עבור לתוכן

האם יש באובונטו WORD?

Featured Replies

פורסם

תגידו יש באובונטו WORD?

אני צריך תשובה 100% נכונה.

ואם יש WORD, אין בעיה עם כתיבה בעברית נכון?

אמממ נגיד אני מתקין את האובונטו באנגלית, איך אני עושה שאני אוכל לכתוב בעברית גם?

פורסם

לא, אין בלינוקס WORD של מירקוסופט, אם לכך התכוונת.

מה שכן, יש את OpenOffice שיש בו מעבד תמלילים שיודע לפתוח ולשמור מסמכים בפורמט של WORD.

כמו כן, אפשר לנוסת להריץ את WORD על גבי WINE. עוד מידע על זה תוכל למצוא פה: http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=10

לגבי עברית, אם אתה מגדיר את השפה בזמן ההתקנה לא צריכה להיות שום בעיה (לפחות לי לא הייתה בפעם האחרונה שיצא לי להתקין), מה שכן כדאי להתקין פונטים נוספים "נורמלים". יש כמדומני מידע נוסף על כך בסטיקי.

פורסם

אמאלה איזה תשובות מסבכות הבאתם לבנאדם

כשהוא שואל אם יש וורד, לפי סגנון הדיבור, אפשר להבין ממנו שהוא לא זקוק בהכרח בוורד

אלא במעבד תמלילים

ולתת לבנאדם תשובה שלא תסבך לו תתחת

כן יש וורד בלינוקס

וכן יש עברית

פורסם

אמאלה איזה תשובות מסבכות הבאתם לבנאדם

כשהוא שואל אם יש וורד, לפי סגנון הדיבור, אפשר להבין ממנו שהוא לא זקוק בהכרח בוורד

אלא במעבד תמלילים

ולתת לבנאדם תשובה שלא תסבך לו תתחת

כן יש וורד בלינוקס

וכן יש עברית

תגידו יש באובונטו WORD?

אני צריך תשובה 100% נכונה.

ואם יש WORD, אין בעיה עם כתיבה בעברית נכון?

אמממ נגיד אני מתקין את האובונטו באנגלית, איך אני עושה שאני אוכל לכתוב בעברית גם?

מה אתה מבלבל ת'שכל? הוא שאל אם יש WORD, לא כל מעבד תמלילים אחר. אם הוא היה צריך כל מעבד תמלילים הוא היה שואל על כל סוג של מעבד תמלילים. איך מסגנון הדיבור שלו אתה יכול לדעת את זה? או שאתה בקשר צמוד עם אלוהים או שאתה סתם פלוץ...

כל בן אדם עם רמת משכל נורמלית היה מבין את התשובות שהביאו לו. בחיים שלי לא הסתכלתי על לינוקס והבנתי מה שהסבירו לו (לא שאני מתגאה בזה, כן?).

ולא, אין WORD בלינוקס, יש תחליפים או אפשרויות כלשהן להריץ אותו (במעין VM אני מניח).

פורסם

טוב , בואו נעמיד פנים שאנחנו אנשים בוגרים, ונסיק בייחד את המסקנה שאם מישהו שואל האם יש משהו בלינוקס הוא כנראה לא יודע מה יש בלינוקס במדויק ולא יודע את השם של זה , מאחר וכך יצא , ההנחה הבעה שלנו היא שהוא רוצה תוכנה אקוויולנטית או להפעיל את התוכנה בדרך כלשהי, מאחר ואין לנו זמן ואנרגיות לתחקר אותו נביא לו את שתי התשובות מיד, ונקווה שהן יספקו אותו,

עוד דבר מאוד חשוב, לא השתמשת בלינוקס? מה אתה עושה פה? מחרחר מריבות?

יש לך את כל שאר הפורומים , תראה בהם מה אתה יודע ומה לא, יש פה מספיק אנשים רציניים שיכולים לענות תשובות מספקות ולהסיק מסקנות בעצמם תודה על העזרה :)

פורסם

גם בחלונות נקי מיד אחרי ההתקנה אין WORD.

לשאלה המקורית.

* יש עשרות מעבדי תמלילים לכל המערכות ואם תרצה לכתוב ולעצב טקסט בכל שפה שהיא ובאיזה עיצוב שתרצה וכולל בעברית - תוכל לעשות זאת. הרבה אנשים עובדים באופן בלעדי על הפצות לינוקס (הן בבית והן בעבודה), כותבים מסמכים ולא נזקקים ל-WORD

* כמה מאותם מעבדי תמלילים יודעים קרוא וכתוב בפורמט של WORD. היתרון הגדול בזה שעבור מסמך בפורמט של אופיס, תוכל על פי בחירתך לפתוח אותו ולערוך אותו ושישאר בפורמט של אופיס או לחילופין, להמיר אותו לפורמט יעיל וקליל יותר. זה מה שאני בוחר אם ברצוני לשמור את הקובץ אצלי. תוכל גם, אם ממש תהיה חייב, ליצור מסמכים בפורמט של WORD

* אפשר להריץ WORD ישירות גם על לינוקס אבל תצטרך לשם כך להתקין תוכנה קניינית בשם CrossOver Office ודרכה להתקין את MS Office (סיפור לא זול)

[br]פורסם בתאריך: 4.06.2009 בשעה 18:19:52

בחיים שלי לא הסתכלתי על לינוקס והבנתי מה שהסבירו לו (לא שאני מתגאה בזה, כן?).

מה אתה עושה פה?

אין לך לינוקס, אתה לא עוזר במאומה בתשובה שלך ואתה תוקף ברמה האישית בלי שום פרובוקציה מצד הנתקף.

לא יפה!

פורסם

מה אתה מבלבל ת'שכל? הוא שאל אם יש WORD, לא כל מעבד תמלילים אחר. אם הוא היה צריך כל מעבד תמלילים הוא היה שואל על כל סוג של מעבד תמלילים. איך מסגנון הדיבור שלו אתה יכול לדעת את זה? או שאתה בקשר צמוד עם אלוהים או שאתה סתם פלוץ...

כל בן אדם עם רמת משכל נורמלית היה מבין את התשובות שהביאו לו. בחיים שלי לא הסתכלתי על לינוקס והבנתי מה שהסבירו לו (לא שאני מתגאה בזה, כן?).

ולא, אין WORD בלינוקס, יש תחליפים או אפשרויות כלשהן להריץ אותו (במעין VM אני מניח).

אם לא הבנת, עצוב לי מאוד

אני לא אמשיך את רמת השיחה הנמוכה הזאת

אני מקווה שאתה מודע שלא כל בן אדם יודע מה זה מעבד תמלילים, למעשה, אם תעשה סקר, אני מעריך שכ90 אחוז לא יבינו על מה תמדבר בכלל

עוד 5 יגידו דברים מטומטמים, ואחוזים מצומצמים ידעו על מה מדובר

רוב הציבור כששומע את המושג וורד, עולה לו בראש תוכנה להכין עבודות לבצפר\אונ'

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא, אין בלינוקס WORD של מירקוסופט, אם לכך התכוונת.

מה שכן, יש את OpenOffice שיש בו מעבד תמלילים שיודע לפתוח ולשמור מסמכים בפורמט של WORD.

כמו כן, אפשר לנוסת להריץ את WORD על גבי WINE. עוד מידע על זה תוכל למצוא פה: http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=10

לגבי עברית, אם אתה מגדיר את השפה בזמן ההתקנה לא צריכה להיות שום בעיה (לפחות לי לא הייתה בפעם האחרונה שיצא לי להתקין), מה שכן כדאי להתקין פונטים נוספים "נורמלים". יש כמדומני מידע נוסף על כך בסטיקי.

אין WORD והתשובה לעיל קצרה ולענייין! אני לא מבין את matteo!!

פורסם

matteo, אני מבקש ממך למתן את צורת הדיבור שלך. פעם הבאה שאתה תתבטא כך, זה יגמר באזהרה.

בכל מקרה, פותח הנושא, אני נועל את הדיון כי קיבלת את התשובה. אם אתה בכל זאת מרגיש צורך לדון בזה, שלח לי ה"פ ואפתח את הנושא שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים