פורסם 2009 ביוני 416 שנים מה קורה???האם שאני מבצע וייפ למחשב זה מוחק את כל הארדיסק או שאני יכול לבחור רק כונן מסויים?תודה על העזרה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר מזתומרת??... תראה זה פעם ראשונה שלי שאני הולך לעשות אין לי מושג איך לעשות את זה....אז יש אפשרות בחירה כאילו או משו כזה?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אני יתרגם לך מה שNike ניסה להגיד,הוא לא מביןלאיזה תוכנה בדיוק אתה מתייחס בהקשר לשאלה שלךוהאמת ,גם אני לא,אם אתה לא מתייחס לאף תוכנה באופןספציפי אז אני לא רואה דרך לענות על השאלה הזאת
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אהההה אווקיי....ביקשתי בעבר בפורום הזה תוכנה לביצוע וייפ להארדיסק מסויים והמליצו לי על-seatoolsforwindowssetupמתמומרים?( מה אתם אומרים?)
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מה המטרה שלך בעצם? מה אתה רוצה לעשות לכונן הקשיח? לפרמט אותו? ובבקשה אל תאמר שוב את המילה Wipe לעניין- ה-Wipe של התוכנה של סיגייט (SeaTools) בעצם עושה Zero-Fill, מנקה כמעט לגמרי את הכונן ועושה אותו כמעט כמו חדש. מן הסתם שאם ישנם סקטורים פגומים אז יש למפותם מחדש/ אם הכונן תקול אז זה לא ישנה שום דבר. אבל זה בהחלט מועיל במקרים מסוימים.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר ממממ....אני רוצה לעשות מגה פירמוט למחשב....למחוק לו את הנשמה שלו...הסבירו לי שאני צריך לעשות לו וויפ...אז זרמתי...כעיקרון אני רוצה להעלים מידע שיש לי כרגע במחשב שגם אם יקחו את המחשב למעבדה לא יצליחו להוציא ממנו כלום!
פורסם 2009 ביוני 916 שנים בעקרון יש שני אפשרויות1 - התוכנה של היצרן - יכולה לעשות את זה רק לדיסק קשיח בשלמותו2 - תוכנה צד שלישי - יכולה גם את זה וגם מחיצות בנפרד ,יש כל מני כאלהאבל היחידה שאני מכיר היא EAST-TEC ERASER יש לה איזה כלי שנקרא MEDIA WIPER..בכל אופן לידעתך - התוכנה של היצרן כותבת על כל הסקטורים רק פעם אחתשזה לא נחשב יותר מדי בטוח
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים הוא ענה לך, אם אתה צריך את זה בשביל מחיצות או אם אתה רוצה להסיר את הכל כולל הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.