עבור לתוכן

מתלבט האם ללכת על כרטיס מסך אחד או crossfire

Featured Replies

פורסם

משתמש במסך 24" ברזולוציה של 1900X1280, ובמסך נוסף 19" לישומים אחרים.

הזמנתי שני כרטיסי 4770 אבל אין במלאי כרגע, האם כדאי לי ללכת על כרטיס יחיד יקר יותר (4890) ופשוט להוסיף כרטיס נוסף זהה בעוד שנה?

ואולי בגלל שאני משתמש ברזולוציה הזו אני צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך ולקנות 4870X2?

החשש שלי נובע מכך שקשה למצא השוואות לרזולוציה הזו, ולכן אין לי מושג מה יתפקד טוב יותר.

פורסם

גם GTX260 או HD4870 1GB יתפקדו פשוט מצויין ברזולוציה הזאת, לי יש GTX285 ואני ברזולוציה הזאת, אוברקיל אמיתי.

אם היית שואל אותי אם הייתי יורד לGTX260 ומקבל את הפרש הכסף? כן בלי לחשוב פעמיים.

הכרטיסים האלה מיועדים לתת בראש ברזולוציה הגבוהה הזאת והם עושים זאת מעולה, אין טעם לחשוב עכשיו על קרוספייר ואני באופן כללי נגד זה מסיבות רבות כמו תחזוקה תוכנתית ותמיכה של משחקים

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים האלה מיועדים לתת בראש ברזולוציה הגבוהה הזאת והם עושים זאת מעולה, אין טעם לחשוב עכשיו על קרוספייר ואני באופן כללי נגד זה מסיבות רבות כמו תחזוקה תוכנתית ותמיכה של משחקים

ראיתי בכמה השוואות שאכן בחלק מהמשחקים תוצאות ב-crossfire נמוכות מתוצאות של כרטיס יחיד מאותו הסוג, אבל אני מאמין שככל שעובר הזמן המשחקים שמפתחים תומכים יותר ב-Sli/Crossfire ולכן אני לא חושב שזה טיעון טוב לטווח הרחוק.

כשאתה אומר שהכרטיסים שציינת מתפקדים מצויין ברזולוציה הזו למה אתה מתכוון? כולל AA ו AF ברמה סבירה ועדיין שומרים על 60FPS? אם כן אני קונה!

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/gtx285/

יש לך כאן השוואה גם ב FULL HD...

ה 4870 יותר חזק מ GTX260,

לקנות GTX285 לא כדאי, כרטיס חזק, אבל ממש לא משתלם... ( 300~ שקל פחות מ 4870*2 שהרבה יותר חזק )

HD4890 יציג לך ביצועים דיי דומים ויעלה לך 700 שקל פחות ובנוסף אוברקלוקר מעולה.

שורה תחתונה,

לדעתי תיקח HD4870 גירסת ה 1 גיגה ( גם גרסת ה 512 תעשה את העבודה )

פורסם

ראיתי המון השוואות אחרות ברשת שמראות תמונה שונה... לפעמים ה-gtx260 216 עדיף, לפעמים ה-4870 1gb עדיף, תלוי במשחק, במערכת, בהגדרות, אפילו בסוקרים. לומר בכזאת נחרצות ש-4870 יותר חזק בכל הזדמות שהיא, ועוד בהתבסס על (סליחה) הסיקור של hwzone בלבד או בעיקר, זאת טעות מטעה לדעתי.

אם כבר, בהתחשב בכל הגורמים הטכנים (מלבד תמחור המשתנה מדגם לדגם), שבין היתר כוללים השוואת ביצועים לכאן ולכאן,

דווקא ה-gtx260 216 הוא המועדף מבין השניים בכלליות.

במצבים כאלה (בעיקר) שפעם זה מנצח ופעם השני, ז"א - אין מוביל ברור אחד, כדאי להתחשב דווקא בגורמים אחרים, שאני לא מעוניין להכנס אליהם

כי תפתח פה מלחמת צבעים, בפעם המליון.

אז בלי לפרט יותר מדי, לדעתי - בין 4870 ל-gtx260 216, קח את השני, בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

כל הסקירות האחרונות ( עם דרייברים עדכניים ) הראו ש-ה 4870 יותר חזק, וכמו בהשוואה של HWZONE לא במעט.... פיזיקס וכל השאר נחמדים שהם באים כנוסף ולא על חשבון ביצועים...

זאת דעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים