עבור לתוכן

עזרה הוינדוס עולה ואין תמונה לפעמים

Featured Replies

פורסם

לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

פורסם

בלי תמונה??

אתה רואה מסך שחור או רואה את שולחן העבודה ללא האיקונים.

במידה וזה ללא האיקונים נסה לפתוח את מנהל המשימות קובץ /משימה חדשה Explorer.exe

פורסם
  • מחבר

אני רואה מסך ששחור בלי תמונה ובלי קול

פורסם

כאשר עולה בלי תמונה

את מסך הפתיחה של הוינדוס אתה כן רואה ?

כלומר המסך טעינה

פורסם

אין ספק שמדובר בכרטיס מסך.

אני מציע לך לנסות לעלות ב SAFE MOD ראשית כל ולראות אם עולה המחשב במידה וכן הסר את הדרייבר ותן למחשב לעלות מחדש במצב רגיל אם זה עולה תתקן מחדש את הדרייבר ותראה את ההתפחותויות.

אם במידה ולא עולה ב SAFE MOD תוצא את הכ. מסך ותשתמש ב כ. מסך המובנה של הלוח ואז תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושוב תחבר את הכרטיס בחזרה תראה אם עולה ותתקן מחדש את הדרייבר במידה וזה לא עוזר בהחלט מומלץ להחליף כ. מסך

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

http://img200.imageshack.us/img200/7151/4870685.jpg

ככה לפעמים נהיה לי כשאני מדליק אותו במקום שיעלה כניסה של וינדוס עולה לי ככה[br]פורסם בתאריך: 7.06.2009 בשעה 16:14:30

אולי יש תוכנה שבודקת את כול החומרה כרטיסי מסך לוח אם זיכרונות ועוד דברים ?
פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

תיבדוק טמפ'.

יכול להיות שהוא מתחמם, תנסה לנקות אבק.

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש אצלי חודשים בהריך כרטיס מסך gtx260

פורסם

אין ספק שמדובר בכרטיס מסך.

אני מציע לך לנסות לעלות ב SAFE MOD ראשית כל ולראות אם עולה המחשב במידה וכן הסר את הדרייבר ותן למחשב לעלות מחדש במצב רגיל אם זה עולה תתקן מחדש את הדרייבר ותראה את ההתפחותויות.

אם במידה ולא עולה ב SAFE MOD תוצא את הכ. מסך ותשתמש ב כ. מסך המובנה של הלוח ואז תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושוב תחבר את הכרטיס בחזרה תראה אם עולה ותתקן מחדש את הדרייבר במידה וזה לא עוזר בהחלט מומלץ להחליף כ. מסך

שבת שלום

מאיפה לך שיש לו לוח עם כרטיס מובנה?

להחליף כרטיס מסך זו ברירה אחרונה ולא נעשו מספיק בדיקות בשביל זה...

ויש ספק שמדובר בכרטיס מסך.

אני מציע לך לנסות לעלות ב SAFE MOD ראשית כל ולראות אם מערכת ההפעלה עולה כיאות עם האייקונים וכו' ....

במידה וכן (ואני מעריך שכן) ...

הייתי ממליץ לך להוריד את כל התוכנות שפועלות על ההתחלה באמצעות שורת run בפקודת MSCONFIG תחת חוצץ startup כשאתה מעלה את הוינדוס. ובנוסף להריץ תוכנת אופטימיזציה כגון TuneUp Utilities 2009 או Advanced SystemCare שהיא חינמית ובנוסף לעשות דיפרגמנטציה .

במידה וזה לא עזר הסר את הדרייבר לחלוטין ותרסט את המחשב ... כאשר המחשב יעלה עם הדרייבר של הוינדוס

תוכל לראות את התיפקוד המינימלי שלו ואז לדעת אם אתה צריך את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך.

:xyxthumbs:

נ.ב לתוכנות הללו יש גם מערכת לשיחרור ה RAM מאוד מומלץ!!!

ותקרא על התוכנות לפניי שאתה מריץ במיוחד על TuneUp Utilities 2009 הלא חינמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים