עבור לתוכן

טלוויזית LCD ומשחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום

איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל?

תודה

פורסם

מה, בסוף לא קנית PS3? :-X

פורסם
  • מחבר

לא,ירדתי מהרעיון...

בכל מקרה אני מבקש להתייחס לשאלה

פורסם

בקצרה, משחקים פחות תובעניים כמו UT3\ASSASSINS CREED\DMC4\GODFATHER II\L4D\COD-4\WAW יעבדו יחסית טוב אולי לא תמיד בהגדרות מקסימאליות היות ומדובר ברזולוציה יחסית גבוהה, משחקים כמו CRYSIS\VELVET ASSASSIN\STALKER\GTAIV כמובן שיעבדו בהגדרות נמוכות יותר בהתאם ליכולת כרטיס המסך, בסך הכל לדעתי עדיין יכול לספק עבודה.

:silly:

פורסם

משחק טובעני = מטביע את המעבד

פורסם

תובעני, לא טובעני. (טובעני = חול טובעני, לטבוע בים)

LCD37 FHD

אם זה באמת FHD כלומר רזולוציה 1920×1080 - אז כל מה שליאור כתב כמובן מדוייק.

אבל אם זה לא FHD אלא HD READY וטעית בניסוח או משהו כזה אז הרזולוציה היא 1280×720 או 1366x768 (מה שהמשחק יאפשר לך)

ואז משחקים יוכלו לרוץ לך בהגדרות מעט טובות יותר, שוב - בהתאם ליכולות כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

ליאור,כמובן שמדובר על משחקים כמו COD6 שעומד לצאת בקרוב,ועוד כל מיני משחקים חדשים וכבדים

לפי מה שאתה אומר,על איזה הגדרות מבחינה משחקית המשחקים ירוצו?אני די בטוח שלא VH אבל H כן?

פורסם

אני לא מנבא עתידות ואין לי מושג איך MODERN WARFARE 2 ירוץ אצלך במחשב, אין שום טעם בהמלצת הגדרות כי א' אני לא מכיר את המערכת וב' זה מותאם בשבילך, תגדיר את זה בצורה שגם תיראה טוב וגם תעבוד טוב.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה,8800GT יוכל לסחוב הגדרות טובות ככה שאני אוכל גם לעבוד עם המשחק בצורה מהירה וגם שיראו טוב וזה על טלוויזית LCD?

פורסם

אני יגיד לך ככה רוב המשחקים יראו יותר טוב מאותם משחקים על 360\PS3 שמחוברים לאותו מסך

זה שיש הגדרות מסוימות שלא תוכל להפעיל זה בסדר כי גם בקונסולות ההגדרות יחסית נמוכות -למעשה הרבה יותר נמוכות בדרך כלל

פורסם

קרייסיס וורהד פועל על ה7900gs extreme שלי בfhd בmedium חלק ככה שאצלך אמור לפעול גם טוב.. ac די קרטע 20-15 fps אז אצלך אמור לרוץ די חלק..

פורסם
  • מחבר

קרירין,אני רוצה לשאול בעצם,האם אני אוכל להגיע למצב שאני גם אראה חלק את המשחק,הכוונה בלי קפיצות וקירטועים,וגם שביצועי המחשב לא ירדו והוא יהיה מספיק מהיר?

פורסם

זה ידוע שמי שפותח 30 נושאים לפני שקונה משהו הוא לא יקנה שום דבר בסוף.

בכל מקרה, חן תכנס לאתרי חומרה תכנס לסיקורים ותראה את הביצועים של 8800GT על 1920x1200 (נכון שהרזלוציה של FHD מעט נמוכה יותר, אבל זה לא משמעותי), אני לא מבין מה הבעיה.

פורסם

קרירין,אני רוצה לשאול בעצם,האם אני אוכל להגיע למצב שאני גם אראה חלק את המשחק,הכוונה בלי קפיצות וקירטועים,וגם שביצועי המחשב לא ירדו והוא יהיה מספיק מהיר?

קודם כל -

זה ידוע שמי שפותח 30 נושאים לפני שקונה משהו הוא לא יקנה שום דבר בסוף.

ואני לא יודע למה אני ממשיך להנות לך אבל

ה360 והPS3 שצריכים להציג משחק בFHD ברוב המיקרים עושים מה שניראה אופסקל

זה בעצם מותח את התמונה על כל המסך במקרה שהוא לא מגיע ברזולוצית 1080P -שזה למעשה הרוב המוחץ של משחקי הקונסולות

ה360\PS3 לרוב זה 720P ולפעמים אפילו פחות

המחשב יכול לעשות בדיוק את אותו הדבר

ופה העניין של גמישות המחשב שזה טוב ורע

אתה יכול לשחק בהגדרות והטוב זה שאתה יכול לקבוע לדוגמה רזולוציה גבוה אבל הגדרות נמוכות יותר

או הכל גבוה מה שבחלק מהמשחקים יפגע בפרימים לשניה או הגדרות גבוהות אם רזולוציה נמוכה

תלוי במשחק -זה רע כי צריך לשחק בהגדרות וטוב כי אתה יכול לקבוע הגדרות שטובות לך אישית

בכל מקרה אם תקבע הגדרות שמקבילות לגירסת הקונסולה במחשב שלך ברוב המשחקים תקבל ביצועים טובים יותר וזה מה שחשוב

פורסם
  • מחבר

איזה אתר חומרה הוא טוב ויציג לי באמת ביצועים של 8800GT על מסך FHD 1900X1200?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים