עבור לתוכן

מציאת עבודה,

Featured Replies

פורסם

כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא?

(לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי)

אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?

פורסם

בן כמה אתה? איזה נסיון יש לך? איזו השכלה יש לך? תן קצת מידע.

וכפי שכבר עלה פה בדיונים בעבר, השירות הצבאי כמעט לא ישפיע על סיכויי הקבלה שלך לעבודה (על אחת כמה וכמה אם זה מסיבות מוצדקות, ועוד עשית שירות לאומי).

פורסם

כמה בעייתי למצוא עבודה אם עשיתי שירות לאומי ולא צבא?

ולא בחרתי ככה, הצבא לא רצה אותי (לא רפואי, לא נפרט)

אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?

נ.ב

עוד חודשיים אני בן 21 ומסיים גם את השירות

לא היית בן 14 לפני כמה חודשים? איך גדלת כ"כ מהר?!

בן כמה אתה אם אפשר לשאול?

14

אני משער שמבינים..

לא חשבתי שחברות נלחמות אחת בשניה, אלה רק מנסות להיות טובות בעצמן

פורסם

משמרת אחת בשבוע?

מי יקח אותך?

פורסם

אני נוטה להאמין ל21, זה ברור שהוא חסר ניסיון בחיים גם מהשאלה שציטטת וגם מהשאלה הזאת ולכן חשש מלעג.

פורסם

בנוגע לשוק העבודה, חוץ מעבודות במשרד הבטחון ודברים דומים- אין לצבא ממש חשיבות.

אם עשית שירות לאומי- אז בכלל, אין שום מקום שיפלה אותך לרעה, אלא אם למעסיק יש עבר במקום כזה או אחר והוא מורעל לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אני לא היחיד ביבת אתה יודע..

בקשר לעבודה:

בתקופת ההתיכון לא היתי מסוגל לעשות צבא (ולא תיכון או שום דבר אחר), עכשיו כבר אי אפשר לערער

ואני משלים בגרויות

פורסם

כעקרון... תנסה למצוא איזה משהו כמו החבר'ה הצעירים עכשיו שיעשו בקיץ...

עבודות במקדונלדס או משהו דומה לזה וזהו.

אני עכשיו גם לומד כעיקרון וגם עובד 5-6 משמרות בשבוע בחברת שמירה זה לא אמור להפריע לימודים לעבודה ולהפך תלוי ברצון.

פורסם

תמיד אתה יכול לנסות להתנדב או לערער על זכותך לשרת בצבא.

פורסם

אתה יכול ללכת ללשכת התעסוקה רוב האנשים שפוטרו עדיין בתקופת דמי האבטלה

אתה יכול ללכת גם לחנויות שכונתיות (מחשבים, סופר, במיוחד מכולות שכונתיות) הרבה פעמים הם צריכים עובדים למספר פעמים בשבועה ואם אתה מבין במחשבים (במיוחד בתוכנות מסדי נתונים כמו access) אתה יכול ליפול על עבודה די טובה, פעם או פעמיים בשבועה

פורסם

שמע, בשביל למצוא את העבודה אנחנו צריכים את כמות הכוח שפועל על הגוף ואת כמות הדרך שהוא עבר עם הכוח הזה... אחר כך מחשבים את העבודה לפי הנוסחה הזאת:

W=F*dS*cos a

a - הזווית שבין כיוון הכוח השקול לבין הדרך.

כמובן שגם תוכל להיעזר בנוסחה השניה -

W = dEk

כלומר, העבודה שווה להפרש האנרגיות הקינטיות של הגוף.

להזכירך:

Ek = (m*v^2)/2

בהצלחה בבגרות בפיזיקה!

:xyxthumbs:

פורסם

אחי צא מהשוק של לפני הבגרות אחרת זה ^^^ מה שיקרה בבגרות

פורסם

שמע, בשביל למצוא את העבודה אנחנו צריכים את כמות הכוח שפועל על הגוף ואת כמות הדרך שהוא עבר עם הכוח הזה... אחר כך מחשבים את העבודה לפי הנוסחה הזאת:

W=F*dS*cos a

a - הזווית שבין כיוון הכוח השקול לבין הדרך.

כמובן שגם תוכל להיעזר בנוסחה השניה -

W = dEk

כלומר, העבודה שווה להפרש האנרגיות הקינטיות של הגוף.

להזכירך:

Ek = (m*v^2)/2

בהצלחה בבגרות בפיזיקה!

:xyxthumbs:

איזה לא קשור...

פורסם

בנוגע לשוק העבודה, חוץ מעבודות במשרד הבטחון ודברים דומים- אין לצבא ממש חשיבות.

אם עשית שירות לאומי- אז בכלל, אין שום מקום שיפלה אותך לרעה, אלא אם למעסיק יש עבר במקום כזה או אחר והוא מורעל לחלוטין.

אני לא חושב שהיום שירות צבאי נחשב ולמשהו ולאנשים שעשו שירות לאומי יש יתרון על אנשים שעשו צבא בגלל שהם לא עושים מילואים.

בעיקר בשוק הפרטי יש הרבה מאוד אילוצים ולוחות זמנים וכל "העדרות" של עובדים מהעבודה יכולה להרוד את לוחות הזמנים. זה לא הוגן ולא חוקי אבל בשוק יש אפליה. יש אפליה נגד נשים שנכנסות להריון אבל לזה אפשר להתכונן 5-9 חודשים מראש. ויש גם אפליה נגד משרתים בצבא כי הם יכולים להחסיר שבוע ללא הודעה מראש או עם הודאה מאוד קצרה מראש. היה פעם מקרה בעבודה שלי שלקחו לנו שלושה אנשים למילואים וזה השבית פרויקט למשך שבוע. לך תסביר למנהלים בחו"ל שנתקע לך הפרויקט כי האנשים במילואים. תגיד לאנשים שבאו במיוחד מחו"ל להשאר בארץ עוד שבוע עד שהאנשים יחזרו מהמילואים.

בחברות גדולות יש פחות אפליה כי יש להם הרבה עובדים והסיכוי שקריאה למילואים תשבית איזה פרויקט קטן. בחברות קטנות לאומת זאת כנראה שיש יותר אפליה כי הסיכון שהם לוקחים בהעסקת עובדים שבהתרעה קצרה ישביתו את הפיעולות בעסק גדול יותר. לעסקים קטנים יש טווח נשימה קצר יחסית והפסד של יום עבודה יכול לגרום לנזקים בלתי הפיכים לעסק.

פורסם

איזה לא קשור...

אוי ואבוי... לא הסתכלתי בכלל על הדיון עצמו :lol:

עמכם הסליחה. אני מאחל הצלחה לפותח הדיון במציאת העבודה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים