עבור לתוכן

בעיה עם המחשב - נסגר בפתאומיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברים הפורום!

יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו).

המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו.

בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת..

אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב?

אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר,

תודה רבה,

ליאור

פורסם

לא חושב שיש לך וירוס, פשוט המחשב שלך מתחמם ואז כשאתה מפעיל תוכנות אז הוא עוד יותר מתחמם וכדי למנוע נזקים הוא מכבה את עצמו

כדי לך לנקות את המחשב עיניין הקירור הוא דבר מאוד חשוב.

פורסם

הוא מרסט או נכבה?

פורסם
  • מחבר

עובר למן סוג של מצב שינה.. כי כאשר אני מדליק אותו שוב הוא נדלק כאשר כל התוכנות שהיו פתוחות עדיין פתוחות...

בעניין הניקיון שאמרת איזה ניקיון אני בדיוק צריך לעשות ?

פורסם

זה קורה אחרי שאתה לא עובד איתו זמן מסוים?

או שאתה גולש ופתאום המחשב עובד למצב SLEEP?

פורסם
  • מחבר

זה קורה כאשר אני עובד עליו ...

פורסם

יכול להיות שיש לך הרבה אבק במאווררים של המחשב לכן טוב לנקות אותו כדי שלא יתחמם ויתכבה.

אבל אם אתה אומר שהוא עובר למצב שינה אז כבר זה סיפור אחר...

פורסם
  • מחבר

כלומר זאת אומרת שהמצב יותר חמור ?

מה אני צריך לעשות ?

פורסם
  • מחבר

עזרתם לי בגילוי הבעיה, אבל אף אחד עוד לא הביא לי פתרון למה אני צריך לעשות בשביל שזה לא יקרה ?

פורסם

הפיתרון הוא שתיקח את המחשב למעבדה לניידים שם אני מאמין שיצליחו לעזור לך, כולם כאן נתנו לך אפשרויות של עזרה אבל אף אחד לא יכול מעבר לזה.

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

היום החלפתי את תוכנ האנטי וירוס שלי ל AVG והוא גילה 3 סוסים טרויאנים במחשב שלי... שמחקתי אותם המחשב התחיל להתחמם פחות.. יש מצב שזאת הייתה הבעיה?

פורסם

יכול מאוד להיות.

חכה ותראה, אם הבעיה חוזרת אז זה משהו אחר, אבל אם הבעיה תפסיק מעכשיו אז זה היה הטרויאנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים