר לא פחות

פורסם

עוד לא סיימתי את המשחק אבל הוא ממש כיפי ובמיוחד על ה-360 Controller. :D

פורסם

מישהו יכול לתת לי טיפים לגבי הבוס פייט האחרון? (על נושאת המטוסים רייגן. דווקא הקרב נגד אליזבת' גרין היה מאוד קל, פשוט גנבתי כל הזמן טנקים והפצצתי אותה מרחוק. לא מבין למה אנשים מתקשים עם זה)

זה פשוט נראה לי בלתי אפשרי (אולי ברמת קושי קלה, לא יודע). מאוד מתסכל. דווקא המשחק עצמו לא היה קשה מדי, היו קטעים קצת מתסכלים, אבל תמיד בסוף מצאתי דרך קלה לעבור אותם, אבל זה ממש מוגזם.

הקטע הקשה זה כמובן הגבלת הזמן שיש בסוף, דווקא באחת הפעמים הראשונות כמעט סיימתי אותו רק הייתה חסרה לי שניה אחת :pissed: אחרי זה כבר לא הצלחתי יותר.

הבנתי שמומלץ לזרוק עליו דברים, אבל לצערי כמעט לא שדרגתי את היכולת הזאת אז אני די תקוע (יכול רק לזרוק מסוקים שמורידים לו הרבה בריאות, הבעיה שלקראת סוף הקרב בדר"כ כולם כבר הרוסים במילא).

יש איזה המלצות?

אגב, מישהו יודע מה בדיוק מהמם אותו בקרב? כי זה נראה לי יותר עניין מקרי, לא דווקא קשור לנזק שאני גורם לו.

פורסם

תשתדל להגיע להקצבת הזמן עם חיים מלאים (כולל החלק ליכולות) ותעשה כמה devestator ליחיד שאתה יכול.

אמור לעבוד באחד מהנסיונות.

תשתמש גם בdevestator שמקבלים לפני ב5 השניות האחרונות.

חוץ מזה- תשתמש בלהב ובשרין ותעשה התקפות פגע וברח רבות. (הרבה מקפיצה אם זה מתאים לך)

פורסם

תשתמש גם בdevestator שמקבלים לפני ב5 השניות האחרונות.

למה הכוונה בדיוק?

להתקפות מהאוויר אגב הוא כמעט חסין, כשאני מנסה לקפוץ ולבצע התקפה חזקה עם הלהב הוא פשוט מגן על עצמו וההתקפה לא עושה לא כלום. אני יותר יעיל נגדו עם השוט מרחוק, אבל ננסה.

פורסם

השוט הכי יעיל בהתחלה אל תשתמש במכה של השוט אלא באופציה של השוט הארוך מרחוק,

צריך גם לקפוץ והרבה כי באוויר הוא לא פוגע בך.

בנוסף, תשתדל להטיח לעברו הליקופטרים (שרופים) זה מחליש אותו

כמו שכבר אמרו תשתדל להגיע לשניות האחרונות עם מספיק חיים

פורסם

כשאני הגעתי אליו כל היכולות שלי היו משודרגות עד הסוף.. אם יש לך בעיה עם הזריקות תעשה קצת משימות צדדיות ותשדרג את היכולת הזאת...

פורסם

טוב תודה על העזרה, אבל בסוף הסתדרתי. אתמול בלילה ניסיתי את הקרב הזה מלא פעמים וזה היה נראה לי בלתי אפשרי. היום בבוקר הצלחתי על הנסיון הראשון. זה היה ממש בשניה האחרונה (ממש הגעתי ל0 שניות).

המשחק עצמו אגב מאוד מומלץ למי שלא ניסה. אני מציע להתעלם מהגרפיקה שהיא לא כזאת רעה כמו שהיא נראית אולי בהתחלה. שיחקתי גם את המשחק על טלויזית LCD ומרחוק פחות שמים לב לגרפיקה. נכון שיש לנו היום סטנדרטים גבוהים לגרפיקה, אבל לפחות זה מאפשר למשחק לרוץ מאוד מאוד חלק, שזה מאוד חשוב במשחק כזה שבו אתה רץ על קירות וקופץ מגג לגג - אם המנוע היה קצת כבד זה היה הורס את החוויה.

העלילה ממש טובה (למרות שגנבו את הרעיון המרכזי מ swamp thing של אלן מור, המחבר של ווטצ'מן ו V for vendetta. כבר ניחשתי את זה באמצע המשחק), הגיימפליי ממש טוב ומגוון מאוד. המשימות מאתגרות כמו שאני אוהב. עולם פתוח שבאמת כיף לחקור אותו ולהסתובב בו, בלי להרגיש שזה סתם תירוץ למתוח את הזמן בין משימה למשימה (כמו הרבה משחקים אחרים, למשל FAR CRY 2) - בקיצור המשחק הזה מבחינתי הוא כל מה ש ASSASSINS CREED היה אמור להיות אבל לא קיים.

הדבר המעצבן היחידי במשחק זה שלא משנה באיזה מצב אתה שומר, תמיד אתה מתחיל כל שמירה עם 50% חיים וצריך לזלול אנשים כל פעם מההתחלה שזה די מעיק בשלבים מסויימים. לא יודע למה הם עשו את זה.

פורסם
הגיימפליי ממש טוב ומגוון מאוד

שיחקנו באותו משחק ?

איזה גיוון ואיזה בטיח רוב החיזוקים הם קוסמטים ואתה נימצאה באותם אזורים כל הזמן ועושה אותם דברים כל הזמן

פורסם

שיחקנו באותו משחק ?

איזה גיוון ואיזה בטיח רוב החיזוקים הם קוסמטים ואתה נימצאה באותם אזורים כל הזמן ועושה אותם דברים כל הזמן

כן שיחקנו באותו משחק (אבל אולי לא באותו אופן, לא יודע...).

יש לך הרבה מאוד כוחות (ההבדלים הם לא קוסמטיים אלא משמעותיים, יש כוחות מסויימים שהופכים אתגרים שונים לממש קלים) והרבה אפשרויות לסיים משימות, המשימות עצמן מגוונת ולא חוזרות על עצמן, ואפילו משימות הבונוס די מגוונות.

פורסם

אתה באותו מקום אם אותם אויבים וכן בפועל עושה אותם דברים רק שיש כוחות שזה קוסמטי

זה באמת משנה לך אם אתה זורק על אויב משאית או חותך אותו אם טפרים ?

אין לך גם מקומות מיוחדים לטנקים או מסוקים זה תמיד באותו מקום מגביל

פורסם

כן..

פורסם

אין לך גם מקומות מיוחדים לטנקים או מסוקים זה תמיד באותו מקום מגביל

בטח שכן! יש קרבות שהאויבים שלך כמעט חסינים להתקפות שלך, אבל דווקא לזרוק עליהם דברים כבדים מאוד יעיל. גם ההתקפות שלך שונות, למשל נגד מסוקים מאוד יעיל להשתמש בשוט כי יש לו טווח ארוך. השריון הופך למאוד מוגן, אבל מגביל את התנועה שלך - בקיצור יש הבדל בין הכוחות השונים, ובפועל במשחק שמתי לב שבהרבה מקומות למצוא את הגישה הנכונה יכול להפוך אתגר בלתי אפשר למשהו מאוד קל.

שמתי לב אגב ששיחקת ברמה קלה, אני שיחקתי בנורמאל, ובהחלט הרגשתי בהבדל בין הכוחות השונים וכאמור חלק מהאתגר היה למצוא את הגישה הנכונה, יכול להיות שברמה קלה באמת אין ממש הבדל כי הכל קל, לא יודע.

פורסם

סיימתי את המשחק אתמול! ממש מהנה ומומלץ!

הבוס האחרון היה קל דווקא הרגתי אותו בפעם הרביעית(ברמה normal).ננסה עכשיו ברמה קשה :smile1: מישהו ניסה??

ד''א מישהו מצא שימוש לכל המתקפות של הmovment??? הפסקתי לקנות אותם בערך אחרי הקרב עם אליזבת. חוץ מהשיפורים לpower לא קניתי הרבה...נראה קצת מיותר...

עכשיו כל מה שאני עושה זה לקחת אנשים ומכוניות ולעלות לבינין הכי גבוה וזרוק אותם עם האגרופי ברזל האלו כיף לא נורמלי :smile1:!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים