פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר יש לי שאלה:מהנסיון שלכם עם משחקים, לדעתכם המפרט שלי יצליח להפעיל את המשחק הזה בצורה מינימלית? (Normal/Low)(כמובן בהתאם למה שהצהירו בדרישות המשחק)אני שואל, כי לא תמיד אותן הצהרות באמת מדוייקות.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים לפי הדרישות צריך Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card, הכרטיס שלך הוא Shader 2.0. אין משהו שיאפשר להפעיל את המשחק בלי לעמוד בדרישות האלה. כדאי לך לחשוב על לקנות מחשב חדש אם אתה רוצה לשחק
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים טוב זה כבר נתון להחלטתו. הנה הורדתי את הגירסא הזאת. ביום שבת בעזרת השם אתחיל לחזור למשחק[br]פורסם בתאריך: 16.06.2009 בשעה 13:36:12 לי הוריד מ STEAM על MAX הייתם צריכים להתחיל להוריד קודם. מה יש לSTEAM שהוא יורד עלי?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר יכול להיות מאוד נחמד דווקא לפתוח איזה "דמוי Clan" (בלי שרת/אתר בית) של האתר מה אתם אומרים?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחר זה משתחרר יכול להיות מאוד נחמד דווקא לפתוח איזה "דמוי Clan" (בלי שרת/אתר בית) של האתר מה אתם אומרים? בכיף, אשמח להצטרף לשחק יחד עם החבר'ה פה כשיהיה לי זמן, נכון לעכשיו אני יכול לשחק, חבל שהמשחק משתחרר רק מחר
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר במידה ואכן תהיה היענות לדבר, אני אפתח ת'רד מסודר עם הפרטים המלאים (חוקים, תגים, ליגות ושאר ירקות)
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים נראה טוב.. לא יצא לי עדיין לשחק במשחק הזה.בינתיים עשיתי לו PRE-OREDER מהסטים. מישהו יודע באיזה שעה פחות או יותר, המשחק אמור לצאת מחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.