עבור לתוכן

The Sims 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ברור שהם לא שמו הכול במחשק עצמו .

אחרי זה היו תוספות כמו במשחק השני .

שיחקתי גם בסימס הראשון והשני , ובנתיים לפי דעתי יותר מהנה יהיה לשחק בסימס השני עם התוספות .

• תגובות 54
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ברור שיוסיפו אבל אם אתה משווה את SIMS 2 בלי תוספות ל SIMS 3 ב SIMS 2 יש יותר דברים.

פורסם

היי

ראיתי שיש שינוי בגרפיקה של המשחק עם 2 כרטיסיי מסך שונים.

הראשון היה NVIDIA9800GT מגה זיכרון 1 והו המשחק רץ חלק בלי קירטועים בכלל.

השני היה ATI HD4850 חצי מגה זיכרון ובו המשחק לא רץ חלק כמו בNVIDIA.

מדוע זה? יש לNVIDIA עדיפות על המשחק? הריי 4850 יותר חזק ממנו.

פורסם

מה זה אומר שהמשחק תוקע את המחשב וצריך לעשות ריסט??

שום משחק לא תוקע לי את המחשב אפילו קריסיס לא, רק המשחק הזה לפעמים אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות

ולפעמים אחריי 10 דקות :|

עדכנתי DX9, דרייבר לכרטיס מסך, מה עוד אפשר לנסות? :S

פורסם

יכולות להיות לזה הרבה סיבות, בהנחה ש4850 תקין כמובן יכול להיות ש:

1. כמו הרבה משחקים, המשחק פותח כך שיעבוד טוב יותר עם כרטיסי NVIDIA

2. עד שלא ייצא דרייבר חדש לATI שיסדיר את עבודתו עם המשחק, הוא יסבול מאיטיות בו.

מישהו בדק כמה טוב המשחק עובד על מחשב שקרוב יחסית לדרישות המינימום שלו? המחשב של אחיות שלי די ישן, הן מתות לשחק בזה ואני לא סגור שזה ירוץ טוב מדי על המחשב שלהן. P4 3GHZ 2GB DDR400 8500GT GDDR2 שמריץ ויסטה פרימיום.

פורסם

אני לא מבין זאת , זאת אומרת שכרטיסיי ATI לא כדאי לקנות כי אין תאימות למשחקים? אז מתי כבר יצא דרייבר יותר טוב מ9.5?

אם כך אז אני מאוד מאוכזב מכרטיסיי ATI, עדיף לשלם קצת יותר על NVIDIA וכך להנות יותר במשחקים.

רוני

פורסם

יש לי HD4670 והמשחק עובד בסדר גמור (לא ניראה לי שאפשר להשוות אותו לכרטיסים של 1000 שקל ויותר אבל לא ראיתי בעיה במשחק).

יכול להיות שהקוד של המשחק לא מושלם ויסדרו אותו, יכול להיות ש ATI ישפרו את הביצועים ב 9.6 ספציפית במשחק הזה (מידי פעם הם צריכים לעשות התאמות קטנות, זה תמיד היה ככה ל 2 החברות).

פורסם

תודה

הכוונה שלי היא שאני בהגדרות שם הכל על מקסימום ברזולוציה 1280על 1024 וברגע שאני מטייל בבית הזרימה של הגרפיקה לא חלקה כמו שהיה בNVIDIA 9800GT

דרך הגב ה4670 שלך שווה ל9800GT

אני מקווה שבדרייבר 9.6 הם יתקנו זאת.

תודה

רוני

פורסם

HD4670 חלש מ 9600GT.

זה HD4830 שאמור להיות שווה ל 9800GT.

פורסם

המשחק לא מפותח על ידי MAXIS, לא יודע מה הקטע של EA אבל הם העבירו את SIMS ל BLACK BOX שעד היום פיתחו את NFS ואת NFS העבירו לחברות אחרות :screwy:

בכללי 3 הוא שיפור של 2. שינו הרבה דברים שאנשים לא אהבו קודם, עשו את המשחק קל יותר למחשבים, אפשר ללכת בעיר ולא צריך כמו קודם לשבור את הראש בשביל לצאת מהבית. בכללי יותר טוב מ 2 אבל הם הגזימו. המשחק מגיע עם 1/3 ממה שהיה ב SIMS 2 בלי תוספות. יש רק 2 מפות ולא 3 כמו קודם והמבחר של החלקים לבית קטן בצורה נוראית.

אל תדאג. המשחק הזה יותר רווחי מבאר נפט סעודית. EA לא יהרסו את מכרה הזהב הזה.

פורסם

לא שיחקתי בSIMS2 אף פעם כי זה היה מעפן.

החלטתי משום מה להוריד את SIMS 3 והוא די מהנה.

אומנם המשחק עצמו לא כ"כ משהו ואין יותר מדי מה לעשות, אבל מערכת בניית הבתים והעיצוב היא מצוינת. כיף לבנות בתים שם.

חוץ מזה, GAYNESS IS ALL OVER.

באמת, שלא יכלו לעשות משחק יותר גיי מזה.

הגראפיקה בסדר והזום אאוט למבט שכונתי הצליח להרשים אותי.

פורסם

בכל סימס כיף לבנות בתים .

אני יותר אוהב לבנות ולעצב מאשר לשחק עם המשפחה .

חחחח מערכת בניית הבתים מצויינת אני משחק על העכבר לוגיטק MX400 .

מי שלא יודע על הגלגלת יש שתי כפתורים נוספים (שמאלה וימינה) , ומאוד מעצבן ללחוץ על האמצע שלה .

יש אפשרות להגדיר את שתי הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור האמצעי ???

פורסם

מוזר מאוד, התקנתי סימס 3 על WIN7 עם דרייברים שהורדתי מATI והכל עובד חלק וגם רואים יותר עומק בגרפיקה, סימן שהכל זה עניין של דרייברים.

רוני

פורסם

קורה לכם שנגיד יש אצלכם מישהו והוא פשוט נתקע ולא זז?

או שאתם רוצים לעשות משהו מבטלים ואתם פשוט נתקעים ולא יכולים להמשיך?

בגלל זה אני שומר כל דקה וחצי

פורסם

הוספתי את הדיון לסטיקי.

כל הכבוד על ההשקעה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים