עבור לתוכן

בעיה מוזרה בצורב - דיסקים מסתובבים.

Featured Replies

פורסם

ברשותי Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA .... נאמר לי בזמנו שזה צורב מצויין שישמש אותי כל חיי המחשב.

לאחרונה קניתי חבילה של dvd-r וכשהכנסתי את הדיסק נשמע רעש מטורף מהצורב, לחצתי על הכפתור וכשהמדף של הצורב יצא הקיסד הסתובב עליו ונשרט כולו, ממש למצב בלתי קריא. מה שמוזר הוא זה שזה קורה רק עם סוגים מסויים של דיסקים. נגיד ה 16x DVD 4.7 של סילבר-ליין (בצבע כחול) פועלים מצויין, לאומת זאת איזשהו DVDR אחר של סילבר-ליין (לא זוכר כי נתתי אותם, יכול להיות 18X) דופק סיבובים כיאילו אין מחר...

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום... עכשיו נגמרה לי האחריות עליו אז אוליי זה יהפוך לדיון על המלצות לצורב חדש, תקציב 200 ש"ח. בכל מקרה אוליי זה רק בעיה קטנה שאני יכול לתקן בעצמי או אם בכלל מישהו שמע או חווה דבר כזה... תודה מראש....

פורסם

מה דיון על צורב פשוט תחליף עולה 125 ש"ח של פיוניר כולם סיניים וכולם באותה רמה וכולם מתקלקלים תוך שנתיים......

עוד מעט לא יהיו דיסקים בכל מקרה............

רוצה להשקיע קנה צורב בלו-ריי + HDDVD + DVD +CD של LG עולה 600 ש"ח ואם יש לך שימוש אולי הוא יחזיק יותר זמן משניה וחצי שנתיים (וגם זה לא בטוח) כל השאר ממש לא.........

פורסם

כל צורב SATA יהיה טוב עבורך , המחירים נעים בין 115 -180 ש"ח בערך תלוי בשימוש שלך (יש לך צורך בLIGHTSCRIBE?? - זה אמור לצרוב תמונות על גבי הדיסק עצמו כמו לוגו וכד')

קח אחד של LG או ASUS ויהיה בסדר , במחירים של צורבים היום אין יותר מידי מה לחפש.

דרך אגב , אי שימוש בצורב לאורך זמן גורם לו למות יותר מהר משימוש קבוע בו (ככה לפחות זה אצלי.. :) )החלפתי 2 צורבים בתקופה של שנה+

עריכה:

הקדים אותי פה הבחור...

פורסם

אם המחירים נמוכים ובין הצורבים אין הפרשי מחיר גבוהים, זו סיבה לבחור את הטוב מבניהם ולא לזלזל ולומר "מה שבא ברוך הבא".

ממש אין סיבה לזלזל בצורב, ל-LG יש (או לפחות היו) דגמים מפוקפקים, Asus מספקת צורבים טובים לפעמים, בסה"כ יש השוואות ברשת שלפיהן ניתן ללמוד על היתרונות והחסרונות של הצורבים השונים.

כאן לא ניתן לומר שלמשתמש הרגיל לא יהיה שום הבדל כי זה לא נכון. ישנם צורבים שהם מעולים בקריאה של דיסקים שרוטים/דפוקים, ישנם צורבים שיצרבו באיכות מעולה ושסביר להניח יחזיקו יותר זמן וכן הלאה וכן הלאה. אם המחירים זולים וגם דומים אז שווה לקחת צורב שנמצא בסטיקי, צורב מן המומלצים. ואם כבר הזכרתי את העניין, אז להדגיש לכל התוהים שבתקופה האחרונה יצאו לשוק ממש מעט צורבים חדשים, ובנוגע לאלו שכן יצאו עדיין קשה להצביע על איכותם ועל עד כמה הם "מומלצים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים