עבור לתוכן

האם שמתם לב לשינוי במשחקים החדשים? גימרים תכנסו!

Featured Replies

פורסם

אם להיות כנים אז המשחק לא היה אכזבה גדולה, הוא דווקא היה הצלחה די גדולה

מבחינתנו (החברה שאהבו את FO1&2 קצת יותר מובגרים אוהבים תוכן וכו..) הוא היה אכזבה גדולה

אבל אם כל הכבוד אנחנו לא הינו קהל היעד של המשחק או במילים אחרות אף אחד לא שם עלינו

הכסף הגדול בקבוצת גיל אחרת ואנחנו נשארים עם השאריות

מה אתה אומר פה בדיוק ? שבגלל שמיקדו את המשחק לגילאי 4-5 (זה לא מה שהייתי מסיק מהESRB, אבל אני באותו קו מחשבה כמו שלך) - אז אנחנו לא קול גיטימי בקביעת איכות המשחק ?

• תגובות 88
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מתפלא שבשלושה עמודים איש לא דיבר על עניין הפורטים והיחס שהמחשב האישי מקבל היום.

*Scorn* - למיטב הבנתי מדובר כאן על משחקי מחשב ולא קונסולות ולכן הרבה משחקים שנתת אינם רלוונטיים.

לדעתי Fallout 3 אוכל את Oblivion בסיבוב, למה? דבר ראשון הת'ימה, דבר שני, אובליביון היה משחק ראשון על מנוע חדש ואת הלקחים/תיקונים בט'זדה עשו כבר עם Fallout 3. לגבי העובדה שיש הסכמה ש-Fallout 2 היה טוב יותר, קשה לי להבין מאיפה הבאת "עובדה" זו, אני מדבר על מי שרשם זאת, תסתכל בכל מקום ותראה שאנשים חושבים שעשו כאן שירות אדיר לסידרת Fallout והצליחו להמשיך אותה כראוי ואפילו מעבר לזאת. בתור אחד ששיחק את משחקי העבר האדירים הללו , Fallout 2 לא עזה לי את זה, אני מסכים.

ועכשיו נחזור לנושא - לדעתי הסיבה היא לא אחת ויחידה, אבל סיבה מרכזית בעיניי היא עניין הפורטים והעובדה שהמחשב הוא זירה פרוצה לגמרי, מה שגורם לחברות משחקים להפסיק לרצות להשקיע בו, וכך בעוד משחק לקונסולה עובר התאמה אל מול חומרה אחת ועובד עליה מעולה, על המחשב בעל מיליון הקונפיגורציות לאף אחד לא שווה להשקיע ב-QA ממושך, כשמשחק נחשב מוכר מתחת ל100K עותקים (crysis לדוגמה) בעוד על הקונסולות המספרים מגיעים ל-500K ואפילו עוברים את רף המיליון ויותר. האמת שאני מבין אותם, אם הייתי מפתח משחקים, לא הייתי נוגע במחשב יותר, אין לו הצדקה קיומית כלכלית לצערי, וזה בא מאחד שמעדיף מחשב על פני קונסולות, אבל פשוט צריך להבין שהמחשב לעת עתה די מת, הרבה משחקים לא מגיעים אליו, וחלק לא קטן מאלה שמגיעים, עוברים פורטים עלובים שפשוט גורמים לשחקן תיסכול יותר מאשר כיף (להיאבק בשליטה דפוקה זה לא כיף). ואם נחזור לרגע ל-Crysis לדוגמא ראו שקרייסיס 2 יוצא עכשיו גם לפס3 ול-360 אם מנוע שעבר התאמה לקונסולות, מה שכנראה יוריד את הרבה הגרפית, ולמה? כי המחשב לא רווחי, כולם מורידים!!!

אני היום משחק על 360 כמעט 100% מהזמן, למה? כי אין כמעט בכלל את הבעיות האמורות, כי יש כמויות גדולות של משחקים בלעדיים או כאלה שלוקח להם שנה להגיע למחשב. אם הייתי קונה היום אז היה לי פס3, פשוט מתי שאני קניתי היה לבוקס עדיפות גבוהה בהרבה מכל מיני סיבות - ולא! צרובים זו לא אחת מהסיבות, ולמעשה צרובים זו בדיוק הסיבה למה חברות המשחקים לא רוצות להשקיע היום במשחקי המחשב, אז אם אתם מהתלוננים כאן ואתם צורבים משחקים - אתם חלק מהבעיה ואין לכם זכות להתלונן - אתם מקבלים את מה שאתם מבשלים! ואם הצריבות על ה-360 יהפכו למכה כזאת, גם אצלה תראו פתאום תופעות דומות.

בנוגע לחדשנות ... מה לעשות חברה, גדלתם, ראיתם הרבה בחיים, קשה להפתיע אתכם או לחדש לכם! האם סרטים מקוריים ומעניינים כמו שהיו פעם? בגדים? מכוניות? למה אתם מצפים שתחום המשחקים יצליחו להמציא את הגלגל פעמיים? מה שנשאר לנו היום באופן כללי זה לעשות משחקים כיפיים ומעניינים שמתבססים על רעיונות שכבר הומצאו שכן, לדעתי כמובן, לא נשאר עוד הרבה לאן להתפתח - כל זמן שהטכנולוגיה נשארת זהה כמובן, שכן תראו איזה יופי של חדשנות הגיע עם ה-wii וה-ds שמשתמשים בטכנולוגיה שמעצימה ומשנה את חויית המשחק.

זהו להיום :cool2: יאללה ביי :silly:

פורסם

אתם מנסים בכוח להוציא ממני "אובליביון זה חרא משחק"?

אני לא הולך להגיד את זה כי זה פשוט לשקר

הוא באמת חרא של משחק, והחרא הכי מסריח כי הוא מתובל בניחוח של שאנל מספר 5.

כל הדברים במשחק הזה פשוט דפוקים לגמרי, מערכת הקרבות משעממת לחלוטין, מערכת התעבורה במשחק פשוט מפגרת, מה בדיוק כל העניין עם הinstant travel, זה נוגד את כל הרעיון של משחק בעולם פתוח, אבל מהצד השני העולם הפתוח כלכך משעמם ורפטטיבי שאין שום אפשרות לשחק במשחק הזה חוץ מעם הInstant travel. העולם נראה כאילו הוא הודבק מתבנית של 10 טקסטורות בלבד, אין גיוון באנשים, נשקים, שריונות, העלילה משעממת להחריד, אבל לפחות יש לנו כושים עם קאטנות...

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל במהלך העשור האחרון זאת הייתה המגמה הראשית והמובילה בשוק המשחקים, אמנם הגיימרים הותיקים עדיין חיפשו את המשחקיות והעלילה והתוכן, אבל רוב רובו של קהל הגיימרים (שהיו בני 11-12 אז, ו-16-18 היום) חיפש את הגרפיקה ואת הריאלסטיות יותר מהכל, שם היה הכסף הגדול.

היום כשכל משחק בא עם דרישות יותר גבוההות מהשני, כשהמפרט המומלץ הוא ממש מחשבי קצה (כותר נדיח כמו tarminator salvation דורש q9550 בדרישות מומלצות...) אפשר להגיד שהמגמה מיצתה את עצמה. יוצא שזה כבר לא הכי נורא ש"ה-FPS יורד לי מ-60 ל-0 כל הזמן", כי הגרפיקה בחלק של ה-60 ממש יפה

(וכשהיא יורדת ל-0 אתה מקבל זמן ארוך להעריך אותה :P). ברור שעל התוכן עצמו והמשחקיות אין כבר על מה לדבר... (למרות שאני חייב להודות שברוב המשחקים החדשים מכל הז'אנרים המשחקיות נהדרת )

הנקודת אור היחידה היא שאולי דווקא עכשיו אחרי שמהגמה מיצתה את עצמה, תבוא מגמה חדשה והמשחקים החדשים- יותר נכון הכותרי המשך שעליהם דיברת - יתמקדו יותר בעלילה ומשחקיות.

פורסם

הוא באמת חרא של משחק, והחרא הכי מסריח כי הוא מתובל בניחוח של שאנל מספר 5.

כל הדברים במשחק הזה פשוט דפוקים לגמרי, מערכת הקרבות משעממת לחלוטין, מערכת התעבורה במשחק פשוט מפגרת, מה בדיוק כל העניין עם הinstant travel, זה נוגד את כל הרעיון של משחק בעולם פתוח, אבל מהצד השני העולם הפתוח כלכך משעמם ורפטטיבי שאין שום אפשרות לשחק במשחק הזה חוץ מעם הInstant travel. העולם נראה כאילו הוא הודבק מתבנית של 10 טקסטורות בלבד, אין גיוון באנשים, נשקים, שריונות, העלילה משעממת להחריד, אבל לפחות יש לנו כושים עם קאטנות...

מערכת הקרבות היא בדיוק כמו כל FPS אחר... זה שאתה משתמש בטרגטינג לא אומר שאתה חייב להשתמש בו

מערכת התעבורה (הליכה?) בסדר גמור הinstant travel זה דבר מבורך שאין דרך אחרת מלבד ללכת(אם היו רכבים אז המצב היה יותר טוב)

אז אני מניח שאין לך בעיה עם התעבורה בWOW שלמרות שזה OPEN WORLD הוא נותן לך לעבור את כולו בתעופה בין נקודות עניין (המממ מזכיר לי משהו) זה שהמעבר לוקח זמן זה הבדל סתמי מכיוון שבכל מקרה אי אפשר לפגוע בך/אתה לא עושה כלום אז מה משנה אם אתה לא עושה כלום שניה או 2 דקות

אם אתה שונא את 2 המערכות האלה אז מה כבר יש לי להגיד? תהנה עם הkeyboard rape שלך ותעזוב אנשים עם אצבעות כואבות בשקט

---

מיחזור טקסטורות-מסכים... אין כל כך הרבה גיוון בעולם או במקומות שאפשר לבקר (מלבד כמה מקומות מיוחדים)

אנשים אולי מגוונים במראה אבל לא באישיות שזה לא ממש משנה כי לא צריך לדבר עם כל אחד כדי ליצור אשליה של עולם... ובכלל יש לי בעיה רצינית של כל אנשי ה"games are art"

אין הרבה סוגי ציוד (לעומת אובליביון ששם יש יותר) אבל תמיד אפשר להוריד איזה 200 מיליון מודים של חפצים אם זה כל כך מפריע לך

עלילה-סובייקטיבי, היא לא הייתה כל כך נוראית והסיפור היה הגיוני מספיק בשביל להאמין לו (לא כמו כל הבולשיט שיש היום *שיעול HALOMASSEFFECT *שיעול*) ושוב זה מביא אותי לאנשי המשחקים זה אומנות שמחפשים יצירה ספרותית במשחק כי בלי זה "זה לא כיף"

פורסם

בגלל זה אני "בוכה" כי היום לקהל היעד מספיק אפקטים תוכן של שורה וחצי כמו שנאמר פה מקודם... איזה סיפור רקע.. לא בשביל העלילה אלא סתם שיהיה משהו...

כי במילא המשחק נגמר אחרי 4 שעות של גיימינג ברמה עלובה...(ועוד כמה שבועות נוציא עוד איזה ADD ON בלי תוכן ותכלית כי אפשר להרוויח עוד כמה שקלים).

אני זוכר את הימים שלעבור משחק היה אתגר שהיה צריך להשקיע מחשבה, בזמן שהיום האתגר היחיד זה לא לפספס איזה מיכל חשוב כשאתה נכנס לחדר בגלל זווית הראיה או לנסות לעבור את המשחק בלי קריסה/באג אחד.

פורסם

אמרת the neverhood? :D

פורסם

לא חסרים היום קווסטים קשים...

פורסם

עוד מעט יוצא רמייק של אי הקופים איזה כיף

פורסם

נכון FALLOUT 3 היה יותר טוב מאובליביון אבל זה לא אומר שאובליביון היה משחק גרוע...

ועדיין לא ענית על השאלה מה לא גמור בFALLOUT 3

fighter-על איזה מחשבים הריצו את הטריילרים של קרייסיס בתחילת הפיתוח שלו? (אלה שמראים גרפיקה שאפשר להגיע אליה במשחק רק עם שימוש במפות מיוחדות ושינוי קבצים אינטנסיבי וגם אז מקבלים איזה 20 FPS על מערך כרטיסים חדישים)

במה בדיוק fallout 3 יותר טוב מ OBLIVION?

פורסם

לא חסרים היום קווסטים קשים...

אני לא מדבר על קווסטים קשים אני מדבר על משחקים רגילים.

לדוג' יש פה מישהו שסיים את הנסיך הפרסי המקורי ויש פה מישהו שלא סיים את הנסיך הפרסי החדש?

(למרות שזאת לא דוג טובה האחד קשה מידי והשני היה סביר)

אני מדבר על משחקים שאין להם QUICK SAVE כל שניה ומשחקים שאתה לא ONE MAN ARMY כאילו אתה ב GOD MODE יכול להכנס ולהשמיד הכול ...

סה"כ אין שום בושה בלתת לנו קצת אתגר, לתת לנו משחק שאני מפחד לעשות משהו לא בסדר ...

קיצר אני לא יודע איך להסביר את זה זאת פשוט התחושה הכללית.

פורסם

אתה מתכוון לזה שכל המשחקים קלים ופשוטים ושפעם למשל היית צריך תוך שעה לגמור מלא שלבים בצינוק עם מלכודות ושאר טירופים

אין מה לעשות, הרמה של השחקנים ירדה

אם אתה תשים משחק עם רמת קושי של פעם היום אף אחד לא ישחק את זה=אין דולרים

פורסם

לדוג' יש פה מישהו שסיים את הנסיך הפרסי המקורי ויש פה מישהו שלא סיים את הנסיך הפרסי החדש?

(למרות שזאת לא דוג טובה האחד קשה מידי והשני היה סביר)

אנחנו מדברים על הנסיך הפרסי הדו מימדי או התלת מימדי עם הגיבור האימו?

פורסם
  • מחבר

סתם אני נזכר עכשיו במשחק קשה + מאוד מפחיד לפי מיטב זיכרוני.

זה היה alien vs predator שני החלקים.

כשאתה משחק בן אדם זה הכי מפחיד חושך פנס שנגמר לך 2 וחצי כדורים... והרבה הרבה אדרנלין ופחד..

במיוחד בלילה עם אוזניות וחושך לבד... ארררר איזה כיף....

והצליל של תנועה שלא ניפסק... ביפ..... ביפ.....ביפ.....ביפ...ביפ...ביפ..ביפ ביפ ביפ ביפ ואז האקשן מתחיל....

אח... אם משחק ללא עלילה זהו המשחק אבל הייתה בו משחקיות מיוחדת.... משהו חדש... משחק ראשון מסוגו שניסה להפחיד והצליח בהחלט.

אני לא יודע איך לגבי מחשבים אבל אני רואה אמון פרסומות לכל מיני צ'יפים לצרובים לקונסולות= צורבים... אז לא זאת הסיבה שלא משקיעים בPC.

פשוט מנסים להוציא ממך כסף בפחות השקעה זאת דעתי...

לדוגמא המע"מ על מוצרי הארץ וגם פירות וירקות מצחיק.... :bash: :bash: :bash:

פורסם

אנחנו מדברים על הנסיך הפרסי הדו מימדי או התלת מימדי עם הגיבור האימו?

ברור שמדברים על הדו מימדי.

כשאומרים "ישן", מתכוונים ישן.

אגב, אין בכלל מקום להשוות בין שתי סדרות המשחקים, פשוט כי הסדרה המקורית הייתה בעיקר מחשבה, והסדרה החדשה היא בעיקר משחקי פעולה.

אגב, יצא לי לשחק לפני כמה שנים שוב בשני המשחקים הישנים, והם לא קשים כמו שתואר כאן. כן, אתה צריך לגמור את המשחק תוך שעה, אבל אף אחד לא מצפה ממך לעשות את זה בפעם הראשונה שאתה משחק. חוץ מזה, יש גם את האפשרות לשמור ולטעון (פשוט רק מתחילת השלב ולא מהאמצע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים