עבור לתוכן

יש לי שאלה טכנית לגבי כרטיס מסך geforce fx5500 של זוטאק,נדפק לי הכרטיס מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית...

קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה...

קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס

asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים.

קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה.

קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב

יותר מאוחר בערב כששיחקתי במקס פיין 2 , באמצע המשחק הוא פשוט נתקע לי לכמה שניות כל כמה זמן, בהפרשים די קבועים, רק בתפריט של המשחק יכלתי להיות בלי שיתקע, ואז יצאתי לחלונות מהמשחק והוא היה נתקע לי שוב כל כמה זמן והיה מראה גם כאילו שהוא מאפס את התצוגה כל הזמן, קיצר משהו נדפק, וכשבאתי להוציא אותו (את הכרטיס) גם ראיתי שהוא נורא חם,

ניסיתי לבדוק שוב לתת לו להתקרר אבל לא, הוא פשוט נדפק... ניסיתי במצב בטוח לעשות תיקון בעיות להוריד את ההאצה הגרפית לגמרי או לצמצם אותה על מנת לפתור בעיות אבל שום דבר...

ועוד רק שבמצב בטוח עבד לי נורמלי כי הוא השתמש בדרייברים בסיסיים של המערכת ולא של הכרטיס עצמו באמת. דרייברים של .Vga

אז החזרתי את הוודו הישן והטוב ולצערי משחקים חדשים לא עובדים עליו...

:-(

קיצר, אין לי מושג מה אני עושה עם הכרטיס הזה אם אין לי קבלה, יש למישהו רעיון מה אפשר?

כרטיסים כאלה הם כמו זבל? חד פעמיים? מייצרים וזורקים? או שיש מצב לתקן?

פורסם

שקלת קניית מחשב חדש?

פורסם

כעידקרון כרטיס מסך חלש וישן מאוד יש לי כזה זרוק בבית אם אתה גר באזור ב"ש בוא אני אביא לך מתנה ... אני כעיקרון לא זוכר אם זה FX5200 או FX5500 לא משנה אותו הדבר...

אבל מה אני יכול להגיד לך כעיקרון עדיף לך לעשות איזה שידרוג זול ופשוט למחשב קומפלט... באיזה 1000-1500 ש"ח

פורסם

כעידקרון כרטיס מסך חלש וישן מאוד יש לי כזה זרוק בבית אם אתה גר באזור ב"ש בוא אני אביא לך מתנה ... אני כעיקרון לא זוכר אם זה FX5200 או FX5500 לא משנה אותו הדבר...

תסלח לי, אבל בעוד שאתה צודק ומדובר בכרטיסים ענתיקה, הם ממש ממש לא אותו הדבר. זה בערך כמו שתגיד בעוד כמה שנים ש8500GT ו8800GT הם ישנים ולכן הם אותו הדבר.

פורסם

אוי אוי אוי שוני של 2-3 פריימים איזה טעות עשיתי איך יכלתי לחשוב...

טוב שלא ניספחת חביבי. ההבדל הוא ששני הכרטיסים האלה הם לשוק הנמוך... הבדלים מינוריים... לעומת זאת עשית השוואה בם 8500 ל-8800

ששניהם זה שמיים וארץ בכלל!

פורסם

תחפש ביד שניה, אנשים שלא נותנים אותם חינם מוכרים אותם בגג 50 שקל. היה לי FX5700, תרמתי לפני איזה חצי שנה.

ובאמת ה FX5500 וה FX5200 אותו דבר, במיוחד על מחשב כזה.

פורסם

crow3d, אהלן אהלן מה נשמע שנה בקשה את הכותרת לעניינית יותר בהתאם לחוקי הפורום (קישור בחתימה שלי).

פורסם
  • מחבר

מבחינה תקציבית לקנות מחשב חדש בשבילי זו בעיה, אני סטודנט לא מתוקצב חחח

אני לא עובד כרגע ועושה מכינה אז זה טיפה בעייתי בשבילי, תודה על ההצעה אני אבדוק באתרי יד שניה או שאני אבדוק אולי אם חברים יש להם לתת לי איזה כרטיס ישן.

כשיהיה לי כסף בעזרת השם ברור שאני אשדרג.

זה מחשב משנת 2000.

לבחור מב"ש וואלק תודה אחי אבל אני מכרמיאל , זה איפושהו שם בצפון גליל

אז באר שבע כרמיאל זה קצת בעייתי, תודה בכל אופן

פורסם

תסלח לי, אבל בעוד שאתה צודק ומדובר בכרטיסים ענתיקה, הם ממש ממש לא אותו הדבר. זה בערך כמו שתגיד בעוד כמה שנים ש8500GT ו8800GT הם ישנים ולכן הם אותו הדבר.

לא תורם לדיון... אבל יתרום לידע שלך,

FX5200 ו FX5500 משתמשים באותה ליבה עם קלוקים אחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים