עבור לתוכן

כמה לדעתם אני צריך לדרוש על העבודות האלו?

Featured Replies

פורסם

שלט לחנות (מהסוג שמואר מאחור עם פלורוסנטים ):

http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Rebe120dpi3X1LargeTitlecopy.jpg

פלייר לחנות:

http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Flyercopy.jpg

אשמח מאוד לכל העונים, אני רוצה להתחיל לעבוד כגרפיקאי, אבל אין לי מושג מה המחירים שאני אמור לדרוש.

בתודה מראש, ליאור.

  • תגובות 43
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מתחיל ואין לך תיק עבודות אז כל מחיר טוב

אם אתה לא מתחיל אז 20 עד 30 שח לשעה נשמע הגיוני

אם אתה מתקדם ויש לך ניסיון 80-150 לשעת עבודה.

תצליח.

פורסם
  • מחבר

זה לקח לי אולי שלוש שעות עבודה, אובראול, אתה רוצה לומר לי שעל זה אני אקבל 60 -90 שקל?! זה לא ממש מעט?

פורסם

עם כל הכבוד זה נראה כמו משהו שאפשר לסיים גם בקצת פחות משעה..

אבל בתחום הזה במילא לא לוקחים תשלום לפי שעה, אלא לפי עבודה. והסכום תלוי בעיקר בכמה שהלקוח מוכן לשלם :P

המחירים בתחומים האלה שרירותיים לחלוטין.

פורסם

שמע ת'אמת עיצובים פשוטים

שלא שווים הרבה כסף, וחוץ מזה בארץ לא יודעים להעריך בכללי ולשלם על עיצובים...

קח מהבן אדם 150-200 שקל על 2 העיצובים ותהיה מבסוט.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... סבבה, תודה חבר'ה.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עשית טעות.

מסכמים על מחיר לפני העבודה לא בסוף

קח 300 שקל לכל שלט או שתגיד לו שיחפש מישהוא אחר.

אין סיבה שתתמכר את זה בזול כי אם כן אתה פוגע ככה בכל התחום הזה.

פורסם

אתה חיי בסרט אם נראה לך שהעיצובים (או יותר נכון עמודי-הוורד) האלה שווים 300 ש"ח לאחד, ואם זה מה שהולך "בתחום הזה" אז מגיע לו להתמוטט חזרה למציאות.

פורסם

שמע, זה בית חב"ד, אולי הם ישלמו :P

פורסם

אתה חיי בסרט אם נראה לך שהעיצובים (או יותר נכון עמודי-הוורד) האלה שווים 300 ש"ח לאחד, ואם זה מה שהולך "בתחום הזה" אז מגיע לו להתמוטט חזרה למציאות.

תתרסק אתה למציאות אדון מנהל ראשי.

הינה עוד אחד שרק עכשיו הבין שגרפיקה עולה כסף, יכנס לשוק ויתחיל לדבר בלי הקשר למציאות.

גרפיקה למטרת פרסום עולה כסף, הרבה כסף. בוקר טוב.

אם האיכות שלה טובה או לא טובה זה משו אחר, אחרי שהוא כבר השקיע שעות עבודה שיתמכר גבוה. מקסימום לא ישלמו לו עדיף מאשר לתת תוצר בחצי חינם.

פורסם

חמוד, זכותו של כל אחד לדרוש עבור העבודה שלו כמה שמתחשק לו.

אם הוא ידרוש סכומים גבוהים עבור העבודה החובבנית הזאת הוא פשוט לא יקבל כלום.

אתה מכיר את הפתגם "עדיף ציפור אחת ביד משתי ציפורים שמחרבנות לך על הראש" ?

מי אתה שתגיד לו שהוא צריך לבחור באופציה השניה של שתי הציפורים??

מה שאתה מנסה לעשות, אגב, נקרא תיאום מחירים. ולמיטב ידיעתי מדובר בעבירה על חוק ההגבלים העסקיים.

http://www.themarker.com/web2/tags.jhtml?tag=%D7%AA%D7%99%D7%90%D7%95%D7%9D+%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3227579,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2715713,00.html

פורסם

200 שקל ופעם הבאה תסגור מחיר מראש.

פורסם
  • מחבר

שתהיו לי בריאים...

טוב, נענה לכולם אחד אחד.

דבר ראשון, ההערות ה"מקסימות" בנוגע לטיב העבודה - הלקוח יצא מרוצה. סוף פסוק. לכל אוצרי התערוכות של צרפת, המון בהצלחה.

דבר שני, יש מקום לרגולציה בענף, או לפחות ישור קו על מנת לא לשבור שוק בצורה שפוגעת בכלל העוסקים בו ומרחיקה אנשים מלעסוק בו מתוך חוסר כדאיות כלכלית. נכון שכלכלת שוק חופשית דורשת איזון בין ביקוש להיצע, אבל כשגורמים בענף מורידים את המחירים לרמות לא כדאיות כלכלית מתוך חוסר ידע הם יוצרים מצב בו לאף אחד אין את אורך הנשימה הכלכלי לפתח יכולת גבוהה וסטנדרטים נדרשים. זאת הסיבה שענף הגרפיקה נראה כמו שהוא נראה.

נקודה שלישית ואחרונה שנראה שמשום מה פוספסה. העבודה הזאת בוצעה בהתנדבות כטובה לחבר. השאלה נשאלה על מנת להעריך נכון את שווי הזמן והעבודה. כמו שזה נראה, התחום פרוץ לחלוטין ותלוי לחלוטין ברמת הידע וההתמקחות של הקונה והמוכר, וכמות ההצעות הנגדיות במחירים נמוכים יותר שקיבל הקונה, כמו גם כמות וכדאיות העיסקאות האחרות הזמינות לו.

מתברר שאף אחד לא באמת בחן את הנושא לעומק והוא פרוץ לחלוטין בגלל שרובו נשען על פרילנסרים ללא הכשרה מקצועית סדורה ומאחר והענף איננו בעל אופי ניתן לכימות אלא עם מדובר בעובדי משרדי פרסום/ בתי דפוס שם המצב שונה.

תודה לכל העונים. המשך יום טוב.

פורסם

כמעט כל המקצועות החופשיים ה"מקצועיים" (הכוונה היא לתחום שבוא אתה צריך בעל מקצוע עם ניסיון ייעודי) בתחום המחשבים הם כאלה.

ניסית פעם לבנות אתר? על אותה דרישה בדיוק אתה יכול לקבל הצעות מחיר בהבדלים עצומים - מ-1,000 דולר ועד 50,000 דולר ויותר, תלוי פשוט ממי אתה מבקש (וכמובן שזה פחות או יותר בדרך כלל עולה באופן ישיר בהתאם לידע/ניסיון של המציע).

זה לא גורם לשוק "להישבר" ולא גורם לאף אחד לצאת מהתחום בגלל חוסר כלכליות.

פורסם

אני יודע שאני, בתור מעצב חסר ניסיון [אם כי בעל חוש עיצוב ויכולת] , עיצבתי מצגת לחברת משאיות. הדבר לקח לי כ-40 שעות ועל זה לקחתי 6000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים