פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים במילה אחת: נבלה!!!!!גם אני רוצהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר 5500 בחנויות... אני משיג הנחות רציניות מאד על , הרבה פחות מה-550 שיש בחנויות... יש גם דברים זולים הרבה יותר, לא כל אחד צריך 20 ערוצי סטריאו..
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר לא אני לא די ג'יי.. ואתם יודעים על מה חשבתי ? מודינג לדבר הענקי הזה, צביעות, ו\או לשים לדבר דלתות, כי הוא מתחמם רצח, יו איזה רעיונות עולים לי עכשיו!!!
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא אני לא די ג'יי.. ואתם יודעים על מה חשבתי ? מודינג לדבר הענקי הזה, צביעות, ו\או לשים לדבר דלתות, כי הוא מתחמם רצח, יו איזה רעיונות עולים לי עכשיו!!! או להביא לאנשים עניים מתנה?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא אני לא די ג'יי.. ואתם יודעים על מה חשבתי ? מודינג לדבר הענקי הזה, צביעות, ו\או לשים לדבר דלתות, כי הוא מתחמם רצח, יו איזה רעיונות עולים לי עכשיו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.