פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים שמתי איזה 30 מספרים(של דודים שלי)..כל אחד גם במקום אחר...לאפחד אין..מזה זה..חחח..אין באף מקום בארץ!
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים יאללה, שמשרד התקשורת ישחרר את הרסנים.5 מגה יותר מדי יקר אצל 2 החברות (לא לקוח שעובר מאחת לשנייה).
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים טוב שהמטומטמים האלה התעוררורק שהם רואים שיש סכנה לחשבון הבנק שלהם אז הם מתחילים להזיז עיניינים כלפי האזרח הקטן
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לפני שבוע העלתי מהירות מ5 מגה ל10 מגה, בNGN.. נחמד אני מוריד דברים על 1.2 מגה בייט לשנייה..אבל קיבלתי ראוטר שהוא קצת מעצבן אותי.יקר, 176 שקל, 107 תשתית, ועוד 69 ספק..
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לפני שבוע העלתי מהירות מ5 מגה ל10 מגה, בNGN..נחמד אני מוריד דברים על 1.2 מגה בייט לשנייה..אבל קיבלתי ראוטר שהוא קצת מעצבן אותי.יקר, 176 שקל,107 תשתית, ועוד 69 ספק..קרעו אותך בתשתיתלא מבין למה בזק ממשיכה לתת ללקוחות הקיימים שלה מחירים מופקעיםאתה חייב לדבר איתם שיורידו לך את המחיר, זה המון.ללקוחות חדשים זה עולה משהו כמו 70 ש"ח על תשתית למשך 10 חודשים
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לפני שבוע העלתי מהירות מ5 מגה ל10 מגה, בNGN.. נחמד אני מוריד דברים על 1.2 מגה בייט לשנייה..אבל קיבלתי ראוטר שהוא קצת מעצבן אותי.יקר, 176 שקל, 107 תשתית, ועוד 69 ספק..איפה אתה גר?וזה שזה יגיע לפריסה ארצית זה ודאי, השאלה היא מתי הקצב כל כך איטי וש HOT יתחילו לעשות משהו...
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים הכי מעצבן בבזק זה שאני לקוח וותיק שלהם, מהימים הראשונים של ה- ADSL מקבל מחירים שהם פי 3 ממישהו שכל שנה מחליף בין בזק להוט.פשוט זו השיטה.שנה איתם ושנה איתם, ככה נהנים ממחירים זולים.בישראל, החברות לא מכבדות אותך כלקוח וותיק, להיפך הן דורכות ומצפצפות עליך.הבנתי את הרעיון ומעכשיו לא יהיה נאמן לאף אחת מהן. עד שהן יבינו שהמאבק הוא לשמור את הלקוחות הוותיקים.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים קרעו אותך בתשתיתלא מבין למה בזק ממשיכה לתת ללקוחות הקיימים שלה מחירים מופקעיםאתה חייב לדבר איתם שיורידו לך את המחיר, זה המון.ללקוחות חדשים זה עולה משהו כמו 70 ש"ח על תשתית למשך 10 חודשיםאני מודע לזה, אבל מסתדרים..אני גר בירושלים, בשכונת גילה אם זה חשוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.