עבור לתוכן

ספק OCZ 520W ן-GTX285

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכל אופן לספק של segev22 יש 33A במסילת 12V שלספק 520W זה פחות או יותר עלוב, יש ספקים ג'נרים שמפיקים יותר.

אלה יעשו את העבודה:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1867

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1821

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4293

אני חותם על זה שהנצילות של הספקים שפירסמת פה לא עולה על 60%....הספק שלי נחשב לאחד הטובים שיצא לחברה מבחינת נצילות וביצועים.

לעומת הטרמלטק שהיה לי ונשרף אחרי שנה...

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חותם? זה לא אתה שממש קובע והספקים שאני הצעתי חתומים על תקן 80+ העולמי ויחד עם תקני 12V 2.2 ו-2.3.... חלקם אפילו על תקן הסילבר שאומר אם אני לא טועה מעל ל85% נצילות.

הם מכילים 40A במסילת ה12V שזה צריך לעשות את העבודה.

אתה אומר שהספק שלך נחשב לאחד האיכותיים והביצועיסטים? איך זה מסתדר עם פחות מ70% נצילות?

פורסם

אני חותם על זה שהנצילות של הספקים שפירסמת פה לא עולה על 60%....הספק שלי נחשב לאחד הטובים שיצא לחברה מבחינת נצילות וביצועים.

לעומת הטרמלטק שהיה לי ונשרף אחרי שנה...

הOCZ520W הוא לא יותר מספק בינוני של Topower...

הSS שdj-ElectriC המליץ לך הרבה יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

בכל מקרה אם אתה בטוח בספק שלך רכוש את הכרטיס יהיה בעיות אז רכוש ספק חדש

אל תשבור את הראש סתם . [

המלצה שלי תקנה את ה GTX275 שנמכר ב1200 שקל שזה מחיר באמת מציאה בנעה מחשבים .

בכל מקרה שבת שלום.

פורסם

ספק OCZ 520W PowerStream נותן במסילת ה 12V זרם של 33A דבר אשר לא נחשב לעלוב בכלל בקרב ספקים אלו ויכולים להריץ כרטיסים חזקים עד גבול מסוים, החסרון היחידי הוא שאין לו 8 פינים PCI-E.

בזמנו אני פתחתי דיון להרצת כרטיס 9800GX2 על Ocz Powerstream 520W להלן קישור לדיון

ולהלן ביקורת אחת מתוך כמה בנושא :9800GX2

יש לקחת בחשבון שכל ביקורת של ספק כזה או אחר הנצילות היא של כל המערכת ולא רק של הכרטיס מסך!

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני מקפיץ נושא קצת ישן אבל מה לא עושים כדי לא לפתוח שירשור נוסף...

ככה קניתי GTX285 של XFX גרסאת XXX .... הייתי חייב לעדכן ולומור כי הספק המדובר OCZ PowerStream 520W PSU מחזיק את הכרטיס שנחשב גם לבין המומהרים בשוק ככה שהנתונים שלו ממש לא עלובים ועצם העובדה שהכל עובד חלק מעידה על כך...נבדק תחת מבחני ביצועים של 3DMark Vantage.....צירפתי גם תמונה עם תוצאה.

סך הכל אלירן צדק ויש להתייחס לכך שההספק המירבי הוא של כל המערכת ולא עובר את ה344Watts ואילו ההספק המירבי של כרטיס המסך במאמץ מלא לא עובר את ה204Watts שזה שווה ערך למערך SLI של 8800GTS.

מסקנה אנוידיה הקצינו בהגזמה את העובדה שהספק הנדרש להפעלת הכרטיס הוא לפחות 550Watts, כי גם אם מדובר במערכת שמשולבת עם מעבד מרובע ליבה אקסטרים ההספק במירבי של המערכת לא יעבור את ה344Watts בעוד שהספק שלי מוציא כ396Watts.

כל שנותר לי עכשיו זה להזמין את ה-Q9550S=65Watts ואני מסודר...

תודה לאלירן שעזר לי עם הנושא ותודה גם למי שניסה... :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

המהרה דלה לכרטיס מסך אבל בכל מקרה אני ממש שמח בשבילך :)

פורסם

בכל מקרה אם אתה בטוח בספק שלך רכוש את הכרטיס יהיה בעיות אז רכוש ספק חדש

אל תשבור את הראש סתם . [

המלצה שלי תקנה את ה GTX275 שנמכר ב1200 שקל שזה מחיר באמת מציאה בנעה מחשבים .

בכל מקרה שבת שלום.

צודק! באמת עדיף, יתרה מזאת לכרטיסי 275/285 יש כמות זהה של מעבדי זרימה: 240 לשניהם.

ככה תבינו את המסקנה...

פורסם

והזיכרון הנוסף?

אה וגם 512ביט בזיכרון במקום 448

פורסם

שולי לא משהו ששווה להוסיף בשבילו 500-600 שקל ממוצע הפרש בינהם

ואני מדבר כך למרות שיש לי את GTX285 שכיום לא היתי מסתכל עליו אם GTX275 היה בסביבה.

פורסם
  • מחבר

שולי לא משהו ששווה להוסיף בשבילו 500-600 שקל ממוצע הפרש בינהם

ואני מדבר כך למרות שיש לי את GTX285 שכיום לא היתי מסתכל עליו אם GTX275 היה בסביבה.

שמע תלוי למי לא שווה....יש אנשים(כמוני וגם כמוך) שבישבילם זה עושה את ההבדל, פשוט כל אחד והשריטה שלו.... אני מסתכל על זה כהשקעה לטווח היותר ארוך וגם כמציאה...עד לפני שנה אני יזכיר לך ה8800 אולטרה עלה 4000 ש"ח שזה סכום נכבד כיום להרכבת מחשב גיימרים. אני אף פעם לא עברתי את ה2000 ש"ח בקנית כרטיס מסך, ועכשיו שהכרטיס החד ליבתי "החזק ביותר בשוק" עולה פחות מ2000 שח לא הייתי מוכן לוותר על כך ובשבילי זה שווה ביותר. ואני יודע שאת ההבדל הקטן הזה גם אוברקלול רציני בGTX275 לא יצליח לעבור כי תמיד הוא יפול נגדו ברזולוציות הגבוהות יותר הרוחב פס עושה את שלו.... :hat:

פורסם

שמע תלוי למי לא שווה....יש אנשים(כמוני וגם כמוך) שבישבילם זה עושה את ההבדל, פשוט כל אחד והשריטה שלו.... אני מסתכל על זה כהשקעה לטווח היותר ארוך וגם כמציאה...עד לפני שנה אני יזכיר לך ה8800 אולטרה עלה 4000 ש"ח שזה סכום נכבד כיום להרכבת מחשב גיימרים. אני אף פעם לא עברתי את ה2000 ש"ח בקנית כרטיס מסך, ועכשיו שהכרטיס החד ליבתי "החזק ביותר בשוק" עולה פחות מ2000 שח לא הייתי מוכן לוותר על כך ובשבילי זה שווה ביותר. ואני יודע שאת ההבדל הקטן הזה גם אוברקלול רציני בGTX275 לא יצליח לעבור כי תמיד הוא יפול נגדו ברזולוציות הגבוהות יותר הרוחב פס עושה את שלו.... :hat:

לא מדוייק, ההבדלים בניהם ממש על פריימים בודדים.

תסתכל בקישור, ההבדלים ברזולוציה גבוהה 285 מול 275 ממש בדיחה, כמובן! ה-275 לפני אוברקלוק.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-review-test/15

פורסם
  • מחבר

אם תסתכל לכל אורך הסיקור שם תגלה שהGTX285 עוקף את ה275 בכל הזולוציות בממוצע של 9 פריימים לשנייה שזה ממש לא הבדל קטן וגם אוברקלוק רציני מאוד לא תצליח להשיג 9 פריימים- אולי תשיג 3-4 פריימים אחרי אוברקלוק ממש עצבני.

פורסם

בואו נגיד ככה

מבחינתי אם כרטיס נופל בvsync בהרבה מקרים אז הוא מפשל בhigh end

אבל אני לא בטוח לגבי הדרייברים של nvidia היום

איך אתם מפעילים triple buffering לdx? יש תוכנה אחת שעושה את הכל?

פורסם

הוא לא ישנה את דעתו. אל תנסו בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים