עבור לתוכן

Forza Motorsport 3 - XBOX 360 בלבד?

Featured Replies

פורסם

זה -

948030_20090601_790screen001.jpg

ניראה לך מתוך המשחק עצמו ?

אני לא מדבר על הגרפיקה אני מדבר על הזווית תמונה

המשחק בטח יראה טוב מאוד אבל תזכור של360 יש את המגבלות שלו המשחק בפועל לא יראה כניראה כמו בטרילר

התמונה היא מהמשחק, פשוט באפילו לא רבע מהגדול שתראה על הטלביזיה, המשחק הולך לרוץ ב-1080p על 60FPS, ו30FPS במצבי ההסרטה בשביל אפקטים נוספים ותאימות לייצוא לפורמט ווידאו.

תקח כל תמונה גדולה, תקטין אותה ותראה איך האיכות "משתפרת" פלאים, כל הפגמים נעלמים והיא נראת כמעט מושלמת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך...אז כל הקטע של 1080P זה לרוב דיי חרטה כי זה לא ממש עושה את זה בפועל, רק מותך רזולוציה נמוכה יותר של המשחק, על רזולוציה גבוה יותר של הטלויזיה..?

פורסם

הבנתי אותך...אז כל הקטע של 1080P זה לרוב דיי חרטה כי זה לא ממש עושה את זה בפועל, רק מותך רזולוציה נמוכה יותר של המשחק, על רזולוציה גבוה יותר של הטלויזיה..?

זה לא מה שהוא אמר מאוד יכול להיות שזה ירוץ ב1080P אמיתי

הוא מתכוון שאם תיקח תמונה ברזולוציה גבוה ותקטין אותה היא תיראה הרבה יותר טוב

ככל שהמסך גדול יותר אתה תיראה יותר פגמים באיכות התמונה

זה קשור לגודל ואיכות המסך

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

שGT קודם ייצא ל-PS3...

המשחק הזה היה אמור להיות משחק ~השקה, או לפחות סוני דחפו אותו בתור אחד כזה בכל הצגה של הקונסולה שלהם לפני ההשקה...

אחרי GT4 שום דחיה ושום הבטחה ושום איחור לא מפחידים אותי ולא מפריעים לי,כי אני יודע שלתוצר הסופי שווה לחכות כל שעה,כל יום וכל שנה עד שהוא יוצא..

גם לי קשה להאמין שהוא יצא למחשב,וגם אם כן זה כפי הנראה יהיה במחיר של משחק המבוסס כולו על תוספים בתשלום,אבל אני רק מביא את מה שנכתב בחדשות כאן באתר לפני חצי שנה-שנה..

פורסם

GT5 זאת פשוט בדיחה מהלכת, ממה שהולך ביינתיים האב הרוחני שלו זה DNFE, כמה זמן כבר לוקח לפתח משחק מרוצים, CM משפריצים משחקי מרוצים דיי אייכותיים ברצף, פורצה 3 יוצא משהו כמו שנה(?) אחרי השני עם שיפורים מאוד משמעותיים, אפשר לחשוב שיש להם כלכך הרבה על מה לחשוב, GT5 זה סימולטור מרוצים דיי פשוט, אין כמעט שום הרכב קהילתי בו, המשחק עד כמה שזכור לי הוא במסלולי מרוצים רשמיים בלבד, ומכיל מכוניות ממותגות בלבד, ככה שכבר כמה זמן לוקח לעזזל לשכפל כמה מסלולי מרוצים, ומכוניות?

פורסם

אמנם לא שיחקתי בפורזה,אבל גראפיקה(כלומר מודלים של המכוניות והמסלולים) ושליטה ריאליסטית כמו בGT לא ראיתי בשום משחק אחר..יכול להיות שזה לא "תירוץ" אבל שוב פעם לא אכפת לי..כל עוד התוצאה הסופית מעולה אני סובלני..ומי שלא מוכן לחכות ולהמתין..אממ..אין לו הרבה ברירות ממילא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים