עבור לתוכן

Prototype - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אתה מתכוון כשאתה בHIVE ? ויש שם צבא ועוד זומבים ואתה צריך להרוג את הבוס יעניי?

אם כן ,פשוט תעלה למעלה ,תבחר סקיל של הדבר הזה כמו "קור עכביש" ופשוט בלי סוף תשלח אליו את הדבר הזה מלמעלה....

• תגובות 580
  • צפיות 46.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בעייות סאונד בסירטונים שומעים את הדמויות בקול תקוע כזה לאא יודע..

כרטיס קול מובנה של sound max

פורסם

עכשיו הרגתי את אליזבת גרין , אוך זה היה ממיייגגגעעעעע ....

העלילה מצויינת , משחקיות מעולה , מקורי ומאתגר כל פעם מחדש , המשחק נותן סיבה טובה לעשות דברים כי בסופו של דבר הנקודות שתקבל מאפשרים לך לשדרג את עצמך , אגב חשבתי שאולי המשחק יחזור על עצמו ויהיה לעוס ומשעמם אחרי כמה זמן אבל הוא ממש ממש לא כזה.

פורסם

טוב אני בשלב 27

זה בלתי אפרי באמת קשהה רצח צריך להרוג את המפלצת שמתחת לאדמה אבל הגוף והראש יוצאים לא הידים האלה איזה קשה זה אתם מתים

פורסם

אממ אני כרגע נגד הSUPREME HUNTER והגעתי לקטע שנשאר עוד דקה וחצי להביס אותו. זרקתי כל מה שיש על הספינה וזה לא מספיק, האם יש לכם טיפים להספיק להרוג אותו בזמן?

פורסם

מישהו הצליח לפתור את בעיית הרזולוציה אולי?

אני תקוע על 1280X1024

כשהמסך שלי הוא 1680X1050 :nixweiss:

פורסם

מישהו הצליח לפתור את בעיית הרזולוציה אולי?

אני תקוע על 1280X1024

כשהמסך שלי הוא 1680X1050 :nixweiss:

תקרא קצת אחורה , כרטיסי מסך עם פחות מ512MB זיכרון לא יכולים להגיע לרזו' גבוהות יותר במשחק

פורסם

מישהו מצא פתרון לבעיה של הסאונד החלש?

בלתי אפשרי לשחק ככה.. אני לא שומע מה אומרים.

פורסם

אצלי הכל בסדר :nixweiss:

לא יודע למה יש פה לאנשים בעיות עם הסאונד אבל תמיד אפשר לעשות כתוביות [= זה בהגדרות אפישהו

פורסם

שמתי כתוביות.. אבל זה עדיין מעצבן לשחק.. :nono:

מצאתי איזה פתרון אבל הבנתי שהוא לא עובד לבעלי XP..

פורסם

לפי מה שהבנתי, לבעלי XP יש אפשרות להתקין DX 9 עדכני מהדיסק והבעיה נפתרת, מקווה שזה אכן הפתרון וכשמשחק יגיע לי מ-PLAY ASIA אולי כבר ייצא איזה עידכון או משהו.

אגב, איך המחשק מבחינת REPLAY? יש טעם לחזור ולשחק אחרי שמסיימים? יש אפשרות להלביש עליו מודים כמו על מקס פיין 2?

פורסם

לא רק XP ... אצלי בהתחלה לא היה סאונד בכלל , אז התקנתי את ה DIRECTX שבא עם המשחק , הוא נמצא ב EXTRAS . ועכשיו הכל מצויין אצלי. אני מריץ ויסטה אולטימט X64

פורסם

אם הרגתי בטעות מישהו שאני אמור "לצרוך" אותו כדי לקבל את הזיכרון שלו יש דרך להשיג אותו?

אני לא מדבר על האנשים במשימות אלא האנשים שאני רואה ברחוב [כשאני בfree roam] ויש מעלים סמל כתום כזה.

פורסם

ניראה לי שהם חוזרים, אני זוכר שהרגתי אחד ועכשיו ראיתי אותו שוב באותו מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים