עבור לתוכן

שאלה לגבי מחירים של בניית אתרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם.

בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה.

בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים).

אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר.

כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים.

מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט.

אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו.

תודה

פורסם
  • מחבר

חברה זה באמת חשוב,

פורסם

זמן שהשקעת בעבודה * מחיר לשעה + הוצאות על שיחות טלפון,דלק,נייר,ווטאבר + % רווח לעצמך =מחיר לאתר

פורסם
  • מחבר

מהו המחיר לשעה בערך למתכנת סטנדרטי? מדובר בעיצוב אתר מקורי.

60 שח לשעה?

פורסם

זה תלוי ברמה של המתכנת וגם תלוי בזמן

ככל שהמתכנת יותר מקצועי ככה שעת עבודה עולה יותר (זה נע בין 35 למתחיל ל 65 למקצוען)

בדר"כ אנשים מעדיפים לקבל עבודה בכמה שפחות זמן ואתה יכול למצוא אנשים שישלמו לך 200 שקל יותר רק בגלל יומיים הפרש

אגב פעם הבאה תקבע מחיר מראש, הלקוח לא אמור להיות מופתע מהמחיר הוא צריך לדעת אותו מראש לפני שאתה מתחיל לטובתך ולטובתו

פורסם

זה תלוי כמה שעות עבדת...

נראה לי ש2000 שקל זה נחמד

פורסם

זה תלוי כמה שעות עבדת...

נראה לי ש2000 שקל זה נחמד

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smile1::screwy: :screwy:

טוב אחי.

אין שום סיבה שתקח למעלה מ-500-400 ש"ח על עבודה כזאת, שכן לא עשית פה שום דבר fancy חוץ מהעיצוב כפי שאתה טוען. (שכן הכל זה פחות מיום עבודה, לא יודע למה לקח לך ימים רבים)

פורסם
  • מחבר

יום עבודה? אני לא יודע אולי אתה קבלן ערבי :nixweiss:

פורסם

יום עבודה? אני לא יודע אולי אתה קבלן ערבי :nixweiss:

לא, פשוט אני לא מאמין שמישהו יקח 2000 ש"ח על אתר פלצני ב-HTML

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להמשיך את השיחה עם מישהו מזלזל.

פורסם

אני לא מתכוון להמשיך את השיחה עם מישהו מזלזל.

יחס מזלזל?

חבובון, אתה מעריך את עצמך יותר מדי

עבודה מול מחשב זאת עבודה בעייתית שכן אתה נמרח עם זה; באמצע אתה גולש, משחק, עושה דברים אחרים

בעוד שבעבודה רגילה אתה נטו עובד, ואת ה-2000 ש"ח האלה היית מרוויח בחודש שלם של עבודה קשה של 6 שעות מינימום עבודה נטו בכל יום.

כפי שכתבת, אין לך ניסיון בתחום, ובתור אחד בעל ניסיון אני מציע לך מחיר הוגן לשני הצדדים - 500-600 ש"ח, הבחירה היא לגמרי שלך, למרות שאני ממש לא הייתי מרגיש בנוח לקחת 2000 ש"ח על 3 שעות עבודה בפוטושופ וכמה שורות קוד HTML.

פורסם
  • מחבר

דונה גרציה, אתה מדבר שטויות. דבר ראשון בכלל לא נגעתי בפוטו שופ, ובטח שלא כתבתי כמה שורות קטנות ב HTML, זה שזה לא מגילה זה לא אומר שהאתר לא מפותח טוב. זה תלוי בגודל האתר ותכולתו.

דבר שני לא זכור לי שכתבתי שאין לי נסיון בתחום! לא רק שאתה מדבר בנימה מזלזלת אלה גם אתה ממציא דבר שקר שאני כאילו אמרתי.

יש לי נסיון מספיק טוב כדי לבנות אתר סטנדרטי.

כשאמרת "אתר פלצני ב-HTML" זה לא טון פוגע ומזלזל?!

הרי אתה אפילו לא ראית את האתר המדובר :bash: אז בכלל זה אבסורד מבחינתך!

ורק שתדע ששפת HTML מספיקה כדי לבנות אתר סטנדרטי בסיסי.

בנוסף לכל אמרת גם שאני מעריך את עצמי יותר מדי. איפה אתה ראית את זה למען השם! אני רק שאלתי כמה העלות, בכלל אני לא הצעתי את המחיר 2000 שקל שגם לי הוא נראה מוגזם.

חביבי, להבא אל תדבר בטון מזלזל

פורסם

מה סוג ההתקשרות בינכם? ואיך זה שפתחת לו אתר בלי לדעת כמה יעלה לו?

האם אתה אמור לשלוח לו את הקבצים ומכאן והלאה דרכיכם נפרדות?

מה לגבי קידום האתר? תחזוקו?

דברים אלו משפיעים רבות על העלות.

מכיוון שלא סיכמתם את המחיר מראש, גם אנחנו לא נוכל לעזור לך בזה

אתה יכול להעלות תמונה מהאתר, זה יעזור לי לפחות לתת לך הערכה כמה אני הייתי משלם עליו.

פורסם

דונה גרציה, אתה מדבר שטויות. דבר ראשון בכלל לא נגעתי בפוטו שופ, ובטח שלא כתבתי כמה שורות קטנות ב HTML, זה שזה לא מגילה זה לא אומר שהאתר לא מפותח טוב. זה תלוי בגודל האתר ותכולתו.

דבר שני לא זכור לי שכתבתי שאין לי נסיון בתחום! לא רק שאתה מדבר בנימה מזלזלת אלה גם אתה ממציא דבר שקר שאני כאילו אמרתי.

יש לי נסיון מספיק טוב כדי לבנות אתר סטנדרטי.

לא התכוונתי לזה, התכוונתי לידע המחירים בשוק.

"אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר"

כשאמרת "אתר פלצני ב-HTML" זה לא טון פוגע ומזלזל?!

הרי אתה אפילו לא ראית את האתר המדובר :bash: אז בכלל זה אבסורד מבחינתך!

אתר עם 5 דפי HTML וטופס PHP זה ממש כלום. מילא אם היית עובד על איזו מערכת לניהול תוכן.

ורק שתדע ששפת HTML מספיקה כדי לבנות אתר סטנדרטי בסיסי.

בנוסף לכל אמרת גם שאני מעריך את עצמי יותר מדי. איפה אתה ראית את זה למען השם! אני רק שאלתי כמה העלות, בכלל אני לא הצעתי את המחיר 2000 שקל שגם לי הוא נראה מוגזם.

60 ש"ח לשעה? למה מי אתה? פרופסור?

חביבי, להבא אל תדבר בטון מזלזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים