פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אה אוקיי אם זה ככה באמת אז זה מעולה..... יש מצב שיש איזה מדריך ברור לכל ההגדרות האלו כי לפי מה שאני חיפשתי ברשת הפרטים היו שונים קצת.... תודה רבה לכולם על ההיענות....
פורסם 2009 ביוני 716 שנים הכנתי לך אחדהתקנה על המחשב עליו רוצים להשתלט מרחוק--------------------------------------1 - הורד והרץ2 - סמן את ריבוע ה show advanced settings ולחץ next3 - סמן personal / non commercial use ולחץ next4 - סמן את שני הריבועים ולחץ next5 - סמן את ריבוע ה start automatically with windowsוהכנס סיסמא בשדות ה password/confirm passwordולחץ next-->next-->install-->finish ,עכשיו התוכנה תעלהמצד שמאל יהיה רשום לך את הID תרשום את זה על איזה דףומזער את התוכנה (פעם הבאה שהוינדוס יעלה היא כבר תתחילככה ממוזערת) הערה : אתה חייב להתקין בזמן שאתה מחובר לאינטרנטכדי שהתוכנה תקבל את ה ID היחודי למחשב שלך מהשרת שלהםהתקנה ושימוש ממחשב אחר על מנת להשתלט עלהמחשב המרוחק--------------------------------------------------------אופציה 1 - הרצה זמנית,ללא התקנה-------------------------------1 - הורד והרץ2 - סמן run ולחץ next ,לאחר מכן סמן את הריבוע ולחץ nextלאחר מכן התוכנה תעלה3 - מצד ימין בשדה הid רשום את הid של המחשב המרוחקולחץ על connect to partner ,לאחר מספר רגעים זה ישאלבשביל הסיסמא,הכנס אותה ואשר ואז כבר תראה תמונה של המסךותוכל לשלוט עליו כאילו אתה שםאופציה 2 - אם התקנה---------------------1 - הורד והרץ2 - לחץ next3 - לחץ על b]personal / non commercial use ולחץ next4 - סמן את שני הריבועים ולחץ next ועוד פעם next ולאחר מכן finishעכשיו התוכנה תעלה והשאר בעקרון כמו שאמרתי ב3^ זה יצור קיצור דרך בשולחן עבודה וקבוצת תוכניות בהתחלחוץ מהשימוש הכללי יש לתוכנה גם צאט מבוסס טקסט ומנהל קבציםלהורדות או העלאות,בשניהם אפשר להשתמש מהתפריט למעלה לאחרשאתה מחובר,שום דבר מסובך
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר שיחקת אותה אחי קצר ולעניין אני באמת אשב על זה היום לראות שהכל עובד ויחזור עם תגובה תודה בכל מקרה....
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים גם הצד השני רואה מה שאני עושה בותו רגע על המחשב או שהוא מנוטרל כמו ב remote desktop של windows
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.