פורסם 2009 ביוני 116 שנים שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה ליהתקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב.למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר.החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר.ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב.ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה.המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים.נסיתי אחרי זה גם להוציא את הסוללה ולהחזיר אבל זה לא שינה מאומה.אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אני ממש מצטער)בברכהלירן
פורסם 2009 ביוני 116 שנים המקלדת והעכבר מתחברים בUSB? אם כן תנסה להשתמש במקלדת עם חיבור PS2 ולסמן בביוס לאפשר שימוש בהתקני USB
פורסם 2009 ביוני 116 שנים המקלדת והעכבר מתחברים בUSB? אם כן תנסה להשתמש במקלדת עם חיבור PS2 ולסמן בביוס לאפשר שימוש בהתקני USB איך הוא "יסמן" אם אין לו מקלדת? איזה לוח אם?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים המקלדת והעכבר מתחברים בUSB? אם כן תנסה להשתמש במקלדת עם חיבור PS2 ולסמן בביוס לאפשר שימוש בהתקני USB
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר לוח אם של MSI PT880 Neohttp://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=608
פורסם 2009 ביוני 116 שנים כפי שכבר נאמר כאן,אם המקלדת שלך היא אם חיבור USBאתה חייב להשיג אחת אם חיבור רגיל יעני PS2 ולאחר מכןלהפעיל בביוס את התמיכה במקלדות/עכברי USB
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.לא ניתן להיכנס למסך של הביוס הוא תקועעע!!! מקלדת ps2 ומקלדת usb לא עובדות(עובדות במחשב אחר) אז איך אני יכנס למסך של הביוס כאשר הוא אומר לי לחץDEL כדי להיכנס לביוס?????????????
פורסם 2009 ביוני 116 שנים עכשיו הרבה יותר ברור,באמת לא הזכרתה שניסיתה מקלדת PS2עצה שלי,תנתק את הכבל מהספק כוח ותוציא את הבטריה מהלוחלמשך 10 דקות ולאחר מכן החזר למקומה וחבר בחזרה תכבל לספק קח בחשבון שאתה חייב להחזיר את הבטריה כפי שהיא הייתהאחרת זה יכול לגרום נזק ללוח (שים לב לסימון שיש עליה) לרוב זה הפלוס כלפי מעלה ,אני יודע שכבר ניסיתה את זהאבל אם ניסיתה את זה לדקה או שתיים זה לא מספיק
פורסם 2009 ביוני 116 שנים קרה לי דבר נורא דומה לא מזמןבערך לפניי חדשיםאבל אצלי המקלדת עבדה ברגע שהווינדוז עלהאתה צודק בזה שאיפוס של הביוס עובד, אבל בלי מקלדת זה בהחלט נורא קשהאם המקלדת עובדת בווינדוז או העכבר (ואז אפשר לעשות שימוש בon-screen keyboard) אפשר אולי לנסות בכל זאת לאפס ביוס דרך ווינדוז
פורסם 2009 ביוני 116 שנים תנסה לנתק את הכבל מהספק וללחוץ על כפתור ההדלקהפעם אחת ולאחר מכן לחץ עוד פעם ואז החזר את הכבלחוץ מזה אין לי רעיונות אחרים,ככל הנראה הלוח הלך
פורסם 2009 ביוני 116 שנים ניסיתי לא עזר נקווה שאתה לא צודק.אתה יכול לקוות כמה שאתה רוצה אבל לא יכול להיות אחרתברור שהבעיה היא בלוח (הרי החיבורים הם על הלוח והוא לא עושה פוסט כמו שצריך) ניסיתה לאפס לו את הביוס בכל הדרכים האפשריותוזהו אין מה לעשות,תצטרך לקנות אחד חדש (אם בכלל תמצא אחד שמתאיםכי לפי הלוח מדובר במעבד ענתיקה)המקלדת או העכבר עובדים בווינדוז? או שבכלל לא?אתה צריך לחזור לעמוד הקודם ולקרוא את התראד מההתחלהכי ברור שפיספסתה כמה דברים
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר טוב תודה.חבל מחשב סבבה..אם יעלה לך איזשהו דרך לפתרון נוסף אשמח לקרוא אותו.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.