פורסם 2009 ביוני 1516 שנים 31 , אבל המשימות במשחק די ארוכות יחסית ומאתגרות כאלה... שזה גם מה ששונה מאוד מוולברין...31 זה כולל את כל המשימות הצדדיות או רק את אלה של הסיפור הראשי?
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים של הסיפור הראשילא כל משחק בא עם גראפיקה של קרייסיסבאמת יש יותר מידיי קומבואים ומשתמשים מקסימום בחציוהם דומים רצח לאלה של HULKהשליטה לא כל כך נוחה אבל המשחק אחד המשחקים
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים 31 של הראשי כמובן.הצדדיות אהבתי אבל רק את האלה כמו ה GLIDE וזה..טוב , בGT אמרו שהוא בערך 15 שעות של משחק ככה שזה הגיוני...
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין העלק הענק שתיהם כמעט ואותה גראפיקה שתיהם "מטיילים" העלילה שונה. לא צריך לחכות אם אתה רוצה משחק דומה יש את העלק. prototype פשוט עוד סתם חיכוי... אתה מודע לזה שהם משתמשים באותו מנוע גרפי ומפותחים על ידי אותה מפתחת? ההבדל הגדול הוא של PROTO יש סיפור טוב יותר, הגרפיקה טיפה משופרת, הסילים הרבה יותר טובים (וגם מבחינת מספר הסקילים הוא קרוב ל RPG קטן). המשחק מצויין אם אתם לא מנסים לפסול אותו בלי סיבה עם השוואות לא נכונות
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים ציטוט של: avi2k3 ב אתמול בשעה 20:57:32היי זה אני שוב עם המשחק שאצלי הוא באמת PROTOTYPE...שיניתי רזולוציות,התקנתי מחדש,ביטלתי והחזרתי VSYNC,כלום.למי שלא ראה : ככה אני רואה את המשחק : http://i39.tinypic.com/33ys19d.jpgתודה למי שעוזר \ יש לו גם \ יודע מזה,חיפשתי בגוגל אבל לא חשבתי על מילים מתאימות לחיפוש,כך שלא מצאתי משהו מתאיםכן עדכנתי DX 9 כבר מלא פעמים מהמשחקים שאני מתקין....ובקשר לגרסה של ATI catalystרשום ליVersion 2009.0113.2222.40119
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים השליטה מעולה וכנראה אתם משתמשים עם מקלדת+עכבר.BlaCk - DiAmOnD, מבינים שאתה לא התחברת למשחק, אתה לא צריך להבהיר זאת כל 5 הודעות בממוצע.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים האמת השליטה דיי בסדר רק במקומות צפופים צריך להשתולל עם העכבר בשביל לקבל מצב נורמאלי.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים האמת השליטה דיי בסדר רק במקומות צפופים צריך להשתולל עם העכבר בשביל לקבל מצב נורמאלי.זו הבעיה שלך , אתה משתמש בעכבר ומקלדת...עם גיימפאד התחושה היא אחרת לגמרי...
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים האמת השליטה דיי בסדר רק במקומות צפופים צריך להשתולל עם העכבר בשביל לקבל מצב נורמאלי.עכבר? בעעעעתקנה גיימפאד XBOX360 שמותאם למחשב.תקנה אלחוטי, בהרבה - בהרבה - בהרבה יותר טוב.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים עכבר? בעעעעתקנה גיימפאד XBOX360 שמותאם למחשב.תקנה אלחוטי, בהרבה - בהרבה - בהרבה יותר טוב.+1שחקתי חצי משחק עם g15 ו g5 מאוד כיף אבלל יש מצבים שפשוט מעצבן לזוז עם העכבר ואז חברתי את השלט למחשב ואין מילים
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים לא יודע מה אתם רוצים. משחק עם עכבר ומקלדת ומסתדר מצויין יכול להיות שעם גיימפאד יהיה יותר קל אבל חבל לי לבזבז כסף על דבר כזה, אולי כשיצא SF4 אני אקנה GAMEPAD בשביל לשחק עם אח שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.