פורסם 2009 ביוני 216 שנים שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
פורסם 2009 ביוני 216 שנים ממה שאני מבין מההודעה זה עניין של פלאגין שחסר לךפלאגין של נרו , אני מציע לך לצרוב אם התוכנה הזאתhttp://www.burrrn.net/?page_id=4במיוחד ל AUDIO CD עובדת מעולה וגם חינמיתבאשר לדיסק של MP3 פשוט צרוב כDATA (דיסק MP3זה לא פורמט מיוחד,סה"כ DATA אם קבצי MP3)
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר ואי סבבה אחי תודה רבה אני אנסה.. וזהו כנראה הרדיו דיסק באוטו לא קורא MP3 .. אז אני צריך את האופצייה הראשונה.. אז אני אנסה ואחזיר לך תשובה..תודה![br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 10:57:49טוב אחי אני חושב שזה עובד.. אבל יש שם קצת דברים לא מובנים.. יש לך מדריך במקרה??ותגיד כמה שירים אפשר לצרוב בשביל שאני אוכל לשמוע את זה ברדיו דיסק? כי אין שם הגבלה של זמן.. בדרך שאתה צורב ככה שירים אז יש הגבלה של זמן.. למשל בנרו זה 70 דקות של שירים.. אז זה בסדר אם אני אצרוב יותר או שזה לא יעבוד?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים תגיד לי מה לא מובן לך ואני יסבירתראה בדיסק של 700 מגה יש 80 דקות מבחינת מוזיקהובדיסק של 650 (שכבר לא מייצרים עד כמה שידוע לי) זה 74 דקותשזאת אומרת שלא ניתן לצרוב מעבר ל80 דקות (זמן כולל שלכל השירים יחד) ,אז ההגבלה בין בזמן נגינה הכללי ולא במספרשירים מסויים ,הזמן הכללי מוצג ב CD LENGNTH מצד ימין מעל כפתור ה CLEAR
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אוקי תודה אחי =] הסתדרתי ברוב.. לאט לאט נלמד אותה..והיא רק לשירים נכון? כאילו זה לא לצריבה של משחקים וכאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.