פורסם 2009 ביוני 2616 שנים גם אחרי העדכון האחרון שמסדר את הבעיות לא הייתי נותן למשחק הזה יותר מ 50/100
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים טוב החלטתי לוותר ולמחוק את המשחק , פשוט ביזיון , איזה מזל שלא שילמתי שקל על הדבר הזה .
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים יש לי בעייה במשחק שהכל כל הזמן מסתובב( נשמע מצחיק מה)אנ י לא יכול לעמוד עם הפנים לכיוון אחד, אני כל הזמן מסתובב ולא הצלחתי לעצור את זה.זה קורה גם באימונים וגם ב MP.איך עוצרים את זה ?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תנתק את הג'ויסטיק מהמחשב וזרוק אותו מהגג של הבנייןבית פרטי, קומה 1, אני לא בטוח שיקרה לו משהו.אם כבר הבעייה במשחק, כי הגויסטיק אחלה.אני יבדוק יותר מאוחר אם אתה צודק.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כן זה היה בצחוקאבל אם זה בדרך כלל הגו'יסטיק אז אני יודע שהולכים ללוח הבקרה להגדרות ג'ויסטיק ואז עושים לו כיול קצר וזהואו בתוכנה של הג'ויסטיק אם זה איזה סייטק או לא יודע מה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מסתבר שהרשימת שרתים במשחק מזייפת פינג באופן מוגזם מאוד, גם לשרתים אמריקאים יוצא שדרך המשחק פינג של פחות מ100ms.המקום היחדי שמצאתי לרשימת שרתים נוספת הוא gametracker אבל משום מה הפילטר של המרחק מהשרת שלו לא עובד כרגע, מישהו מכיר עוד אתרים דומים לgametracker ?או לחילופין, האם קיים שרת ישראלי\מזרח תיכוני בעל פינג נמוך באמת ?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים open 82.80.245.34שרת ישראלי, 0 לאגים 0 לאגים אה?יותר גרוע מהשרתים האירופאים,לאגים מטורפים שם
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני ניתקלתי רק בלאגים בזמן הבחירה של הקבוצה והקלאס.זהו אני פרשתי מהחרא הזה לשבועש\/שבועיים
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים שונא את מערכת בחירת השרתים שלו.ואיך אפשר לזהות אויבים לעומת חברי קבוצה?קשה מאוד חח אגב אם דופקים במישהו שגוסס כדור זה עושה ROE
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים שונא את מערכת בחירת השרתים שלו.ואיך אפשר לזהות אויבים לעומת חברי קבוצה?אתה מסתכל על החשוד, בוחר ב"Z" את הפקודה ENEMY SPOTED אם איפה שהנקודה האדומה מופיעה על המפה אין עיגול ירוק אז תחורר את המטרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.